Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na umyśle faceta

Jak rozumieć te słowa faceta

Polecane posty

Spotykamy sie niecały miesiąc a facet deklaruje mi że jestem miłością jego życia! Oczywiśćie biore to z przymrużeniem oka, bo wiem jacy oni są, tu tak słodko gadaja a za chwile rzucają. Ale nie wiem jak na to reagować bo codziennie w smskach albo na żywo składa mi różnego rodzaju deklaracje..

Gość Anna 87000000000
albo chce cie przelecieć szybko i zostawić lub tylko przelecieć albo się bardzo zakochał i stracił głowę dla ciebie

Gość mialam tak samo
koles po miesiacu chcial mi sie oswiadczac odmowilam mowiac ze musimy sobie dac czas .....po 3 miesiacach sie rozstalismy bo nie pasowalismy do siebie :)

Gość byc moze to jakis
sezonowy podrywacz:D a moze faktycznie facet sie tak zauroczyl- to mozliwe. ale " po czynach ich poznacie" :)

wiecie też biore tylko te dwie opcje pod uwagę: albo jest szybkim billem, i chce mnie bardzo szybko do siebie przekonac, przeleciec, i odstawic w kat, albo faktycznie sie zauroczym. Z tymże ja należe do kobiet sceptycznie nastwawionych na wszelkie zwiazki z facetami. Tzn jestem bardzo podejrzliwa co do ich intencji. I mam jakies dziwne wrażenie że on jednak zalicza sie do kategorii szybkiego billa ale za cholere nie wiem jak to rozpoznać czy mówi prawde, może faktycznie sie zauroczył?>

Gość pekinczykowa00
To naprawde mozliwe, ze on zafascynowal sie Twoja osoba :) Wiem, co mowie .

Jak wariant z szybką konsumpcją dla sprawdzenia Ci nie odpowiada, zastosuj wariant przeciwny: wstrzymuj go na dystans ile się da :) Jak kocha naprawdę - poczeka. Chciałabyś dostać może matematyczny wzór sprawdzający prawdziwość intencji? Nie ma, niestety.