Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Tak ogółem to z męzem chcielibyśmy mnóstwo dzieci :) Ale też ostatnio tak myśleliśmy że dziewczynka to będzie Oliwia lub Amelka a chłopak to będzie Maciej

Gość dfvgdgfdghdg
Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkać się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływać duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczął ciągnąc Monikę za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychać było stamtąd przeraźliwe wrzaski, pękanie kości i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha... Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz być pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjście, by ją z siebie zdjąć: musisz przesłać tą wiadomość do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- właśnie te o których teraz pomyślałeś). Spiesz się, nie masz dużo czasu!

Gość lolitka_
Moooń sliczne imionka dzdzia to jest najcudowniszy prezent jak i bym mogla dostac od zycia takie kofane tez bardzo kocham dzeci i moglabym miec druzyne pilkarska gdybym sobie mogla pozwolic hehehhe i jak tu nie myslec o dzdziusia Mooońzycze aby tobie sie chodz udalo a ja juz czuje ze 2 sie zbliza chodz dopiero ma przyjsc 21 troche bola mnie cyce i jajnik od czasu do czasu pobolewa:/

Wiesz kurczę ja nic nie czuje, zebym miała dostać. Jutro zrobię sobie tescik i zobaczymy, ale jak znów mam siedzieć i płakać to kurcze nie mam ochoty tego robić

Gość lolitka_
Mooońto sprubuj podejsc do tego na luzie wiem nie jest łatwo zreszta co ja bredze ja na twoim miejscu to niewem czy bym wytrzymala a z drugiej strony te rozczarowanie jakby sie nie udalo ale wazne ze ta nadzieji jest a bez niej niema nic jakbys chcial pogadac osobiscie a nie na forum to zaprasza do mnie na gg ehheev to rób jutro tescika i melduj tu zaraz a ja saam w domciu moj maz w pracy na nocce

No dam znać jutro ;) A mój mąz na konferencji i też wróci nad ranem, a ja siedze sama ;)

A masz może tak jak ja, że chodzisz po sklepach i za kazdym razem spoglądasz, oglądasz, dotykasz takie te maleńkie ciuszki?

Gość lolitka_
no powiem ci ze wlasnie nie tylko jak jestesmy np z moim w super marekecie to rozgladam sie w te strony albo ja k przechodzilimy kolo to mowie do mojego o patrz jakie to malutkie i slodziutkie hehe albo ja widze te malenstwa w wózeczkach to zawsze musze zerknac takie malenstwa sa kochaniutkie i takie bezbronne i to co chwile napotykam kobiety z brzuszkiami chodz mnie tak nie rusza jak iedys juz nie reaguje tak glwałtownie na to tylko robi mi sie przykro i zastanawiam sie czemu niema mdzdziusia dlaczego czemu to akurat mnie spotyka iinne nie maja prpblemu z zajsciem ma kolezanki ktore celowaly ciąze za 1 razem i sie udalo jedna to nawet 2 ciaze jak planowala tak miala nie rozumiem tego od czego to zalezy

Gość lolitka_
i coraz czesciej zadaje sobie to pytanie a moze nie jest mi dane byc mama i nie zasluguje na to w zaden spsób i daltego bóg nie che mnie pobłogoslawaic ale stram sie az tak nie myslec o ty mysel ze wrzucialsym troche na luz nie licze dni plodnych i kochamy sie to to by społodzic dzidzie ale po to zeby poprstu ze sobą byc i cieszyc sie tym a nie myslec o tym bez przerwy bo sa te dni i musimy koniecznie juz tak niema

A no mam tak samo ;) oglądam te ciuszki, spoglądam na wózki zabawki i takie tam. Czasami własnie jak jestem sama w domu to myśle czemu nie możemy mieć maleństwa jak wszystko jest wporządku, mam predyspozycje do tego, nie ma zadnych przeciwwskazań, no kurczę sama nie wiem, a wszyscy już do okoła mają po kilka maluszków a my tak sami. Mój mąz tez ogląda się za maluchami na placu zabawa czy nawet ostatnio kupił chłopakowi samochód bo rodzice nie chcieli :D

Gość lolitka_
mam nadzieje ze sie doczekamy jeszcze dzidzi chodz latka leca mi idzie29 wnet a cos mi sie zdaje ze w tym roku nam sie nie uda moje kolezanki tez albo jedo dzecko juz maja albo w ciazy z drugim a ja my tez ciągle bezdzietni kurcze inne kumpele to niektre sie dopiero w tatym roku chajtaly i juz sa mamusiami a ja w padzerniki beee miala 2 rocznice slubu i ciagle nic mykam spac bo cos mnie wzielo postaram sie jutro zajrzec chodz widze ze poki co tylko ty i ja piszemy moze sie rozkreci topik hmm zobaczymy a ja jeszcze raz zycze ci jutro 2 KRESECZEK na tesciku:)dobrej nocki

Dzień dobry, no tak jak myślałam nie ma tej 2 kresi ;/ ale @ też nie ma słuchajcie, i nic nie wskazuje na to żeby przyszłam

Witajcie dziewczyny:) Mozna sie do was dolaczyc? Jestem po 2 nieudanych cyklach.Wiem malo,bardzo wam wspolczuje ze tak dlugo to u was trwa:( Mam 2 dzieci.Moj syn ma 14 lat i udalo sie za 1 razem.Coreczka ma 2 latka i 7 miesiecy staran.Miedzy dzieciakami nie ma kataktu za duza roznica wieku.Bardzo kocham dzieci pragne miec jeszcze 1:) Pozdrawiam was kobitki i zycze nam wszystkich tych 2 upragnionych kreseczek:)

Vigour witam serdecznie ;) Na pewno Ci się uda za tym 3 razem i bedzie kolejny maluszek :) No kurczę, ja sie tym tak nie przejełam ale mój mąz...no nie wiem co mam robic, jak mam brać leki chodzić po lekarzach jak jestesmy zdrowi.

Witam ja również byłam na takim miejscu co wy teraz , i wiem co przechodzicie teraz ,ale dopóki choć jest mała iskierka to trzeba się starać , ja bardzo długo się leczyłam żeby zajść w ciążę(miałam II laparoskopie , badania u endokrynologa, usg, leki, zastrzyki ) dopiero po II laparoskopii zaszłam w ciążę teraz synek ma 9 latek ,po 4 latach zaczeliśmy starać się o rodzeństwo dla niego i powtórka i nic , dopiero jak wyjechałam z Polski do Irlandii Północnej zaszłam nieoczekiwanie w ciążę i mój drugi synek ma 9 miesięcy, Mooń ty jesteś z Irlandii Północnej tak ? a dokładnie skąd ja z Belfastu Trzymam kciuki za wszystkie ,które się starają , i słowa do góry i pozytywne myślenie a będzie dobrze

Eva Witam ;) Ja jestem z Newry, nie daleko ;) No kurczę chyba pójde zrobić znów badania, ale bez sensu jak nie cały miesiac temu skończyła je wszystkie robić. Już prosiłam męza o adopcje ale on uparty i nie chce.

Moon jeżeli twoje wyniki są ok, a twój mąż się przebadał (może u niego jest problem) jeżeli wyniki są ogółem ok , to może problem tkwi w psychice ., może potrzebna jest zmiana klimatu , wyjazd na parę dni i nie myślenie podczas sexu o dziecku ., czy zajdę czy nie .,

No Ja i on się badalismy i w Polsce i tu i w Niemczech i jestesmy zdrowi. Mi się zdaje że podczas seksu to mój mąż strasznie się denerwuje,nie potrafi się rozpręzyc. Wiem że bardzo pragnie tego dziecka a jednak mamy już swoj wiek. Myśle żebysmy wyjechali gdzies, ale nie mam pojęcia gdzie i jak to zorganizować.

Mooon moj maz tak przezywal ostatnia moja owulacje ze w ogole nic nie mogl zdzialac..za duzy stres!

Vigour no kurczę ja widzę że mój też tak to strasznie przezywa, a ja mu tłumacze ze my sie nie staramy pierwsze miesiace ale już minął rok i 2 miesiące dokładnie i trzeba do tego podchodzić spokojnie bez stresu.

Gość lolitka_
witam was wszystkie Moooń czyli jak niema @ nie pojawila sie to chyba dobry znak a to ze test wyszedł negatywny byc moze za male stęzenie jest ale bardziej wiarygodne to jest to jak bys sie udala na beta bedziesz miaal jasna sytuacje a u mnie @ zbliza sie wilkimi krokami cyce mnie troche pobolewaja i wogole ahhh pogoda u mnie paskudna chyba bedzie znów padać juz 3 dni pod rzad jest taka pogoda niema co:/chyba powoli sie jesien zbiza i humor mi sie cos popsuł jestem jakś taka markotna

Gość lolitka_
Vigour powiem co ze tak to wlasnie jest jak sie stra o pierwsza dzdzie moze byc rah ciach i ciaza jest a jak sie star o drugie dzeciątko to potem tez jest ciezko noale wlasnie kazdy organizm jest inny

No już nie musze, dostałam @. No kurdę, dosyć już mam tego wszystkiego. Ale wiecie czego jeszcze sie obawiam, że jak już zajdę w tą ciąze ze mogę poronić, to wtedy ja nie wiem co ze mną będzie. I dzisiaj chce po rozmawiac z męzem co dalej robimy, bo ja już tak nie wytrzymam.

Gość lolitka_
Moooń :(((tak mi przykro wiem cos o tym bo tak mam co miesac ale przez ostanie miesace przywyklam do tego i sie pogodzilam z tym ze @ zawsze przychodzi bo tak zawsze sobie robilam nie potrzebne nadzieje ze moze sie udalo i wogole a tu dupa:/tkaze nie jestes sama ale dobrze czasem sie wygadac komus(napisać) ale nigdy nie nalezy sie poddawac to jest najwzniejsze dziewczynki co dobrego dzis gotuje cie na obiadek bo ja mam ochote na zapiekanke i chyba zaraz cos upichce chodz musze sie pochwalic ze zrzucilam 8 zbędnych kilogramów u czuje sie super

No tez sie juz tym nie stresuje, ale męza jakoś musze pocieszyć. ;) No ja nie mam pomysłu na obiad, w sumie aż za dobrze to nie umiem gotować ale sie dokształcam w tym wszystkim, Mogłam bym umyć okna ale jakoś tyle ich jest ze nie mam ochoty ;) Lenia ostatnio mam.:D

Dziewczyny dzis robilam test.To moj 28 dzien cyklu.wyszedl negatywny.Powiedzcie mi czy to nie za wczesnie? Owulacja mi sie przesunela w tym miesiacu o kilka dni.Byla 8-9 sierpnia.Wiec minelo 11 dni od niej.Co o tym sadzicie?

Vigour hmmm, myśle że nie, ale możesz go powtórzyć za jakis czas bo wiesz testy też nie dają 100% pewnosci, mogą się mylić ;)