Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwyżki dla nauczycieli

podwyżki dla nauczycieli, za co i dlaczego

Polecane posty

Gość ale pierdoły pociskasz laska
Podajesz po prostu nieprawdziwe informacje. Żaden nauczyciel, na żadnym ze stopni awansu nie zarabia tyle pieniędzy. No chyba, że ciągnie dwa etaty plus sporo korepetycji. Zatrudnij się w szkole jak to taki raj i nie jęcz a przede wszystkim nie kłam.

Siostra-n-l kontraktowy 6 lat stażu 1100.caly etat.Wyższe uniwersyteckie dzienne z oceną bdb.:D Zazdrośnice?:)

Gość dobrze że poruszyłaś ten temat
jeśli chcesz dla innych podwyżek to juz nie miej pretensji do nauczycieli że oni potrafią wywalczyć a ty nie dostajesz. chociaż pracuję w szkole to tez mnie szlak trafia gdy mąż od kilku lat nie dostaje podwyżki a po kilkunastu latach pracy ma tyle pensji co ja po roku. i nie żebym ja miała dużo bo do ręki 1600 a jak słysze że ktoś dostaje ponad 2000 do ręki a niema matury nawet to czy to jest sprawiedliwe?

no to powiedz ile zarabiasz i jakim jesteś nauczycielem?

policja też nie jest lubiana, no ok, nie jest, ciekawe czy byłoby wam do śmiechu jakby jej wcale nie było

sorry ale jak ktoś zmienia samochód co roku, wakacje nie wakacje, co chce, knajpy itd. to co ma mało?

>jakie 3 złote? podwyżki w setkach im lecą!!!!!!! Kolejne kłamstwo. W setkach... groszy chyba.

tak to było bardzo śmieszne, czyli dobrze zarobić może tylko ten, który nigdy w życiu nie zrobił błędu ortograficznego?

na to napisz ile zarabiasz skoro twierdzisz, że nie

Gość hjfljhyfljjjjjjjjjjjjjjjjjjj
dupolomowany zrabia ok35000 tyz ale zeby nim byc to min 9 lat trezba pracować i awansować... a nei zawsez to ejst tak szybko... samam nie wiem co o tym myśleć, bo moge uczyc, mam uprawienia, ake tak na parewde to nie wiem czy tas jest cieżko vzy nie,a le też uważam ze mają sporo roboty.....ale tez duuużo wolnego

proszę bardzo - kontraktowy, państwowa szkoła, około 1300 złotych na rękę.

To jest tak,jak ma się za dużo czasu,to się pisze co się chce.Tamten mówił,że tamten mówił...:D A jak on śmiał kupić sobie suva i lodówkę z 4 tys.Karalne:D Ach ta polska zawiść,nie ma tak nigdzie!

ależ ja piszę tylko o grze politycznej i wszechmiłości ludowej Platformy, a nie o swoich poglądach :) ja bym dała podwyżki urzędnikom z najmniejszym stażem, bo na nich opiera się cała praca urzędów i o dziwo- mają zapieprz (sic!)- a zarabiają grosze:)

tak tak fajne jaja sobie robisz a ja pisze poważnie, mnie to denerwuje, to, że tylko jedna grupa zawodowa dostaje podwyżki od kilku lat

Gość i ja popieram!!!!!!!!!!
hahahaha 1100 a zapomniałaś dodać o dodatkach, nadgodzinah, lekcjach indywidualnych itd. Do tego bony na każde święta , nie wspomne o ręcznikach, kawach ,herbatach . Tego od mojej rodziny mam zapas na rok. Bo nie są w stanie tego wypić. Wycieczki, wyjazdy, imprezy z każdej okazji i bez okazji wszystko za friko. Wyjazdowe rady pedagogiczne,szkoleniowe w ośrodkach SPA

"tak to było bardzo śmieszne, czyli dobrze zarobić może tylko ten, który nigdy w życiu nie zrobił błędu ortograficznego?" zależy od tego, czy uczy się czy uczy kogoś :P

1300? żartujesz sobie, z tego co ja wiem to kontraktowy zarabia od 2000

Gość ZGADZAM SIE12343
-PRACUJA PO 5 GODZIN DZIENNIE MAJA 4 MIESIACE WAKACJI JAKBY TAK PODLICZYC TE WSZYSTKIE SWIETA WAKACJE FERIE I INNE PIERDOLY KALO JEDYNI MAJA PRAWO DO ROCZNEGO PLATNEGO URLOPU DLA PODRATOWANIA ZDROWIA ZARABIAJA MOZE I 1300 1400 NA REKE ALE ZA 25 GODZIN ROBOTY

Gość taa niedobra pupa
Co za kolejny kretyński topik... Nauczyciele sa najgorzej opłacaną grupa zawodową z wyższym wykształceniem. Nie ma co porównywać ich do policjantów czy sekretarek, bo te prace nie wymagają takicj kwalifikacji. Zresztą dlaczego równać w dół? Może porównujcie zarobki nauczyciela do lekarza. Jakby byli lepiej opłacani, byłoby więcej chętnych na te stanowiska i mozna by mieć wymagania większe, a w takiej sytuacji w szkołach ląduja leniwe debile, którzy nie potrafią sobie poradzic w żadnej innej pracy.

Gość dobrze że poruszyłaś ten temat
nie czepiajcie się literówek. myślicie że wystukuje tylko jedna literkę na 5 sek. każdemu się zdarza. a polskiego nie uczę a dziecko skoro przychodzi dzikie bo matka musiała zostawic w domu to chyba nauczycielowi się należą jakieś porządne pieniądze za to że na człowieka rozumnego go wychowa.

Gość zarabiaja okolo 1500-1800 zl
ale nie za 40 godzin pracy tygodniowo:o ale 25:o

"podwyżki dla..."umiesz korzystać z neta.wejdz na tabele MEN i nie wypisuj bzdur!

Gość taa niedobra pupa
Co do różnic w zarobkach - w każdym rejonie jest inaczej, bo częsciowo wynagrodzenia finansują samorządy... I np. jakiś dodatek motywacyjny waha się od 50 zł w Poznaniu do bodajże 450 w Warszawie...

Gość zarabiaja okolo 1500-1800 zl
niektorzy na 1300 zl musza zapieprzac po 8 godzin dziennie:o

Gość belferka z miasta
Taaa, a ile tej podwyżki dostałam ??? Pieprzycie jak potłuczeni 😠 Te "podwyżki" to nawet nie jest wyrównanie inflacji - to jest 30 zł, góra 50 - TAK!!!! Tyle, a nie setki - skąd wy takie informacje macie, to ja nie wiem. A tu - same bzdety: [zgłoś do usunięcia] i ja popieram!!!!!!!!!! hahahaha 1100 a zapomniałaś dodać o dodatkach, nadgodzinah, lekcjach indywidualnych itd. Do tego bony na każde święta , nie wspomne o ręcznikach, kawach ,herbatach . Tego od mojej rodziny mam zapas na rok. Bo nie są w stanie tego wypić. Wycieczki, wyjazdy, imprezy z każdej okazji i bez okazji wszystko za friko. Wyjazdowe rady pedagogiczne,szkoleniowe w ośrodkach SPA Kufffa, jakie SPA ??? Jakie imprezy za friko ???? Ręczniki ??? Kawa ??? Herbata ??? A na swięta - kasa ze socjalnego, kurde, to są moje wypracowane pieniądze, które mi łaskawie na święta wypłacają. Weźcie się bujajcie, głąby 😡

Dokładnie nauczyciel na samych dodatkowych korzyściach ma pełno, nie wspominając o łapówach, które się szerzą. bardzo się mylisz z tym, że policjant nie wymaga wyższych kwalifikacji, chyba nie chcesz aby taki na interwencji był u ciebie? ponadto tak właśnie, mają 1400 na rękę ale za ile godzin pracy? za połowę tego co my pracujemy

A kto obraża wykształcenie lekarzy,a co to święte krowy?Takie samo wykształcenie jak i inne.Znowu ciemnogród,że lekarz to panisko?:)