Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Gość lolitka-
Tymotka ja mialam tez kiedys takie sluz czasem poprostu zdrzy sie miesac ze sie tak ma nie zawsze wszystko jest za kazdym razem takie dokładne ja np biore olej z wiesiołka i mi to pomaga ba na sluz bo wczesniej niea mialam takie jak powiniem byc

Biorę wiesiołek już kilka miesięcy. Zawsze do owulacji, bo gdyby doszlo do zapłodnienia może spowodować poronienie... No ale takiego zdarzenia jeszcze nie miałam...

Witam dziewczyny ! Wróciłam własnie i mam wynik 426 mIU/ml. Kurdę nie mogę nic z siebie wydusić

Gość lolitka-
Tymotka a ty sie nie dopisujesz do naszej tabelki?

Gość lolitka-
Moooń GRATULUJE KOCHANA wiedziałąm to teraz stawiasz mi piwczko!!!!!!! super ale sie ciesze to jedna zaciązoną juz mamy:D a nie było mnie tylko półgodzinki a tu takie newsy no no moooń trzymam kciuki żeby to nie była @ ale jak ci sie rano tylko plamienie przydarzyło? ale fajnie by było dała byś nadzieje nam wszystkim no i super początek dołączam się do listy NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 *********************************************************************************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN? ************************************************************************************ Moooń mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ze cie dopisałam nizej:D

Gość lolitka-
a nie było mnie tylko półgodzinki a tu takie newsy no no moooń trzymam kciuki żeby to nie była @ ale jak ci sie rano tylko plamienie przydarzyło? ale fajnie by było dała byś nadzieje nam wszystkim no i super początek dołączam się do listy sorki to wkłeilo mi sie przez przypadek jak kopiowała m tabelke ehehe

Mooon OGROMNIASTE GRATULACJE:***** SUUPPPEEERRRR!!!!!!lolitka u nas pogoda w miare szlu nie ma.Wieczorami czuc w powietrzu nadchodzaca jesien:/

Gość lolitka-
Tymotka no tez moze byc ale w sumie tabelka tez nie jest taka zła

Mooon napisz mi jaki test robilas ze Tobie nie wyszedl??Jeszcze raz gratulacje:) Widzis wczoraj bylo zle a dzis taka nowina:)Bardzo sie ciesze:)

Dziekuje wam ;* !!!! Teraaz tylko będziemy się modlić o was żeby jak najszybciej wam się udało, czego jestem pewna !! Kochane za 2 dni idę znów zrobić badanie, zobaczyć czy sie rozwija, mam nadzieję, że wszystko będzie wporządku.

hmm, jestem jakoś w 3 tygodniu. Vigour to jakiś Baby love jakiś irlandzki test, do dupy dosłownie;D

Ja robilam jakis Brytyjski mam nadzieje ze tez do dup..;) Mimo wszystko wszystkie objawy na @ wiec sie za bardzo nie nakrecam.Dziwne w tym cyklu jest to ze od owulki boli mnie podbrzusze tak jak na @.No nic jak sie nie udalo to w nastepnym zaczynamy!Buziaki

Gość lolitka_
no ja jak w tamtym cyklu mialam dostac do od owulacji bolaly mnie jajniki takie jakby promieniowanie raz jeden raz drufi i tak mialam do wczesniej @ i tez kurcze sie zastanawiałam co to moze byc bo nigdy tak wczesniej nie mialam:/więc sie zdzwiłam ale to jakos minelo po miesiączce a teraz czuje ze niebawem @ nadejdzie juz ani sobie nie robie nadzieji bo i tak wem ze przyjdzie jak co miesiąc zobaczymy we wrzesniu mąz ma na 12 wizyte badanie nasienia i urologa więc zobaczymy

Kurczę mnie tez tak lekko pobolewają jajniki. Musze męzusiowi dzisiaj powiedzieć ;) co robicie na obiadek?

:) Ja robie wielowarzywna:) Corcia lubi;) A Ty mooon to jakis krolewski dzisiaj szykuj:) A dla mezusia przygotuj maly prezecik..moze malusie buciki;)

Gość lolitka_
ja wlasnie zmykam do kuchni dzis ja mam na obiadek placki po węgiersku pychotka :D zajrze tu do was wieczorkiem :) milego popołudnia

Mooooń GRATULUJE!!!!:D a widzisz tak sie martwiłaś a tu taki wysoki poziom hcg :) wysyłaj fluidki pliiisss:) ale sie ciesze od razu humorek lepszy, na obiadek dzis "brak obiadku" robimy małe przemeblowanie i nie mam czasu na glupotki;) moj jak wroci z pracy po 14 to bedziemy rzucac regalami i czym tylko sie da bo juz nie moge patrzec na identyczny układ mebli od kilku lat:) zreszta licze na mojego wirtuoza kuchni, ma dzis tatar zrobić;) ciekawa jestem moooń kiedy ci lekarz termin wyznaczy:) moooń jak mozesz przypomnij ile sie staraliscie i czy bralas jakis wspomagacz:)

No oczywiscie robie ucztę ;) Kupiłam już maleńką czapeczkę ze wstązką :) Nowamili Staralismy sie rok i 2 miesiace i w sumie same witaminy i zdrowy tryb zycia ale tez wiecie bez przesady ;D Nie moglismy zadnych leków przyjmować bo bylismy zdrowi a wiec po co mielismy sie truć :) Po prostu z niewiadomych przyczyn nie mogłam mieć dzieci, ale sie udało ;)

Wiecie co ja chyba na obiadek zrobie jakiś schabik ze sliwką bo kurcze mój mąz tak uwielbia Polską kuchnie a my ciągle wiecie bezsoli jadalismy, wszystko gotowane i sądze że sie ucieszy jak ujrzy na talerzu kawał dobrego miecha ;D

Gość lolitka_
Składniki na gulasz: * 0,5kg wołowiny * 1 czerwona papryka * 1 duża cebula * sól, pieprz * 2 łyżki oleju * liść laurowy, ziele angielskie * 2 łyżki mąki * śmietana 18% * pół łyżeczki ostrej papryki * 1 czerwona papryka Placki: * 1kg ziemniaków * 1 jajko * kilka łyżek mąki ziemniaczanej (3-4) * łyżeczka soli Dodatkowo: * kawałek żółtego sera Wołowinę kroimy w niedużą kostkę. W głębokim rondlu rozgrzewamy olej i obsmażamy mięso. Następnie dolewamy 2 szklanki wody, dodajemy przekrojoną na ćwiartki cebulę, 2 listki laurowe, kilka sztuk ziela angielskiego, oprószamy solą i pieprzem i dusimy, aż mięso będzie miękkie. W trakcie duszenia w razie potrzeby uzupełniamy wodę. Z papryki usuwamy nasiona i kroimy ją w nieduże paseczki. Dodajemy do mięsa i dusimy, aż zmięknie. Jeśli chcemy, możemy zagęścić powstały sos mąką. Na koniec wyrzucamy liście laurowe, dodajemy ostrą paprykę i kilka łyżek śmietany i doprawiamy jeszcze do smaku, jeśli istnieje taka potrzeba. Gdy gulasz się gotuje przygotowujemy ciasto na placki - obieramy ziemniaki i cebulę i trzemy na niedużych oczkach tarki lub w robocie kuchennym. Do masy ziemniaczanej dodajemy mąkę, jajko i sól. Mieszamy. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.Placki przekładamy gulaszem, składamy na pół, oblewamy sosem i posypujemy startym żółtym PROSZE POPROSTY PYCHOTKA ja tu gadu gadu a musze robic obiadek hehhe aaa Moooń mężuś juz wie ze bedzie tatusiem? no ja jak kiedys bede jak bede oczywiscie to zamierzam mojemu zrobic niespodzianke ale no tego zapewne dalej jak bliżej:/

moooń masz powód do zrobienia tego schabika mężusiowi, w koncu on też sie w połowie przyczynił do zrobienia dzidzi:D a że tak zapytam wymyśliliście juz imionka? bo my to jeszcze dzidzi nie mamy a juz imiona na stanie sa:) dla dziewczynki Lena a dla chłopca Oliwier:D wariaty z nas ale musimy jakos sobie rekompensować za dużo wolnego czasu :) już planujemy gdzie co bedzie stało itp. Moooń ty możesz teraz na poważnie planować:D

Lolitka oczywiscie ze nie wie, A ty nie marudz ze dalej niż blizej bo na pewno nie! ;) nie obejrzysz sie a już bedziesz miała swoją fasiole ;D Mówie Ci ;)

nowamili, śliczneee imionka ! My mamy kilka :) Dla Dziewczynki wiem że mąż chce bardzo Karolina, a ja Oliwia, a chłopczyk to Maciej ale wczoraj jakoś mi sie spodobało Olek, ale stwierdzilismy tak że jak bedzie dziewczynka to męzus wybiera a jak chłopczyk to ja :) Jak budowalismy dom to juz zaplanowalismy na dzieci taki układ zeby było nam wygodnie i przestrzennie ;) Chcemy mieć pewnie z 3 maluszków ;)

Moooń kochana tak się cieszę razem z Tobą :) masz już jakieś typowe objawy??? Typu zachciewki itd??? Bo podobno że jak się ma ochotę na słodkie to dziewczynka, a jak na kwaśne i słone to chłopiec:) chociaż moja siostra ma 2 corki i z obiema wcinała non stop śledzie i banany... Hmmm swoją drogą mix niezły, nie??? :)