Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

lolitka Ja nigdy nie miałam takich plamień i zawsze miałam regularną a teraz 3 dni opóznienia i jeszcze tak w południe dostałam plamienia a teraz nic. booże, zaraz idę się modlić ;)

Gość lolitka_
Moooń stawiam na ciąże jak sie uda to stawiasz mi wirtualne piweczko z soczkiem:D:D

lolitka Ja Ci moge nawet krate postawić ;D Nawet przylecieć spycjalnie ! ;)

Mooń moja koleżanka zrobiła 8 testów a i tak dopiero w 3 mies. ciąży sie dowiedziała ale ona miała bardzo nieregularne cykle :)..Dlatego wszystko jeszcze przed Tobą może faktycznie rośnie w Tobie mała fasoleczka :) trymamy kciuki :)...

wszystkie testy u niej wychodziły negatywne więc róznie to bywa...Dostała luteinę na wywołanie @ ale wiadomo jak jest ciąża to luteina ja tylko bardziej podtrzyma...Także módl się kochana a my modlimy się razem z Toba :)

Gość lolitka_
Moooń trzymam cie za slowo hehhehe wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze to ciąża:D

Prolaktynka Nie masz pojęcia jak teraz mi serce wali, tak wyczekuje tego wszystkiego :) Dziękuje wam:* !!!

Gość lolitka_
no to mysle ze nas nie opuscisz cio:D to terz ty za nas bedziesz musial trzymac kciuki:P no ale jeszcze musisz to potwierdzic tesckime albo ja bym zrobila na twoim miejscu bete

a nie było mnie tylko półgodzinki a tu takie newsy :) no no moooń trzymam kciuki żeby to nie była @ :) ale jak ci sie rano tylko plamienie przydarzyło? ale fajnie by było dała byś nadzieje nam wszystkim no i super początek:) dołączam się do listy NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4.........23.08.2010

Mooń spokojnie :) wszystko będzie dobrze :) ale masz rację skoro nigdy tak nie miałaś to idx do gina niech zrobią Ci badanie z krwi bo na usg to raczej jeszcze nic nie będzie widział :(.. I pisz nam tu wszystko... Jeszcze żeby Cie pocieszyć to na topiku prolatyna gdzie też często przesiaduje jest dziewczyna do nicu m1m2 która w cyklu kiesy zaszła zamiast @ miała jednodniowe plamienie które nie zmieniło się na @ i już w październiku urodzi córeczkę :) także wszystko możliwe :D nasz organizm to skomplikowana machina :D

jam mam pinczerke wredotke straszną:) labradorki są słodkie i dobre dla dzieci...bo z moją to sie troche bym bala zostawic dzidzie w pokoju "sam na sam" :/...nienawidzi dzieci, ale bedzie musiała sie zmienić:)

No pewnie że was nie opuszcze :) bede z wami i się modlić z wami zeby wszystko się udało ;) Jutro idę do lekarza na badanie :) i zobaczymy ;) A ja mam Labradora i to dosłownie taki słodziak ;) strasznie kocha się tulić ;)

Gość lolitka_
Mooońno a labladorki sa takie grzeczne spokojne moja kumpela tez ma labLDORKA I SZCZENIE SIE WYCHOWYWALO RAZEM Z JEJ SYNEM ZARAZ OD URODZNIE A TERZ MA 2 LATKA NO JA CHCE BISZKOPTOWEGO TO BEDZIE TAKIE MOJE DZECIĄTKO:D cóz mi pozostało:/

Moooń ale jutro idziesz na badanie z krwi tak? wiesz juz tyle sie oczytałam ze skoro dziś masz termin spodziewanej miesiączki to moze jutro juz by wyszedł (podobno 12 dni po zapłodnieniu bo wczesniej nie ma sensu) daj znać tylko jak wrócisz albo zrob tescik:D (chociaz pewnie mniej wiarygodny niż z krwi)

Ja mam takiego biszkoptowego i nazywa się Specjal ;D Jest przytulanką taką nasza ;) Ale boimi się ze jak przyjdzie dziecko to może być zazdrosny, wiec ja chce jakoś go do tego nastawić i przyprowadzam dzieciaczki sasiadów do nas, żeby się oswoił :)

Gość lolitka_
dzewczynki mykam na folmeczek:D DO JUTERKA PAPAPA milego wieczorku dla was!!!

Gość lolitka_
mialo byc na filmik hihihi

no własnie zastanawiałam sie co znaczy "folmików" hihi:D a ja juz z pracki wrociłam zaraz sie ogarnę i kłade spac. dobranoc dziewczynki ;)

NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..........22.08.10

Gość -wiki80-
Zapraszam na super stronke dla kazdego :) www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość -wiki80-
Zapraszam na super stronke dla kazdego :) www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość lolitka-
Vigour hey laseczki:0-) witaj Vigour! czy u was jest tez taka pogda bezdadziejna:/ deszcz u mnie juz leje 3 dzien pod rzad zimno jest brrr niewem czemu ale tak jakby czyc juz jesienia powoli:/ a ja czuje ze @ nadchodzi wielkimik krokami cycybola i troche mnie brzuch dzis boli:/ ahh szkoda słów naprawde Moooń pisz tu zaraz czy przyszla ta zaraza@ do ciebie czy jednak nie???oby nie

Hej kobietki:) sorki że się tyle nie oodzywałam ale nie miałam czasu siąść do komputera... :( martwię się troszeczkę bo teraz powinnam mieć dni płodne, a śluz mam biały, dość taki maziowaty:( nie mierzę temperatury wiec nie wiem co z tą moją owu. Martwie się czy to nie infekcja jakaś:( Zawsze ten sluz płodny był, raz mniej raz więcej ale był... a teraz takie nie wiem co... Ale widzę że tu się sporo działo :) Moooń i jak tam sytuacja się ma???