Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Gość lolitka_
Tymotka moj maz tez kiedys inaczej podchodzil do badan czasem mialam wrazenieze on tak az nieche ale ostanio mnie zadzwil jakos inaczej do tego podchodzi i jak to ostanio mi powiedzial ze bardzo pragnie dzidziusia zobaczymy jak wyjda jego badania ale cos mi sie zdaje ze ten rok rowniez nic nie przyniesie

Gość lolitka_
aha bralam castagnus ale tylko miesac jakos przestalam sama niewem czemu ale zeby rozregulowac to mi nie zaszkodzil cylke ma regularne jakby to powiedziec c o do dnia a wy jak tma staracie sie o 1-wszą dzidzie? czasem to juz nie daje rady jak sa jakies imprezki rodzinne czy cos to kazdy noi kiedy wy ,kiedy wy bedziecie mieli dzdzie 2 lata po slubie a wy jeszcze nic i czasem nie wiadomo w sumie co powiedziec

Ja teraz jakoś tak jak was czytam to znów myśle czemu spóznia mi się @, a może teraz coś z tego będzie. Ja zdrowo się odżywiam, ćwicze, chodze na spacery wszystko robie, nawet bym staneła na rzesach jak by to pomogło ;D

lolitka Ja jestem już 3 po ślubie i tez ciągle te pytania '' No kiedy bedzie maluszek bo tak czas leci'' Czasami przykro się robi.

Gość lolitka_
Moooń ja bym zrobila na twoim miejscu tescik bo nigdy nie mówi sie nigdy jeszcze do tego ci sie pozni 2 dni mi sie tez kiedys spoznial najwiecej 3 dni myslalam juz ze to ciaza ale w tym samy dniu przyszla terz staram sie jakos nie nasstawiac i jak przychodzi @ to juz nawet sie tak nie doluje bo wiem ze moze poczekam i dlugo ale napewno warto i wazne jest to zeby sie nie poddawać ierpliwość jest drzewem, które ma gorzkie korzenie ale słodkie owoce.!!

Gość lolitka_
Moooń no to jestes rok dluzej odemnie:D dokladnie tak jest i nic nie poradzimy na to najgorsze jestv to ze ja np.tak naprawde nieam z kim pogadac na ten temat kumpele wszystkie dzeciate wszystkie szybko pozachodzily w ciaze no nie wiedza jak to jest tyle czasu sie starac plakc po nocach itd.latka leca tak naprawde no ale tak to jest to nie zalezy z jednej strony od nas samych tak czasem mylse ze moze nie zaslugue na to zeby byc mama

Gość lolitka_
Moooń noi tez tak to jest chuchasz ,dmuchasz starasz sie zdrowo odzywaic uprawwiac sporty a ile jest takich ktore niechą dziecka i zachodza w ciaze albo pija pala a dzieci rodza sie zdrowe czasem inni mowia a bo ty chcesz to sie nue uda ale to sie nieda tak dokonca nie myslec o tym przeciesz jak sie czegos pragnie to jak mozna nie myslec o tym w pewnym stopniu ja tam nie mowie ze myslec nieustanie ale nie da sie wogole nie myslec tak mi sei wydaje

hmm, mąż mówi że jutro tez mam zrobić, widzę że ma nadzieje też, a nóz widelec ;)

lolitka wiesz moja ciotka pracuje w takim szpitalu gdzie jest odział zamkniety gdzie po prostu pozostają niemowlaki które matka zostawiła, i raz tam byłam i miałam ochotę wszystkie wziąść do siebie bo kurczę kobiety pijane, naćpane, nieletnie zostawiają te dzieci bo twierdzą ze im przeszkadzają, a my z moim musimy się tyle starać, tyle płakać i Nic nie wychodzi. Nie sprawiedliwe to wszystko.

Gość lolitka_
tak tak uwazam ze na tym swiecie niema sprawiedliwsocitak ja u mnie mam mieszkanie prace meza jak bóg przykazal i dzecka nie mamy czasem to juz nie mam sily 2 lata staran i ciagle sie nie udaje myslalam ze jakos zajde ale okazuje sie ze to nie tak łatwe jest w naszym przypadku no ale do konca nie trace nadziei zobacze jak wyjda meza wyniki chodz sie troche obawaim tego!!1 co jak okaze sie np ze nie moze miec dzeci czy cos jestem jak najbardziej nastawiona optymistycznie i mysle pozytywnie ale takie mysli mi chodza po glowie a ska jestes? bo jaze sląska dokladnie górny sląśk

Ale jakoś wiesz głowa do góry ! ;) Trzeba myślec, że wyniki będą wporządku. Ogółem to jestem z pomorza, ale już 2 lata mieszkam w Irlandii Północnej :)

Gość lolitka_
daj znac jak juz zrobisz test zycze zeby sie udalo z calego serducha a jak by co to ma nadzieje ze nas nie opuscisz i to forum jakos przetrwa

Nie, nie opuszcze ;) próbowałam gdzies sie wcisnać ale nie dało rady ;)

Gość lolitka_
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4566350 nie rozumiem takich kobiet naprawde powiny sie cizyc ze beda mialy dzdzie a ni tak jakby plec byla najwazniejsza nie doceniaja tego co maja to jest jednak prawda raczej najwazniejsze jest to zeby bylo zdrowe

Gość lolitka_
ja juz nie zapisuje sie do iinych topikow bo za dlugie zeby czytac i te wszystkie topiku juz troche maja

osz kurdę no, dostaje nerwicy jak takie coś czytam, ja bym skakała do nieba a nie kurdę...

Gość lolitka_
to jest wlasnie to ze ludzie nie docenaiaj tego co da im los ja tez bym skkala do gory i nie wiem czy bym mogla uwierzyc d o konca ze sie udalo 2 lata sie starac to jest jednak szmat czasu albo jak iine pisze do staram sie miesac i nic nie wychodzi to niewem jakby sie staraly rok,dwa, albo i wiecej a ktory jestes rocznik??sorki ze jestem taka wscibska hehhee t fajnie ze mieszkasz w irlandii my tez myslisy zeby sie przeprwadzic do innego kraju ja ma mame w Anglii mieszka tam na stale i siostrzyczke

A ja właśnnie czytałam że Castangus może rozregulować cykl i że niektóre dziewczyny po stosowaniu miały cyrk z @ albo co 2 tygodnie, albo przez 3 miesiące nic. Stwierdziłam że muszę zadziałać trochę na własną rękę, bo moja gin uważa ze za wcześnie na cokolwiek. Porobiłam nawet te badania dla własnego spokoju. Dałam za nie ponad 150 zł ale chociaż wiem że jest ok...

Gość lolitka_
Tymotka no wlasnie tez czytalam na inych forach wogole na necie ze duzo kobietom nie pomógł a wrecz zaszkodzuil na maxa tak rozlegulowal ze szkoda gadac ja tez zaprzestala mbo ja ma bardzo regularne a kto wie jak czy jak bym brala dalej to ciort wie tez by mi mogl zaszkodzic:/

Co do tego linku to to i tak nie jest jeszcze takie straszne. Wiele wątków było tutaj typu "oddam dziecko" lub " urodzę za pieniądze" ... To jest masakra dopiero... Puści się gówniara jedna z drugą po pijanemu a potem wyrzuca dziecko, albo usuwa ciążę...

Myślałam też o ziołach na ciąże o.Sroki bodajże. Znalazłam na Allegro... Nie wiem już sama. Mojemu M kupię Salfazin i witaminkę E podobno zwiększa ilość plemników. Tak już kombinuję sama nie wiem co.... Bardzo chcę dzidzię... Nie dawno moja 40-letnia ciotka urodziła cudną Córcię... A ja mam 23 i nic..........................

Gość lolitka_
Tymotkaa w jaki jestes i weku kochana

Gość lolitka_
Moooń to jestes z mojego rocznika:D:D

Gość lolitka_
No ja tez zamierzam mojemu kupic salfazin tez go chwal ze pomaga niby no wszystko mozliwe zreszta czego sie nie robi zeby miec dzidzie

Gość lolitka_
Tymotkanie mozesz tracisz nadzie jestes jeszcze mlodzitku nie to co ja 29 na karku a dzie jak niema tak nieam w sumie to niema reguly nie w ciaze zachidze tez po 30 coraz wiecej kobiet mam kolezanki np w moim wieku co o ciazy nawet jeszcze nie mysla i ja wie czy czlowiek starszy tym trudniej nie wydaje mi sie

A ja mam ciche dni z moim M ;) mam nadzieje że przejdzie jak najszybciej.

Gość lolitka_
no ja jak bede miala o ile bede miala dzdzie to coreczce dam na imie Paulinka a Sunusiowi dawidek:Dmoze to glupie hehe ale ostatnio tak sobie mysslam wlasnie