Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Chyba dodam ten wątek do ulubionych :) Autorko, nie kończ jeszcze proszę ;)

Gość Nervusowa
Ja miałam dokładnie to samo, identyczne smsy dostawałam :) az zastanawiałam się czy ten twój kochany nie ma na imie sławus :) Nie wybaczyłam, żebrał do tąd aż na złosc jemu nie wyszłam za innego. Po ślubie zwyzywal mnie że tak zbeszcześciłam jego czystą milośc do mnie :)

Gość literata do pościeli
ja uważam że powinnaś iść z przyjaciółmi na dużą wódkę:D i opić ten przypadek ,który jak popatrzysz z innej strony był przypadkiem jedna szczęśliwym no zobacz wszystko wydało się

Gość węronika
we wszystkich twoich prowokacjach powtarzają się następujące wątki " wrażliwa uczuciowa dziewczyna kulturalna i podle skrzywdzona narzeczony ,chłopak z którym jest kilka lat zdradził z perfidną sucz :D zabiera rzeczy z twojego mieszkania wyrzucasz go często było że czekał w samochodzie pod blokiem :D błaga o wybaczenie, natrętnie - to w każdej historyjce :D:D:D:D

Gość węronika
aha zapomniałam o najważniejszym akcja jest opisywana ONLINE i wszystkie czekają na to jak odbyła sie rozmowa- opis :D:D:D:D:D

się przed ślubem wcięło mnie;) nie zostałaś upokorzona,zostałaś ostrzeżona przez szmatę przed choojem który złamał by Tobie i może dziecku życie:) podejdź do niej i podziękuj z podniesioną głową;):D

aha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość one special woman
Ludzie jak uwazacie ze to prowo to chociaz zachowajcie to dla siebie a nie mnie ranicie takimi slowami. Bo dobrze wiecie ze nie udowodnie a to po prostu najzwyczajniej w swiecie boli... Mam silny charakter i jak ktos mnie zrani to nie umiem tak po prostu rozwlekac sie nad tym w nieskonczonosc pewnie sa laski ktore by ciagnely kwestie wybaczaly rozmawialy, ja juz wiem ze rozmowa z nim glupie smsy mnie tylko rania nie koncze jeszcze bo z tego co wiem to bede potrzebowala wsparcia na tym forum Wodki nie pije tzn...nie pilam....

Gość one special woman
we wszystkich twoich prowokacjach powtarzają się następujące wątki " wrażliwa uczuciowa dziewczyna kulturalna i podle skrzywdzona narzeczony ,chłopak z którym jest kilka lat zdradził z perfidną sucz zabiera rzeczy z twojego mieszkania wyrzucasz go często było że czekał w samochodzie pod blokiem błaga o wybaczenie, natrętnie - to w każdej historyjce bo byc moze wlasnie takie jest zycie...

Gość węronika
dobra....dobra.....pisz...pisz dalej

Gość one special woman
do ciebie nie pisze i tego samego bym oczekiwala - zebys Ty do mnie rowniez nie pisala jesli masz w sobie odrobine taktu

Gość węronika
jeśli już uważasz się za taką taktowną i kulturalną to wyraz "ciebie" pisze się z dużej litery chyba że celowo zamierzasz być perfidna

A wie ktoś może jak skończyły się hstorie MaluDkiej i Lidki z lotniska? ;)

Gość one special woman
prs - dzieki za wsparcie ja wspolczuje co niektorym na forum braku empatii wyczucia i odrobiny taktu

Gość one special woman
celowo napisalam z malej - skonczylas? czy cos jeszcze?

Gość węronika
coś jeszcze zabronisz mi pisać ? :D:D:D:D

Gość one special woman
nie mam ochoty odbierac telefonow, co ja mam mowic ludziom? jak powiem prawde to wyjde na idiotke ktora sie dala zrobic w chuja albo nie byla w stanie dac tego czego mezczyzna oczekiwal, czuje sie brzydsza gorsza od tamtej nic na to nie poradze

Gość one special woman
pisz spotkasz sie z echem, skoro to lubisz..

celowo napisalam z malej Medycyne też wybrałaś celowo :D - żeby było ciekawiej (Prostak i romantyk w jednym - do tego przyszły lekarz :D)

one special woman, skoro tak bardzo Cię zranił, że nie wyobrażasz sobie robienia czegokolwiek w przyszłości z nim, to chyba lepsze radykalne rozstanie. Zwłaszcza, że jednak przepraszał jakoś idiotycznie. Gdyby ktoś mi wypoimnał, że mi kupił psa, a ja nie umiem tego docenić, też bym się wkurw... Jedno pytanie ewentualnie na jego korzyść. Czy facet, oceniając to na podstawie 7 wspólnych lat, był generalnie uczciwy, słowny, uczciwy w rozliczeniach finansowych między wami, czy jednak zawsze trochę kręcił, a Ciebie traktował protekcjonalnie?

Gość tytyt
Oj, biedactwo ..... Czasu Ci potrzeba :-) Ale pomyśl sobie tak - lepiej, że teraz to wyszło, niż po ślubie.Jesteś wartościową dziewczyną i mądrą, ale on nie dla Ciebie. Zasługujesz na dużo więcej!

jak mnie wkurza gdy ktoś wszędzie się doszukuje prowo- jak tak uważacie to nie piszcie i nie czytajcie- takie to trudne?? A to dla autorki 🌼

Gość one special woman
zawsze byl uczciwy w rozliczeniach, w ogole wydawal sie byc uczciwym czlowiekiem, jak widac wytrawny gracz bo skoro ktos potrafi tak sie zachowac tzn ze nie potrafi rowniez kochac naprawde tylko gra... tak jestem po medycynie - zazdroscisz? moj ojciec tez jest po medycynie poszlam w jego slady

Gość kasss88
a ja bym wybaczyła...

ależ mężczyzna potrafi szerze kochać i całkiem na chłodno zdradzić. Oczywiście można dyskutować, czy wtedy można jeszcze mówić o miłości.