Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamnikszorstkowlosy

lęki mojej dziewczyny. zrywam?

Polecane posty

Gość jamnikszorstkowlosy
brala 5 mg, lekarka powiedziala ze wlasciwie nie sa konieczne ale dla swietego spokoju dala... wlasciwie te problemy pojawily sie i powiekszyly dopiero jak zaczela brac leki, bo tak sie tym ptrzerazila - ze zaczela sie bac, ze jest wariatka, nikt jej nie wytlumaczyc ze jej reakcja byla normalna ...tylko babka zarzucila ja lekami, antydepresantami, nasennymi...no i zrobila sie masa problemow brala je z 1,5 roku - 2 lata

zostaw ją póki nie jest za pózno zastanów sie czy chcesz spedzic zycie z osobą bardzo chwiejną psychicznie? to jakas paranoiczka normalny człowiek gdy mu przydazy sie w zyciu cos złego stara sie o tym zapomniec ,zyc dalej a nie panikowac ona jest na najlepszej drodze do wariatkowa ja bym chwili sie nie zastanawiała tylko zwiazała sie z normalna , wesoła dziewczyną piszesz o angliii, biletach podrabianych po cholere pakowała sie w to? bo nie ma swojego zdania ,taki człowiek zniszczy ci zycie a ty mi wygladasz na fajnego miłego goscia zostaw ją i schowaj sentymenty to jest zycie TWOJE ZYCIE mozesz stwierdzic ze w 100% pasujecie do siebie?

Gość jamnikszorstkowlosy
tak ale ona nie spi z powodu tego co dzialo sie w anglii... ona nie spi bo sie boi ze nie bedzie spala... podobno potrzebowala wtedy pogadac, ewentualnie jakiejs porady a babka ja zawalila lekami psycholog do ktorej chodzi byla przerazona, i uwaza ze zrobiono jej krzywde moja dziewczyna byla chora w tej anglii, i bala sie ze to cos powazniejszego...i ten wyjazd ja dobil (tam sie nie leczyla) ... wrocila, i po paru tygodnaich miala badania, tydzien czekala na wyniki, i w tym tygodniu przestala spac wyjazd jakby sprawil ze byla w zlym stanie psychcznym ale bezposrednia przycxzyna bezsennosci bylo czekanie na wyniki

Gość bereniczka
zona lucyfera, g...wiesz o zyciu...takie problemy ma co trzeci czlowiek na przestrzeni zycia

SIAMESE POPIERAM W 100% DZIEWCZYNIE NAPRAWDE NIE JEST ŁATWO A JESZCZE TAKI FACET TO TYLKO POGORSZYC MOŻĘ SYTUACJE EH CI FACECI ...

Jamnik- 5mg?! :O To nie jest nawet dawka terapeutyczna! Nikt tyle nie bierze! 5mg to to nawet nie leczy. 10mg to taka średnia, a bywa i 20mg. Dała je te 5mg chyba na 'odwal się', bo 5mg gówno daje. Żona Lucyfera- jedyne kto tu ma paranoję to ty. Żal mi ciebie, naprawdę. Zacofanie społeczeństwa sobą reprezentujesz.

Gość jamnikszorstkowlosy
bo lekarka wlasnie mowila ze daje jej tak malo, bo jej tego nie trzeba, ale zeby nie wyszla z pustymi rekami.... ona zanim poszla do psychiatry byla zestresowana wyjazdem dziewczyna ktora martwila sie o swoje zdrowie i czekala na wyniki waznych badan....nie mogla spac.... dostala pelno lekow i tak ja to przerazilo ze potem przy odkladaniu nasennych i depresyjnych zaczynala "wariowac" bojac sie bezeennosci i etgo ze cos jest z nia nie tak... na psycghoterapii zaczelo byc lepiej tylko ze co ja mam wszystkim tlumaczyc, tak jak tobie, nikt tego nie zrozumie

Kur*a mać kobieto, gówno wiesz a pieprzysz. Choruję na to od 3 lat, studiuję medycynę, prawie wylądowałam w wariatkowie, żrem leki, łażę do psychiatry,... a i tak wydaje mi się że jestem przytomniejsza niż ty. Jestem optymistką, mam ogromne poczucie humoru, jestem odważna i pewna siebie- a jednak miewam ataki paniki, boję się podróżować ch* wie czemu. Rozumiesz? Przecież wiem, że nic mi tam nie grozi. WIEM. Ale jestem do cholery chora. Jak mam gdzieś jechać to mnie lęk paraliżuje, rzygam z nerwów, mam derealizację. A wiem, że nie mam się czego bać! Sorry za język, ale teraz może dotrze do ciebie.

Dodam, tylko że nie zczaiłabyś się na żywo jakie mam problemy- ja trzęsę dupą? Kobieto, ja studiuję, prowadzę firmę i jeszcze dom prowadzę- muszę poprać, ugotować. A moja wina że choruję? Moja? Jestem pewnie twardsza od ciebie, paranoiczko.

Gość poolka
zona lucyfera ty durna babo, nie masz pojecia w ogole ze ludzie miewaja problemy, takie rowniez depresje, nerwice... nie kazdy zawsze potrafi poradzic sobie gdy stres go przerosnie, i musi sie dopiero tego nauczyc

Powiem ci tyle- w dupie byłaś i gó*no widziałaś. Jak kiedyś dostaniesz ataku paniki to zrozumiesz że błędem było to co teraz wypisujesz. Będziesz skowyczeć do Boga o łaskę.

ja za pierwszym razem dostałam wellaflax i myslalamze umre po tych tabsach ale pomógł mi seronil ,polecam :)

Gość poolka
nie wiesz co piszesz to ma g...do dawania sie lac po ryjach osoby z lekami czesto prowadza bardzo aktywne zycie, sa szefami wielkich firm, lekjarzami, nauczycielami, maja rodizny, zyja normalnie... bys sie zdziwila jakbys zobaczyla kto czeka w kolejce do psychologa nigdy bys nie pomyslala..

Pati- seronil bardzo dobry lek! Żona Lucyfera- mnie chłop nie tknie. Myślisz że jestem cipką życiową? Hah... Zdziwiłabyś się jaka jestem silna psychicznie- przeżyj to co ja i pogadamy. Nie masz pojęcia co to jest siła psychiczna. A siła psychiczna nie ma nic wspólnego z nerwicą- chemia w mózgu co ma wspólnego z temperamentem, osobowością? Nic. Po prostu pewnego dnia dostałam ataku paniki i tak się zaczęło. Ale ty tego nigdy nie ogarniesz.

Tłumaczę- kończę medycynę, prowadzę firmę- wypełniam ZUSy, płacę podatki, zamawiam towary, zatrudniam ludzi, w wolnej chwili jeszcze muszę mieszkanie ogarnąć i zmagać się z nerwicą lękową- naprawdę myślisz że osoba słaba psychicznie by dała radę?

Z takiego oto powodu że ma zachwianą chemię w mózgu- rośnie poziom adrenaliny i kortyzolu we krwi i atak gotowy. Z takiego. Siedziałam w domu, oglądałam tv a nagle zaczęłam 'umierać'. Kumasz?

Zona lucyfera przed kom pem to kazdy mąry i wyszczekany pewnie w życiu hu*a osiągnełaś i teraz sie mądrzysz , ciekawe co powiesz o dziewczynach ktore byly gwałcone w dziecinstwie i teraz z tego powodu maja depresje nerwice i takich ludzi wysmiewasz ??? płytka jestes.

Daję sobie rękę obciąć Żono że mam o wiele mocniejszą psychikę niż ty. Gdybyś przeszła to co ja to pewnie już byś na stryczku wisiała. Gówno wiesz o życiu.

Gość jamnikszorstkowlosy
siamese, ale takei rzeczy poznawczo behawioralna tez leczy?! slyszalem ze jest przynajmniej tak samo skuteczna jak leki? a w przypadku atakow paniki to najbardziej nie probowalas? czemu wolisz leki?

lęki to nie tylko strach przed pajakami ha ha nawet nie wiesz o czym piszesz głupia pipo!! wyoraz sobie że śpisz spokojnie i nagle wybudza cie łomot serca i przerazliwy lek że umierasz życzę ci tego żebys choc raz to na własnej dupie odczuła !!!! to wtedy pogadamy

Dobra, ja na razie spadam, muszę trochę popracować. Jak będą jakieś normalne pytania to chętnie podzielę się doświadczeniem i pomogę. Wpadnę tu potem zobaczyć. Żonie Lucyfera nie życzę ataków- ale przydałby się chociaż jeden, żeby ją pokory nauczyć. Narazie