Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 lolitka Ja nigdy nie miałam takich plamień i zawsze miałam regularną a teraz 3 dni opóznienia i jeszcze tak w południe dostałam plamienia a teraz nic. booże, zaraz idę się modlić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 http://w699.wrzuta.pl/obraz/4j9q4eWaQjv/labradorki fajne psiaki co?? takie chce ale czarnego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 Moooń stawiam na ciąże jak sie uda to stawiasz mi wirtualne piweczko z soczkiem:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 lolitka Ja Ci moge nawet krate postawić ;D Nawet przylecieć spycjalnie ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Mooń moja koleżanka zrobiła 8 testów a i tak dopiero w 3 mies. ciąży sie dowiedziała ale ona miała bardzo nieregularne cykle :)..Dlatego wszystko jeszcze przed Tobą może faktycznie rośnie w Tobie mała fasoleczka :) trymamy kciuki :)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 18, 2010 wszystkie testy u niej wychodziły negatywne więc róznie to bywa...Dostała luteinę na wywołanie @ ale wiadomo jak jest ciąża to luteina ja tylko bardziej podtrzyma...Także módl się kochana a my modlimy się razem z Toba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 Moooń trzymam cie za slowo hehhehe wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze to ciąża:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Prolaktynka Nie masz pojęcia jak teraz mi serce wali, tak wyczekuje tego wszystkiego :) Dziękuje wam:* !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Kurczę aż się po płakałam ! ;) koooochane jestescie wszystkie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 no to mysle ze nas nie opuscisz cio:D to terz ty za nas bedziesz musial trzymac kciuki:P no ale jeszcze musisz to potwierdzic tesckime albo ja bym zrobila na twoim miejscu bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 18, 2010 a nie było mnie tylko półgodzinki a tu takie newsy :) no no moooń trzymam kciuki żeby to nie była @ :) ale jak ci sie rano tylko plamienie przydarzyło? ale fajnie by było dała byś nadzieje nam wszystkim no i super początek:) dołączam się do listy NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4.........23.08.2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 http://w699.wrzuta.pl/obraz/4j9q4eWaQjv/labra dorki niewem czy klikalyscie w mojego linka takie go beda miała pieska biszkoptowego albo czarnego sliczne śą i takie slodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Mooń spokojnie :) wszystko będzie dobrze :) ale masz rację skoro nigdy tak nie miałaś to idx do gina niech zrobią Ci badanie z krwi bo na usg to raczej jeszcze nic nie będzie widział :(.. I pisz nam tu wszystko... Jeszcze żeby Cie pocieszyć to na topiku prolatyna gdzie też często przesiaduje jest dziewczyna do nicu m1m2 która w cyklu kiesy zaszła zamiast @ miała jednodniowe plamienie które nie zmieniło się na @ i już w październiku urodzi córeczkę :) także wszystko możliwe :D nasz organizm to skomplikowana machina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 18, 2010 jam mam pinczerke wredotke straszną:) labradorki są słodkie i dobre dla dzieci...bo z moją to sie troche bym bala zostawic dzidzie w pokoju "sam na sam" :/...nienawidzi dzieci, ale bedzie musiała sie zmienić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 No pewnie że was nie opuszcze :) bede z wami i się modlić z wami zeby wszystko się udało ;) Jutro idę do lekarza na badanie :) i zobaczymy ;) A ja mam Labradora i to dosłownie taki słodziak ;) strasznie kocha się tulić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 Mooońno a labladorki sa takie grzeczne spokojne moja kumpela tez ma labLDORKA I SZCZENIE SIE WYCHOWYWALO RAZEM Z JEJ SYNEM ZARAZ OD URODZNIE A TERZ MA 2 LATKA NO JA CHCE BISZKOPTOWEGO TO BEDZIE TAKIE MOJE DZECIĄTKO:D cóz mi pozostało:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Moooń ale jutro idziesz na badanie z krwi tak? wiesz juz tyle sie oczytałam ze skoro dziś masz termin spodziewanej miesiączki to moze jutro juz by wyszedł (podobno 12 dni po zapłodnieniu bo wczesniej nie ma sensu) daj znać tylko jak wrócisz albo zrob tescik:D (chociaz pewnie mniej wiarygodny niż z krwi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Ja mam takiego biszkoptowego i nazywa się Specjal ;D Jest przytulanką taką nasza ;) Ale boimi się ze jak przyjdzie dziecko to może być zazdrosny, wiec ja chce jakoś go do tego nastawić i przyprowadzam dzieciaczki sasiadów do nas, żeby się oswoił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 dzewczynki mykam na folmeczek:D DO JUTERKA PAPAPA milego wieczorku dla was!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 18, 2010 mialo byc na filmik hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Dobrej nocki moje towarzyszki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 18, 2010 To słodkich snów maleńkie ;*!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 18, 2010 no własnie zastanawiałam sie co znaczy "folmików" hihi:D a ja juz z pracki wrociłam zaraz sie ogarnę i kłade spac. dobranoc dziewczynki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 18, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..........22.08.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Dobranoc kobietki,slodkich i kolorowych zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Witajcie dziewczyny:) Mooon jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -wiki80- Napisano Sierpień 19, 2010 Zapraszam na super stronke dla kazdego :) www.intymnosc.pl/aff/7733 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -wiki80- Napisano Sierpień 19, 2010 Zapraszam na super stronke dla kazdego :) www.intymnosc.pl/aff/7733 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka- Napisano Sierpień 19, 2010 Vigour hey laseczki:0-) witaj Vigour! czy u was jest tez taka pogda bezdadziejna:/ deszcz u mnie juz leje 3 dzien pod rzad zimno jest brrr niewem czemu ale tak jakby czyc juz jesienia powoli:/ a ja czuje ze @ nadchodzi wielkimik krokami cycybola i troche mnie brzuch dzis boli:/ ahh szkoda słów naprawde Moooń pisz tu zaraz czy przyszla ta zaraza@ do ciebie czy jednak nie???oby nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Hej kobietki:) sorki że się tyle nie oodzywałam ale nie miałam czasu siąść do komputera... :( martwię się troszeczkę bo teraz powinnam mieć dni płodne, a śluz mam biały, dość taki maziowaty:( nie mierzę temperatury wiec nie wiem co z tą moją owu. Martwie się czy to nie infekcja jakaś:( Zawsze ten sluz płodny był, raz mniej raz więcej ale był... a teraz takie nie wiem co... Ale widzę że tu się sporo działo :) Moooń i jak tam sytuacja się ma??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach