Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Gość one special woman
czas niestety jest moim wrogiem pozniej stanie sie przyjacielem, to czas powoduje ze mysle, rowniez o tym gdzie popelnilam blad, doszukuje sie winy w sobie, co jest ode mnie niezalezne. Powiem Wam ze chcialabym z Nim byc - bardzo Go kocham:( ale staram sie wizualizowac sobie jak by to mialo wygladac od dzis dzien po dniu. Co bym czula gdyby dotykal mojej skory wchodzil we mnie, o czym bym myslala, czy umialabym przezywac to tak naprawde... a po kolejne - czy umialabym znow zaufac? czy po raz kolejny nie byloby "zrobilem to bo tak mnie naszlo nagle ale nic do niej nie czuje" najgorsze ze jestem w Nim zakochana zakochana jak w nikim, przez te 7 lat krecilo sie wokol mnie wielu facetow ale istnial tylko On, nawet by mi przez mysl nie przeszlo ze z kims innym moglabym...to cialo nalezy do Niego tylko do Niego..

węronika --czytałam te tematy i w jednym sie nawet wypowiadałam- dokładnie to samo co tu--> myslisz ze to prowo, to nie czytaj. nie musisz wszystkich uświadamiać, chyba że to twoja życiowa misja

Gość węronika
popłakałam się ze wzruszenia :D:D:D

Gość kasss88
To mu wybacz!!!! Ludzie złoci miliony facetów zdradzają ale to tylko faceci. Popełnił błąd ale jeśli na 7 lat zrobił to tylko jeden raz to mu wybacz,ale niech wie,że jeśli jeszcze raz wywali taki numer to nie będzie powrotu.Ja też zostałam zdradzona,też odeszłam,ale poszłam po rozum do głowy i mamy teraz śliczną córeczkę

Gość one special woman
Jak byl u mnie to mialam taki moment ale tylko jeden - ze chcialam juz powiedziec "potrzebuje czasu" "musze to przemyslec" ale zaraz Ona stanela mi w oczach tzn...Oni. Jak zdejmuje z niej majtki jak jej dotyka jak caluje jej usta jak stają się jednością.. To jest po prostu straszne, czy Wy sobie wyobrazacie co ja czuje.....

Gość węronika
jak to jest ? dziewucha przeżywa dramat życiowy i kłapie na klawiaturze prawie non stop we wszystkich przypadkach :D:D:D

W sumie, w jakims szmatławcu brukowym mogłabys pisać opowiadania:) W Twoich tematach często jesteś również roztrzęsiona :) - to chyba jedno z Twoich ulubionych określeń :)

Gość one special woman
kasss nie wiem co bedzie wiem co czuje teraz na chwile obecna, byc moze on bedzie tak wytrwaly ze kiedys zmienie zdanie ale na pewno nie teraz, na pewno nie za rok...nie wiem juz sama mowicie zeby wybaczyc, moze kiedys wybacze ale nie zapomne tego jak ja posuwal a ja czekalam w domu na przetwory

one special woman, skoro tak go kochasz, no to nie skreślaj go, ale pod jednym warunkiem: że masz pewność, że przez te 7 lat byliście partnerami, to znaczy, że on nie traktował Cię protekcjonalnie, czyli jak głupią gęś, ale liczył się z Twoim zdaniem, podejmował decyzję po naradzeniu się z Tobą. Zmierzam do tego, że niektórzy faceci mają zakodowaną jakąś pogardę dla kobiet, że to coś gorszego jednak jest i takim zdrada też łatwiej przychodzi, bo co ta idiotka może wiedzieć o moich potrzebach. O ile on jednak taki nie był, to może rzecz warta zastanowienia.

Gość węronika
"stają się jednością" buhahahahahahahahahahahahaha:D:D:D te jej romantyczne określenia zmuszające do ckliwości zawsze mnie rozczulają :D:D:D

jak zdejmuje z niej majtki jak jej dotyka jak caluje jej usta jak stają się jednością.. Lepiej nie komplikuj, zalóż nowe prowo. Albo zanim napiszesz spisz sobie na kartce wszystkie kwestie, żeby Ci się potem nie poyebało. Tak jak teraz z tymi majtkami, że miała zdjęte (wcześniej pisałaś że to było w ubraniach) :)

Gość węronika
dziewczyna zakochana w facecie nigdy nie opisuje seksu jego z inną :D:D:D już tak poezyjnie :D

ale nie zapomne tego jak ja posuwal a ja czekalam w domu na przetwory a widzisz, chłopak zwyczajnie poszedł zakisić ogóra :) - czyli nie okłamał :D

Gość one special woman
potrzebuje byc na tym forum...tylko tu czuje sie teraz bezpieczna, nikt mnie nie zna, moge byc anonimowa, zajmuje sobie czas by nie siedziec gdzies w kiblu i plakac, i tak placze placze piszac od wczoraj nic nie jadlam a co zjem to zwracam, cala sie trzese serce ma chyba ze 100 na minute mam wrazenie ze zaraz gdzies to wszystko oddam: serce i cala dusze bo zoladek oddam na pewno choc juz nie mam czym rzygac, rzygam herbatą bo tylko ja moge pic, no ale ile mozna herbaty pic

potrzebuje byc na tym forum...tylko tu czuje sie teraz bezpieczna Kurde, a ja muszę wyjść o 15 tej :D

Gość one special woman
Fuksik czy Ty masz cos z garem? jak on mial w nia wejsc bez zdjecia majtek??? od gory byli pewnie ubrani....opisuje bo mam ten obraz caly czas

Gość one special woman
kurwa mac o 15???? spierdalaj już!!!! bo 10 minut z Toba to jak kolejna pogawedka z moim bylym

Gość węronika
nie musiał jej majtek zdejmować :D mógł odchylić materiał na bok :D:D:D opisz jeszcze jak jęczała :D:D ach...oooooooch...jes....jes.......jes.......jesteś boski !!!!!!! aaaaa.....oooooo.......uuuuuuuu........mocniej ...mocniej .......uwielbiam Cię,.....jesuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

k**wa mac o 15???? spie**alaj już!!!! bo 10 minut z Toba to jak kolejna pogawedka z moim bylym Spokojnie, koło 16tej sprawdze co i jak :) (Kurczę nie ma się co dziwić, że wszyscy narzekają na służbę zdrowia :D)

Gość ehh....
Ciekawe:najpierw piszesz,że zaczynasz ostatni rok medycyny,a potem ,że już skończyłaś :D. I tu nasuwa mi się pytanie :czy zdrada daje +300 do podróży w czasie? Jezu ludzie jak już robicie prowo to przynajmniej dobre:/

Gość one special woman
mialas sie do mnie nie odzywac, wiec szanuj sie skoro nie zycze sobie Tak byl przez 7 lat uczciwy (chociaz teraz to juz nie wiem) traktowal mnie ok. Oczywiscie jak w kazdym zwiazku byly klotnie sprzeczki ale zawsze sie godzilismy. Wlasnie dzieki sferze intymnej bylismy dobrani choc zadne z nas przeciez nie mialo porownania. Nie wiem moze mnie sie tylko zdawalo ze jest az tak dobrze, moze on chcial czegos innego. Ja nie umiem tak wystawic dupy jak tamta przed moim zrobila i dac sie wyruchac. Lubie to robic w sypialni choc niekoniecznie lagodnie, moze mu brakowalo hardcore'u jakiegos. Nie odbieram telefonow, dzwonila juz mama 2 razy, babcia i kolezanka niby co mialabym powiedziec? boje sie ze to ja uslysze od nich cos co mnie zrani, ze np zle zrobilam..nie chce tego slyszec. Zrobilam tak jak czuje

Gość one special woman
ehhhh skoczylam w sensie ze to juz koncowka bo ostatni rok to wiadomo sa zajecia ale to glownie juz praktyka w szpitalu wiecej w szpitalu jestes niz na uczelni

Myslę,że studentka koncząca medycynę nawet w tak "dramatycznych"chwilach nie bluzni aż tak.:) Powinna być osobą z wysoką kulturą osobistą.Tyle jadu i wulgaryzmów.Coś tu dziwne...:D

Gość one special woman
Greace - a ja dziwie sie ze sie dziwisz tak jestem pelna jadu i nienawisci, dziwne??

Gość odludkowa
czytalam tylko to co ty napisalas , nie cztalam odpowiedzi bna twoj post . I moje zdanie jest takie: oddaj mu wszystko co ci dał i kopnij go w zad bo jego zachowanie swiadczy o tym ze sam jest zerem. jezeli za niego wyjdziesz to bedzie cie zdradzal przy kazdej okazji , samo to ze mowi ze tamtą lake traktowal jak gowno swiadczy o tyum ze ty mozeszbyc tez potraktowana jak gowno, dziewczyno nie pozwol sie sprowadzic do takiego pozxiomu. wiemn co mowie bo sama bylam traktowana jak odchody najgorszego kalibru, teraz jestem sama i mam spokoj, a przed tobą cale zycie, docen to.