Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one special woman

Mój partner mnie zdradził a teraz wrecz ząda

Polecane posty

Gość one special woman
On na pewno tego nie chciał, wiem to. Bo tylko mnie kocha. Może faktycznie chciał sprawdzić jak to jest z inną? Ona go jakoś zmusiła do tego, z zazdrości. może podała mu jakąś tabletkę?

Gość węronika
ale komedya :D boki zrywam :D:D:D

ale komedya boki zrywam Myślę, że autorka równie świetnie się bawi z nami Weroniko :)

Gość one special woman
a co ze zwieraczami i kiszka stolcową? wez lakcid albo stoperan - powinno pomoc

Gość one special woman
daj linka do tego topiku kłamco!

Gość węronika
dlaczego autorka w systemie ciągłym mówi dogryzając innym o stolcu,odbytnicy, biegunce,kiszce, sraniu itp czemu to ma służyć ?:D może myśli że to jest bardzo upokarzający epitet (który odnosi się do kupy) :D:D:D równie dobrze mogłaby napisać" yem qpe" :D:D:D:D

dlaczego autorka w systemie ciągłym mówi dogryzając innym o stolcu,odbytnicy, biegunce,kiszce, sraniu może zamierza wybrać specjalizację proktologa :o

a ja nie znam tej od niemca nie zartuj ty wszędzie widzisz podstęp

jesli chodzi o ciebie to inaczej sie nie da da się tylko trzeba wykazać się odrobiną dobrej woli to o co chodzi z tym niemcem? bo tylko jedną historię pamiętam o facecie z przystanku ale nie przypominam sobie żadnego niemca:P

to ta co patrzył na nią na przystanku wspólnie jeździli autobusem a potem się bzyknęli? chyba..... jak to ta historia to stwierdzam, że to było najfajniejsze prowo wszech czasów zwłaszcza Zawsze szczery bardzo się wciągnął w fabułę :P:P:P

o ty wresosno niewdzieczna a co ty taki miły od rana?

Nie ma co. Zgadzam się z ike .Przeczytałam wszystko i stwierdzam, że zawsze szczery rzadko tak się angażował w debatę :)

Nie ma co. Zgadzam się z ike .Przeczytałam wszystko i stwierdzam, że zawsze szczery rzadko tak się angażował w debatę nastepna cholera

Zs nie ma się czego wstydzić ja też do tego topu mam ogromny sentyment zresztą to chyba okres kiedy następowało u nas lekkie zawieszenie broni oczywiście po to, by potem podnieść naszą wzajemna nienawiść trwającą do dziś, do zenitu:P

spoko rozumiem, że nie chcesz tego pamiętać :P ja też z tym walczę:P

Gość węronika
niestety tej prowo nie widziałam i żałuję :D pewnie emocje sięgały zenitu a opisy online powodują że fani nie jedzą ,nie śpią tylko śledzą fabułę i doznają zastrzyku adrenaliny lepszego niż kaskaderzy podczas akcji :D:D:D