Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Greace - a ja dziwie sie ze sie dziwisz tak jestem pelna jadu i nienawisci, dziwne?? Jeszcze przed chwilą w poetycki sposób opisywałaś jak ją posuwal, więc chyba miała prawo się zdziwić 😡 ;)

one special woman jedna rada kafetryjna. W ogóle nie reaguj na wpisy typu, że to prowo. Ludzie są pierońsko zazdrośni, że to nie oni są w centrum uwagi i dlatego takie rzeczy wypisują. Takie wpisy trzeba kompletnie ignorować. Wracając do tego, co napisałaś. On nie potrzebował hard coru, tylko zobaczyć, jak to jest z inną. Jak byś dobra w łóżku nie była, nie miałoby to znaczenia, bo facet koniecznie chciał to choć raz zrobić jeszcze z inną kobietą. To takie mroczne męskie kompleksy

Autorko-no dziwię się.Miej klasę,nie bluznią tak!Szanuj tu nas ludzi,nie wszyscy tu piszą do Ciebie w taki sposób.Wygadaj się,wyrzuć to ale na Boga,sama czytaj ile tu paskudztwa w słowach. chyba nie chcesz,aby zostali tu ludzie na Twpim temacie tzw.z rynsztoka? Klasa,klasa.To pownnaś mieć teraz wobec wszystkich.

no i dobrze mu tak. jak ktos normalny kto kocha kogos moze mu cos takiego zrobic? i to przed ślunem. nie przejmuj sie ..

Gość gliceryna
To przekleństwo 7 lat! zazwyczaj ludzie się rozchodzą, kłócą, zdradzają. typowe

Gość węronika
w w sposób poetycki opisywała hehehehehehe :D "zdejmuje z niej majtki jak jej dotyka jak caluje jej usta jak stają się jednością.." a później pisze "k**wa mac o 15???? spie**alaj już!!!! bo 10 minut z Toba to jak kolejna pogawedka z moim bylym" raz anioł z poezją , raz rynsztok :D studentka medycyny :D lub już skończyła,bo sama nie wie

Gość one special woman
sorry ale mam cienkie nerwy, jestem na granicy...sama nie wiem czego niclas - wierze w to wierze ze nie chcial, ze to bylo jednorazowe ale watpliwosci pozostaja, bylabym skonczona idiotka gdybym ich nie miala. Wierze...ale co z tego jak nie umiem z Nim juz byc, moze czas pomoze ale mysle ze jak teraz nie wybaczylam to po jakims czasie tez nie wybacze bo teraz emocje sa najbardziej chwiejne powinnam sie poddac chwili kiedy wzial mnie w ramiona i blagal o wybaczenie a pozniej...to juz wydaje mi sie pozostanie gleboki zal. wiem ze nic by z tego nie wyszlo bo lubie wypominac i pewnie to by Go wykonczylo. Ten zwiazek mialby inny charakter...

Gość do greace
dziewczyno ogarnijsie co za róznica co studiuje ja studiuje farmację i też bym przeklnęła w tej sytuacji a tez niby sie powinnam pilnowac tak? klase to ona juz pokazała a że daje sie sprowokowac jakims pindom na tym forum to juz nie jej wina

Gość one special woman
węronika chlopie lub babo a Ty juz skonczylas? szanuj sie troche no i nie pokazuj swojego slownictwa bo nie ma sie czym pochwalic Ty bys nie dokonala poetyckiego ujecia chwili chocbys sie postarala ni to slowami ni nawet obrazem w swojej glowie

moze czas pomoze ale mysle ze jak teraz nie wybaczylam to po jakims czasie tez nie wybacze bo teraz emocje sa najbardziej chwiejne powinnam sie poddac chwili kiedy wzial mnie w ramiona i blagal o wybaczenie a pozniej...to juz wydaje mi sie pozostanie gleboki zal. jak piszesz zdanie dziesięciokrotnie złożone, to używaj znaków interpunkcyjnych i staraj się pisać w jakims jednym czasie :o Baj :) 🖐️

Gość one special woman
Fuksik a zwieracze Ci jeszcze nie puscily z tego przemadrzania sie? poza tym miales sobie isc juz

Gość one special woman
chyba Was przestało już przeć na kiszkę stolcową bo jakoś zamilkliscie. Juz mam dziekowac? Czy jeszcze cos?

No to pogratulujmy naszej Polsce,mamy i farmaceutkę:D, ktora przyklaśnie przyszłej pani lekarce w rynsztokowych slowach.My jednak mamy szczęście my Polacy do naszej slużby zdrowia. Farmaceutko-nie mam ani ochoty ani czasu zwracać Ci uwagę,bo i tak nie zrozumiesz.Po slowi "ogarnij się"mniemam,że Twój...już nie napiszę dalej odbiega od norm.Może poczytaj wszystkie zdania autorki i dopiero komentuj.Ech te kierunki medyczne dzisiaj brak slów.Idę pracować na ewentualne leczenie za granicą bo u takich jak to zwą konowałów...:)Nie do autorki akurat.

Gość wellewellewelle
Domyślam się, że najgorsze jest to upokorzenie przed ludźmi. Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby po waszym rozstaniu zaczął się spotykać z tą lafiryndą. Faceci w gruncie rzeczy są prości jak konstrukcja cepa.

Gość do greace
To Ty żyjesz w jakimś zaściankowym życiu, chyba nie masz własnych problemów, to są emocje i co mają te własnie emocje w życiu prywatnym do tego jak wykonuje się swój zawód, skoro sobie radzimy na tych studiach znaczy, że obie musimy być dobre, jeśli cchesz lecz sie gdzie chcesz :) żebyś nie nie zdziwiła jak wygląda leczenie choćby na wyspach, pani "z klasą"

Gość one special woman
wellewellewelle moze ja przeleci jeszcze ale na pewno nie bedzie jej szanowal węronika zaczynam myslec o Tobie jak o podrasie nie prowokuj mnie do ostrzejszych slow

Gość do greace
"zwracać Ci uwagę" hehe to wiele wyjaśnia, koleżanko pisze się "zwracać uwagi" to się skompromitowałaś

Gość węronika
"podrasa" wow ! i rasizmem zajechało ..przyszła lekarka czy farmaceutka :D:D:D:D

Gość ty7ui89op0p98
dobrze postąpiłąś wyrzucająć go.szczęście w nieszczęsciu ,że tak szybko sie ujawnił .dał ci przedsmak tego co czeka cię po ślubie.może wczesniej też się to zdażało.7 lat wystarczy,przyda ci się nowa krwe i powiew świezości.co do auta i remontu należą ci się ,w końcu nie ma nic za darmo,a on używał cię 7 lat

Och podziw,że sobie radzicie:D ,na tych studiach.Chyba szczęście wam dopisuje.:P "dziewczyno ogarnijsie co za róznica co studiuje ja studiuje farmację i też bym przeklnęła w tej sytuacji a tez niby sie powinnam pilnowac tak? klase to ona juz pokazała a że daje sie sprowokowac jakims pindom na tym forum to juz nie jej wina" Nie powinno być po"?" WWWielkiej litery?No to się farmaceutko skompromitowałaś...:D Emocje?Rynsztokowy wywód?Nie czytaj jednak,bo i tak już nie zrozumiesz w czym rzecz,a tłumaczyć coś co jest oczywiste,pani farmaceutce...:DNo jak można,nie śmiem:D

Gość węronika
przyszła lekarko będziesz leczyć żydów i murzynów ?:D czy to dla Ciebie "podrasa" ? gdy używamy słowa wprzenośni należy go ująć w cudzysłów ,nie można słowa "podrasa" traktować jako pełnowartościowe określenie ponieważ takowe w słownictwie nie istnieje :D:D:D lekarko:D

Gość do greace
no nie śmiej, nie śmiej, pisałam szybko, a jeśli ty (celowo z małej, żebyś się już tak nie czepiała) oceniasz ludzi po tym, cz stawiają przecinek, czy nie to nie chciałabym cię poznać. Prawda jest taka, że dnia byś nie chciała na tych studiach zostać, pewnie jesteś na filologii polskiej i twoje studia są oh ah ciężkie.

Gość do greace
aa i jeszcze jedno dla ciebie powiedzenie "kur wa" to rynsztokowy wywód? no doprawdy rozbawiłaś mnie, oj to ilu ludzi powinno poleć ze swoich stanowisk w twoim mniemaniu, no już płacze ze śmiechu po prostu

Och farmaceutko,dziękuję za takie stwierdzenie"D Już za wiekowa jestem,żeby studiować... W moich czasach to były studia:D A teraz...to pseudostudia.:P Ach przyszła nie daj Bóg farmaceutko,sorry za uczynienie Ciebie takową:D

"powinno poleć",oj powinno:D Brak słów co do toku Twojego rozumowania,biedna dziewczyno.ja swoje,a Ty dalej swoje:D Nie pokumasz już widzę,o co chodzi:D

Gość do greace
troszkę przesadzasz, nikt cię tu nie obraża, a ty mówisz "nie daj Bóg farmaceutko?" , to już świadczy o twojej kulturze, dałaś się sprowokować i widzisz klasa się rozpłynęła w powietrzu i tu ci chciałam właśnie pokazać emocje;) dalej nie rozumiesz?