Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zadatki na zlodziejkę

czy ukradliście kiedyś coś?

Polecane posty

ja zaczynałam jak byłam w 1 klasie podstawówki, np zdarzyło mi sie ukraść jakiś baton ze sklepu - nie raz pozniej podkradałam babci kase na lizaki lody itd. Czasami ukradłam rodzicom jak mi zabrakło na fajki - to jak juz starsza byłam nie wiem co mi jest coś mnie ciągnie żeby wziaśc, chore!!!! ostatnio podwędziłam błyszczyk kolezance a z pracy wzięłam odświeżacz powietrza na huj mi on nawet go nie używam

mi w sumie nic nie ukradziono a raz na studiach podwedziłam kolezanke komorke bo mnie starsznie wkurzała i jej nie lubiłam

Gość myślę że nie złodziej
Kiedyś zdarzyło mi się zaiwanić coś z marketu , no i się udało , ale jak przeczytałem za parę dni że ktoś podiwanił w tym samym markiecie coś za 9 pl i zapłacił za to mandat to mi do dziś się odechciewa taka przyjemność , a raczej nie przyjemność .

Gość kjdisjdisdis
No mi się zdarzało - czasem kasę, czasem jakąś gazetę itp Ale walczę z tym, bo wiem, że to nie jest ok

Gość Mirabet
Zadrzyło mi sie zachachmecic bluzke, i koszulke ze sklepów secon hand, nie ma czym sie chwalić, były to wygłupy młodosci.

a i raz zdazylo mi sie ukraśc koleżance na wyjezdzie majtki bo sama nie mialam

ja tez wiem ze to jest złe i ze zle robie ale siedzi chyba we mnie diabeł

Gość Jak miałam 6 lat
To ukradłam kuzynce takiego malutkiego pluszowego pieska :D I tyle z moich przygód .

tak tylko ja jestem starsza teraz a ciagle mi sie zdarza cos podwedzic

Gość Jak miałam 6 lat
A i w szkole z koleżankami kradłyśmy koraliki :)

ja jedynie podjadalam slodycze w markecie takie wystawione "na wage" :P

kleptoman kradnie nie swiadomie (chyba) a ja robie to bardzo swiadome ale fakt jest to silniejsze ode mnie

eeeee ze tzo? kleptoman kradnie jak najbardziej swiadomie :o w ogole to jak mozna krasc nieswiadomie?

Gość innaaa
Haha zajebala majty dobre:) ja tez tak mam.komorke tez zawalilam kumplowi bo mnie wkurzal,kradne czasami jakies rzeczy z pracy ktore do niczego mi nie sa potrzebne,kumpelce zawalilam sukienke nie raz i nie jednej,bo mi sie podobaly.ze sklepow nie kradne boje sie przylapania:)

kleptoman kradnie nie ze wzgledu na chęć zysku a ja w sumie robie to miedzy innymi wlasnie dlatego - przynajmniej na poczatku tak było teraz to juz czuje sie skołowana

Gość MisiaZaDawnychCzasówZłodziejka
ja ukradłam całą kolekcję malutkich psów jak miałam 10 lat a na studiach ukradłam kase i telefon oraz jakieś nie potrzebne stringi

Gość NoZdarzyłoSię
tester fluidu w sklepie raz, kusił dobrą marką a przyłapania się nie bałam bo testery nie mają kodu kreskowego w sumie nie wiem po co mi to było bo ani razu go nie użyłam chyba dla adrenaliny ;)

Gość studenciarciak
kase raz z 3 znajomymi ale dalam koledze zeby oddał. mam nadzieje ze to zrobil.chyba w akademiku, wzielam od kogos oleju.

Gość kinder surprise
A ja,a to bylo jeszcze w XX wieku drogie dziatki,bedac w anglii u cioci na wakacjach ,dosc regularnie zaiwanialam ze supermarketow jajka z niespodzianka!Ale to byl czad i wielka frajda :D . Jak sobie teaz pomysle jaki to byl wstyd,gdyby mnie zlapali to aaz mi sie slabo robi...No ale jak to sie mowi :mlodosc rogata ma dusze :P

Gość gość
*w przedszkolu gumkę do ścierania ukradłam koleżance, po jakimś czasie mnie wyrzuty sumienia dopadły, i pokazałam jej ta gumkę mówiąc ze znalazłam i czy to może jest jej, a ona że to nie jest jej (!). *kuzynce ukradłam w wieku paru lat broszkę misia, i znowu po jakims czasie oddałam mówiąc ze znalazłam za szafą. *w szkole czasem kradłam kredę *w sklepie bałabym się coś ukraść, chyba bym padła na zawał

Gość gość
aaaa jeszcze jedno * w markecie w Anglii (wiele lat temu wymiana studencka) kiedys wypiłam z koleżanką colę, i pustą butelke wepchnełysmy miedzy regały zamiast za nią zapłacić.

buty:Onie bylo innego wyjscia.pojechalam z kumplem do Poznania i srodku nocy rozwalily mi sie buty a nie mielismy juz pieniedzy.weszlismy do calodobowego tesco i kumpel znalazl tam jakis srobokret czy cos w tym stylu na dziale dla majsterkowiczkow i wydlubal z tych butow klucz(nie wiem jak sie to nazywa).i tak w tych butach wyszlalm ze sklepu.nie wiem czego sie bardziej balam,czy ze mnie zlapia czy perspektywa powrotu do dumu bez butow:O

Gość gość
bylo tego troche,kradlysmy z kolezanka dla zabawy,oj i buty i slodycze,perfumy,ale wszystko musialo nam sie przydac i musialo byc ladne,kiedys jak podliczylysmy jeden dzien to wyszlo nam ok 1000 zloty,potem nas zlapali po pijaku i koniec zabawy,sad grodzki i godziny do odrobienia,czegos mnie to nauczylo,nie ruszam tego co nie moje staram sie byc chorobliwie uczciwa az do przesady,dostalam nauczke