Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anecia2410

co mam robić z tym związkiem

Polecane posty

partnerem od dwóch lat,od ponad 1,5 ze sobą mieszkamy.Bardzo go kocham ale mam już dość jego zachowania.Odwleka rozwód ze swoją żoną,a na wczasy wyjeżdźa z dzieckiem a nie ze mną.Cały nasz dzień zawsze zależy od od jego żony,z którą się przecież rozstał.Czuję się przy nim jak piąte koło,jak jesteśmy w domu to jestem jego największym skarbem,a jak gdzieś wychodzimy to zachowuje się jakby mnie nie znał.Za każdym razem jak chce się z nim rozstać,to błaga mnie na kolanach żebym tego nie robiła,a jak mu ulegam i zostaje to po paru dniach jest tak samo.Tyle razy z nim o tym rozmawiałam,ale za każdym razem kończy się na obietnicach.Cały czas jest o mnie zazdrosny,nie mogę nigdzie wychodzić,bo później jest na mnie obrażony.Wogółe nie liczy się z moim zdaniem i uczuciami.Co byście zrobiły na moim miejscu? Rozumiem,że kocha córkę ale ja też chce z nim założyć rodzine

Gość 5te koło

trzeba było brać wolnego a nie żonatego, co ty chcesz

Gość Gość

On już ma rodzinę.

Druga rodzina wcale mu nie jest potrzebna.

Jemu jest potrzebna tylko dziura do spuszczania

Gość Bolo

Oczywiście że dziecko jest dla niego najważniejsze a nie jakas panienka. Z żoną może nawet nie chcieć ale musi utrzymywać dobre stosunki dla dobra dziecka. A ty chciała byś faceta który w przyszłości wypnie się na wasze dzieci bo sobie dziunię znalazł?