Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz26

dziewczyna chce mnie wrobic w dzieciaka

Polecane posty

Gość łukasz26

ej co wy o tym sadzicie mysle ze moja dziewczyna chce mnie wrobic w dzieciaka kochalem sie z nia ostatnio ale zawsze w prezerwatywie i niedochodzilem bedac w niej nigdy nieposzlo nic do srodka zdazylo sie kilka razy ze mialem wytrysk w majtki i ona siedziala na mnie ale tez w majtkach wiem ze miala wtedy dni plodne ale przecierz to malo prawdopodobne zeby przez to zaszla w ciaze teraz sie dowiedzialem ze jak byla na wakacjach tak okolo tydzien przet tymi naszymi kontaktami sexualnymi poznala kogos i niejestem do konca pewny czy z nim czegos niezrobila a teraz mowi ze test ciazowy wyszedl jej pozytywny co o tym sadzicie wrabia mnie czy naprawde mogla zajsc w ciaze ze mna ?? co mam robic bo mi sie naprawde wydaje ze niemogla ze mna zajsc w ciaze ;/ ehhhh

Gość z opisu także sądzę że
Cię wrabia. Na szczęście później można wszystko sprawdzić. Póki co nie zgadzaj się na żadne ojcostwo.

Gość rozwiązanie proste
Kup test ciążowy (koniecznie ty, bo jak laska kupi owulacyjny to i bez ciązy wyjdzie druga kreska), idź do dziewczyny i poproś, by teraz zrobiła test, przy tobie.

Gość spirytus.
no nie do końca, bo faktycznie może być w ciąży, tyle że nie z nim.

Gość łukasz26
tylko ze teraz znowu wyjechala z rodzicami i wroci za tydzien wiec dopiero za tydzien moge jej zrobic ten test a wiem ze robila taki co nie pokazuje kreski tylko kolory i pokazalo jej czerwony nieznam sie na testach wiec niewiem jaki to jest a powiedz mi jaki najlepiej test zrobic i jak sie go robi ??

Gość a jjaaaa
Jeżeli faktycznie masz podstawy twierdzić że dziecko nie jest Twoję bądź może nie być Twoje to ciężka sprawa . Bo jak teraz będziesz miał wątpliwości i jej o tym powiesz a potem okaże się że Twoje to trochę głupio. Sprawdź swoje przypuszczenia odszukaj potencjalną osobę z którą Cię zdradziła . Nie wiem musisz mieć pewność że Twoje domysły są prawdziwe . A to że prezerwatywa że nie spuściłeś się i jesteś pewny , wiesz właśnie większość wpadek tak wygląda :-)

Gość łukasz26
ja wiem ze mi to niepasuje gdybym wiedzial ze to moje na 100 procent to by bylo nawet oki ale ona nagle niechce mec ze mna zadnego kontaktu i mowi ze jest w ciazy mi niepasuje zabradzo to i napewno na zadne ojcostwo sie niezgodze a jak sie prawda niewyda to zrobie testy genetyczne niestety bo mi to niewyglada na moje dziecko

Gość rozwiązanie proste
moze byc w ciazy ale nie musi, bardzo czesto laski w ten sposob chca sprawdzic faceta (czy z nia zostanie w przypadku ewentualnej ciazy) wiec bedziesz sie martwil dopiero, gdy na wlasne oczy zobaczysz te 2 kreski ;) a dziecko uznajesz dopiero po porodzie i nie musisz tego zrobic od razu, mozesz przedtem sprawdzic czy jestes ojcem, wystarczy paznokiec dziecka, pukiel wlosow itp pamietaj jednak, ze tylko brak seksu gwarantuje brak ciazy, wspolzycie z zabezpieczeniem to nigdy nie jest 100% pewnosci

Gość łukasz26
wiem ze wpadki sie zdazaja ale ja niekaczylem co mam jeszcze napisac ze skaczylismy sie kochac ona sie ubrala i dokaczyla renia ?? w nia napewno nie skaczylem w prezerwatywe tez nie ani kropli spermy co jedynie jak pisalem ze sie zdazylo ze sie podniecilem i poszlo mi w majtki ale ona tez siedziala na mnie w majtkach ale plemniki to nie rambo wiec niedalyby raczej rade przetrwac zeby zaplodnic zwlaszca ze to sa takie przypadki ze prendzej wygram w totolotka niz tak zaplodnie kobiete

Gość rozwiązanie proste
idziesz do apteki, mowisz "poprosze jakikolwiek test ciazowy" - otwierasz pudelko i czytasz instrukcje, test jest zapakowany osobno wiec go nie uszkodzisz - proste, nie ma sie czego bac :) po przeczytaniu instrukcji juz wiesz jak interpretowac wynik

Gość rozwiązanie proste
Stosunek przerywany ma skutecznosc w ok 80 procentach wiec dopowiedz sobie sam, gdyby plemniki wydostawaly sie tylko z wytryskiem to skutecznosc wynosilaby 99% a ten 1% to taki, ktory nie zdazyl :D Jak sie zabierasz za seks to najpierw o nim poczytaj.

Gość a co ci powiedziala
ze jest w ciazy, czy ze bedziesz ojcem? Bo to nie to samo...

Gość łukasz26
i jeszcze mi to podpada bo niby jest w ciazy tydzien a ma objawy takie jak mdlosci hustawki nastroju zwraca bol brzucha aale to troche dziwne ze niby jest w ciazy tydzien a takie by miala objawy to chyba troche za szybko a obliczylem sobie na szybko ze jakby z tamtym cos to by bylo jakies 2.5 tygodnia

Gość masakryczne imię
chłopie dziewucha ewidentnie wrabia Cię w dziecko. Puściła się z innym i tyle. Nie daj się wrobić. A poa tym jeśli masz 26 lat to jesteś juz poważnym facetem a tak mało wiesz? :)

jest tydzień w ciąży i już o niej wie :o coś tu faktycznie śmierdzi :)

Gość dfgbhnjmk,
Coś mi sie wydaje, że chce cię wrobić !!! Kup test ciążowy w aptece i niech ona go zrobi przy tobie. Jeśli faktycznie to pierwszy tydzień jak to ona mówi, to nie będzie dwóch kresek !!

Może być w ciąży z tamtym kolesiem i chce wkręcić tobie,że to twoje dziecko Może być po prostu w ciąży z tobą lub może nie być tak naprawdę jeszcze w ciąży po prostu tak powiedziała i wiadomo,że skoro jest w ciąży to będziecie się kochać bez zabezpieczenia i wtedy zajdzie widziałam tu taki temat o dziewczynie co tak zrobiła test albo ma 1 kreskę albo 2 nie może ci powiedzieć ,że wyszła czerwona kreska i jest ciąża muszą być 2 chyba coś kręci

Gość SanSan
do rzeczy rozwinmy watpliwosci piszesz pierwszy tydzien ciazy co przez to rozumiesz? wiesz tygodnie mozna liczyc roznie, ale lekarz tygodnie liczy od pierwszego dnia okresu-kiedy miala ostatni okres? Twoje watpliwosci opierasz na jakiej podstawie, dowodach? wiesz jak dla mnie to ze swojej dziewczyny robisz dupodajke ktora daje kazdemu poznanemu facetowi :-o - czy naprawde taka jest jak sadzisz?

Gość po tygodniu ŻADEN test
ani nic innego ciąży nie wykaże!!!!!! Ile wy lat macie, że w takie bzdury wierzycie? A o objawach możecie pogadać jeśli nie wystąpi miesiączka w swoim czasie. To jest JEDYNY najwcześniejszy objaw. Mdłości pojawiają się pod koniec 2 miesiąca

Gość ojdggdgg
piszesz, że z kiedy wy uprawialiście seks miała dni płodne więc tydzień wcześniej miałaby niepłodne. Ja znam parkę która ma dziecko z tablet i gumki. a więc da się. Tylko abstynencja seksualna daje 100% pewności, że w ciąży nie będzie

Gość łukasz26
sprawa wyglada tak kochalem sie z nia miesiac temu ale ona miala wtedy dni nieplodne i tez bylo zabezpieczenie w postaci prezerwatywy seks przerywany a jej cialo mialo 0 kontaktu ze sperma na 100 % wiec wtedy niemogla zajsc w ciaze tydzien pozniej wyjechala i poznala tego kolesia co mam podejrzenia ze mogla sie z nim przespac ja z nia spalem od tego momentu jakies okolo 12 dni pozniej tez uwazalem i bylem zabezpieczony ale wiadomo zawsze sie niema pewnosci tyle ze szanse by byly male zeby zaszla ale zawsze jakies sa ;/ od naszego stosunku tak w granicach 4-6 dni po powiedziala mi ze robila test ciazowy i wyszedl pozytywny ze byl kolor czerwony ja sie nieznam ale mi cos tu niepasuje ;/ (tak jak mowie po naszym ostatnim stosunku max do tygodnia minelo jak zrobila test a jesli by z nim cos zrobila to od tego czasu minelo by 2 ipol tygodnia)

Gość łukasz nie daj się
Dziewczyna ewidentnie wrabia Cię w dziecko. Łukasz nie bądź jeleniem i nie daj się - to nie jest Twoje dziecko. Ja bym pozegnała taką dziewczyną - raz że nie jest wierna, a dwa to kłamczucha. Jeśli jest w ciąży to na pewno nie z Tobą, przykro mi.

wlasnie zrobilam sobie test z tej stronki :P zoska mnie tu kopie rowno a kwadracik niebieski lol

bela miałam dokładnie to samo jak go zrobiłam :D:D:D za 3 miechy poród a tu mi test mówi że nic z tego :D:D:D masakryczna stronka a co do Łukasza hmmm obawiam się że badania genetyczne cię nie miną chyba że się przyzna do tej zdrady bo po 4-6 dniach sorki ciężko by test wyszedł pozytywny (i do cholery co to za test że kolor zmienia a nie kreski pokazuje), natomiast po 2,5 tygodnia to już jak najbardziej wynik mógł wyjść pozytywny. zasadniczo jest jeszcze 3 możliwość mianowicie moze faktycznie jest z tobą w ciąży ale nie z tego seksu co ci wmawia tylko z tego przed wyjazdem to naprawdę dużo nie potrzeba by zajść na dobrą sprawę wystarczy jeden maleńki plemniczek :) pogadaj z nią szczerze jakie masz podejrzenia i zobaczysz co ci powie :) jak będzie szła w zaparte zagroź że bez wyników genetycznych nie uznasz dziecka i jeśli ma coś na sumieniu to powinna wtedy zmięknąć :)

Gość nie daj się chlopie
tylko nie kochaj się teraz z nią i po urodzeniu dziecka zrób badania DNA, przynajmniej będziesz wiedzial czy na pewno na swoje dziecko utrzymujesz