Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Gość do greace
napisałam o zaściankowości tylko i wyłącznie, aaa i o braku znajomości odmiany przez przypadki,nie mam zamiaru cię obrażać mówię tylko, że klnięcie, klnięciu nierówne

"do greace"Greace prosi,abyś nie wyróżniała jej tak aż nad wyraz.Jam skrona osoba:D

Gość do greace
no już zdążyłam zauważyć jacy chodzą po świecie odbywając praktyki w aptece:) też byś się zdziwiła

Kurcze,te przypadki:D Chylę czoła ku twym zdolnościom:D,ja takowych nie zaposiadam:D. I "nic" poza Tym nie mogę Ci "wytknąć"czysta poezja w Twych wpisach o pani.:D

Gość do greace
twój sarkazm mnie powala:)

Gość do greace
kto tu się literówek czepiał:)

Z tego wszystkiego autorka odeszła:( Mam nadzieję,że nie przeze mnie:( Może przez Weronikę:)

Gość taksobieczytam
19.08.2010] 12:37 "Jezus Kochanie moje sloneczko spojrz na mnie, powiedz co sie stalo" a ja do Niego "nich Cie jasny szlag trafi!!!!!!!! zebys zdechl" no i sie domyslil. I jeszcze zadzwonil do niej przy mnie i wydarl jej sie do sluchawki "Ty glupia dziwko mialas nic nie mowic, nie odzywaj sie do mnie nigdy wiecej" i myslal ze to cos pomoze.. Juz na pierwszej stronie mozna było sie domyslic, ze to prowo, ten jego niby telefon do tamtej..:O I potem ten sms.. załosne. Ja nie wiem po co ludzie wymyslaja te historie, no po co?

Że też ludziom chciał się wymyślać takie tematy:)Podziwiać.Nadmiar czasu:)

"greace, nie cierpisz czasem na nadpobudliwosc?" po prostu stara sie wyrownac zaburzenia naturalnej kafe homeostazy skoro niektorych dopadla niedobudliwosc ;-)

Z tego wszystkiego autorka odeszła Mam nadzieję,że nie przeze mnie Pewnie przeze mnie :)

Gość taka sobie tu przypadkiem
Ogólnie rzecz biorąc, jesteście żałośni. Wisi mi ciężkim kalafiorem autorka i jej problemy, a jeszcze cięższym to, czy to "prowokacja" czy nie. Za to od ilości jadu i taniej kpiny chce mi się rzygać. Co wam ta istota-znana-tylko-z-nicka zrobiła? Jak se prowokuje, to niech sobie prowokuje na zdrowie, przynajmniej paru pomagającym jej osobom się humor poprawi, że mogły "doradzić". A te wszystkie prymitywne obelgi są poniżej jakiegokolwiek poziomu. Ot i tyle, idę stąd, bo jak widać to portal jak nk dla ludzi "bez klasy". Bawcie się dalej.

A Ty Grease w ramach pokuty czekaj tu na naszą Autorkę, choćby do północka :)

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhnj
ale ci sie pojeb trafil,co on myslal ze bedzie bzykal inne na boku a ty mu to wybaczysz,nie zle sobie to zaplanowal,dobrze zrobilas ze go pogonilas,chamowi bym jeszcze morde obila za takie cos,jak by cie kochal to by cie nie zdrdzil ,sama wiesz to po sobie,nigdy bym nie dala szansy dla takiego scierwa

Ogólnie rzecz biorąc, jesteście żałośni. Wisi mi ciężkim kalafiorem autorka i jej problemy, a jeszcze cięższym to, czy to "prowokacja" czy nie. Za to od ilości jadu i taniej kpiny chce mi się rzygać. Co wam ta istota-znana-tylko-z-nicka zrobiła? Jak se prowokuje, to niech sobie prowokuje na zdrowie , przynajmniej paru pomagającym jej osobom się humor poprawi, że mogły "doradzić". A te wszystkie prymitywne obelgi są poniżej jakiegokolwiek poziomu. Ot i tyle, idę stąd, bo jak widać to portal jak nk dla ludzi "bez klasy". Bawcie się dalej. powiedz jeszcze, że studiujesz stomatologię :)

Gość Pani o niku-
:D:D:D:D

Ja idę na medycynę,"zaocznie"żeby leczyć nerwicę kafeteryjno-forumową:D

Gość yetti
popieram - taka sobie tu przypadkiem autorka wątku ma bardzo bujną wyobraźnię i musi jej się strasznie nudzić... pewnie siedzi w chałupie bezrobotna i nie ma żadnego zajęcia bo cały dzień na kafe spędzić to naprawdę żal...