Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dietka_

Dukan - jeszcze 15-20 kg. Kto ze mną ?

Polecane posty

Czesc dziewczyny , witam wszystkie Dikanowiczki ^_^ , mam nadzieje , ze mozna sie przylaczyc :). Ja dietke dr.Dukana zaczelam od poniedziualku z waga wyjsciowa 72,8kg przy wzroscie 162 :/ , czyli totalna nadwaga :/ , obecnie piatek waze 71 kg , myslicie , ze to dobry wynik??? Takie male pytanko mam , czy moge faze uderzeniowa przeciagnac do 7 dni? a pozniej przejsc na cykl 5/5 ??? tzn. po 7 dniach protein przejsc na 5 dni na druga faze i pozniej juz normalnie 5/5 ? Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki :).

haha :) Dikanowiczki było całkiem dobre! Jak wam idzie dziewczyny? Ja dziś na słodko, ciasto, placki z polewą.. Ale dietetycznie --> za to kocham Dukana! Już się nie mogę doczekać 8 z przodu!

Gość grubaska:)
cześć dziewczyny!!! tak się przymierzałam do tego dukana że w końcu jestem już dwa dni na tej diecie :)))) i jestem zadowolona,nie chodzę głodna i to jest najważniejsze!!! start 17.11.=86,6kg

Gość grubaska:)
ale tu cisza :(((( ja nadal ciągnę dukanka i średnio mi to idzie :( START 17.11.-86,6 9.12.-83,5

Gość myszczka
czytałam trochę o diecie Dukana i z chęcią bym się dołączyła, aby zrzucić jakieś 10-15 kg. ale mam pewien problem, ponieważ mam alergię a w skład diety często wchodzą owoce i warzywa. jeśli chodzi o dostarczanie witamin do organizmu to dostarczam je poprzez pasteryzowane owoce, co prawda to duzo mniejsza ilość, ale zawsze cos

Gość myszczka
to macie jakieś pomysły dla alergików?

Gość montatana
Proszę Pani, jestem dziennikarką Tiny, zajmuję się problematyką diet i żywienia. Może opowiedziałaby Pani naszym czytelniczkom o swoim odchudzaniu metodą Dukana? Byłabym wdzięczna. Proszę do mnie napisać. Pozdrawiam Aldona Rochman aldona.rochamn@bauer.pl

Gość justyna7129
Witam, Jestem na diecie dukana od 4 dni, dokładnie przestrzegam diety nie jem nic z zakazanych produktów, a moja waga dalej stoi... Nie spadło mi nawet 10gram :/ Czy wiecie czym to może być spowodowane?

hej hej:) jak tam Wasze odchudzanko laseczki?? napiszę co dziś zjadłam : rano na czczo godzina 7:) *1 szklanka wody niegaz *kromka wasa z cienko posmarowanum pasztetem * czerwona herbata. :) godzina 12 *jabłko :) godzina 16 *jabłko + 2 wafle ryzowe :) godzina 17:30 *pierś z kurczaka bez przypraw w piekarniku *jajko gotowane z pół pomidorem listkiem sałaty 2 łyżki jogurtu naturalnego :) NA tym koniec jedzenia na dzisiaj + dużo wody było:) jak myślicie dobrze?? ile waszym zdanie to gdzies kalorii na oko tak????

Gość hoogh
moja przygoda z dukanem,bylam na tej diecie pol dnia, na sniadanie zjadlam gotowane jajka z tunczykiem,przez caly dzien mnie mdlilo,do tego pol fileta z kurczaka,myslalam ze zoladek mi wyszarpie,z chcecia bym schudla,tylko jak,nie wiem jak inni to robia