Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baguvix

ja chce schudnać, ja chce być anorektyczka!

Polecane posty

Gość baguvix

juz mam dość swej gruboty... dziś mialam kryzys w moim odchudzaniu:( wlasnei zjadlam dwie parówki i kromke chleba. a od poprzedniej niedzieli jadlam tylko obiad...pękłam najwzyczajniej pękłam..... zjadlam dzis kilka tabletek chromu, co mialo pomoc w niejedzeniu... ale przegralam sama z sobą;( nie chce mi sie żyć.. kocham jedzenie i nienawidze go:(

Gość baguvix
a co to

Gość baguvix
husky ty nie masz innego zajecia? tylko caly czas siedzisz na tym forum i wkurwiasz ludzi

Gość baguvix
nie nie mam spierdalaj stad glupia suiko bo cie zabije

idz cos zjedz, bo tzi sie na mozg rzutza. a ja ci dobrze radze, ale ze inteligencja nie grzeszysz, to sie nie domyslisz ocb. ja wprost nie napisze. see you 🖐️

Gość hbkjh
jutro bedzie lepiej ;)

Gość hbkjh
o ja husky to ćpunka :O sama se wciagaj. pieprzniete małolaty. chyde tyłki, kościste nie sa sexy. głowa do góry

Gość mila1025
amfetaminę ktoś tu miał na myśli:) kreske hehe

Gość baguvix
niemam kasy na to a poza tym od fety spac sie nie da i skupic... a potem jak juz zejdzie to jest chujnia bo sie jesc chce strasznie.. myslicie ze nie probowalam;(

Gość Ewa chce spać
a ja chce być żoną pana z Abby :o

Gość baguvix
a to niby koks za darmo mi ktos da? jak ty masz za darmo to smacznego zycze jakies gowno a nie koks...

"pieprzniete małolaty. chyde tyłki, kościste nie sa sexy. " hamuj pietami moja droga.Ja nie wypisuje grubasom,ze sa do doooopy:P do psychologa idz.Nie chodzi o to,zeby nie jesc tylko o to,zeby jesc zdrowo.Jak parowka ma ci dac jakies zwiazki odrzywcze to nie wiem czy ta parowka jest z tej planety:P

Gość baguvix
nie bylo nic lepszego do jedzenia, a zreszta niewazne co wazne ze zjadlam cokolwiek o tej porze.... ehh na szczescie teraz mi sie jesc juz nei chce.... ehhhhhhh ale to pokazalo ze jestem slaba:( chyba faktycznie zacne cpac, niemam kasy wiec zaczne sie puszczac... ahh ale bede szczesliwa, bo schudne wreszcie......

po tych waszych dietkach organizmy siadaja:O a moze tak na basen albo na silownie,moze tak rzucicie okiem na piramidke zdrowego zywienia.Anorektyczki nie sa seksi ale grube dziewczyny tez ponetne nie sa.Moze tak wyposrodkowac

"nie bylo nic lepszego do jedzenia" najlepiej wyjsc z takiego zalozenia.Poczytaj o zdrowym zywieniu.Jak jestes gruba to znaczy,ze watroba nie pracuje jak nalezy.Nie jest w stanie przetwozyc tego tluszczu i w organizmie on zostaje.Glodowka najlepszym sposobem nie jest:O a nawet najgorszym bym powiedziala. dzisiaj metaamfetamina jest tania jak barszcz wiec nie dramatyzuj;) ona cie wysuszy szybciutko i skutecznie;)

metamfetamina strasznie chujowo na serce wplywa :P to juz chyba lepiej specyfiki typu adipex, merida. ostatnio legalnie mozna kupic coco chery, amfibie.. itp.

Gość baguvix
gdzie te metamfe kupisz tanio? i ile wg ciebie to gorsze? ja mieszkam w malym miasteczku i nie mam od kogo kupic, nawet jakbym chailaa a jak juz cos jest to za 30 zl maly woreczek i co to ma mi niby pomoc? nawet tych 30 zl na to nie mam....... dobra koniec tematu ide stad. i nie dziekuje bo jeszcze bardziej sie zdolowalam. a tak wogole to ja cwicze codziennie, jem obiady, jem chrom i chuja nic nie schudlam.

tussiped za 8 zl a aptece. kiedys bylo bez recepty, tera to nie wiem. ale wiem, ze kupuja.

Gość ffffffffffffffffffffffuuuuuuuu
Husky gdzie Tussi, a gdzie amfa? Puknij Ty się w czoło.

jak na amfe ja nie stac? efedryna tez hamuje laknienie. wiec ty sie puknij jak pojecia nie masz!

Gość ASDDSAASADS
Zacznij biegać, zapisz się na pływalnie, fitness. Nie głodź się, ale odżywiaj zdrowo. Jedz małe posiłki, ale często. Na pewno ci się uda.

Gość stokrotki nie pachna ladnie
Masz za złe wszystkim na Kafe, że są pijani, a sama ćpasz Tussi :D Ciekawe

zbyt duza nadinterpretacja z twojej strony. zeby wiedziec jak cos dziala, musze to brac? no i nie mam nikomu nic za zle, wrecz przeciwnie :P

Gość stokrotki nie pachna ladnie
To jednak jesteś inteligentna, tylko żeby zrobić tu karierę udajesz głupią :) A może o rozdwojenie jaźni?