Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żal sięga zenitu

Ciąg dalszy mojej porażki

Polecane posty

Gość Żal sięga zenitu

Mam nadzieje, że są tu ludzie, którzy pamietają moją historię. Otoż dziś byłem na kolejnym spotkaniu z Alą. Poszliśmy do włoskiej restauracji. Wydałem 80 zł. Myślałem, że mi kasy nie starczy. Tylko Ala jadła, ja skłamałem, że byłem na obfitym obiedzie u rodziny :( Potem poszliśmy na spacer do parku, usiedliśmy na ławce i pomyślałem, że wszystko albo nic. Dotknęłem swoją dłonią jej renki. Ona odskoczyła jak opażona i krzykneła na cały park: Co ty sobie wyobrażasz??? :( Było mi głupio, każała odprowadzić się do domu. Nepisałem do niej sms, czy się gniewa, a ona odpisała, że to było chamskie i nie żyzy sobie takich incydentów i że zastanawia się czy sie ze mną spotykać. Potem napisała, że w ramach przeprosin moge zaprosić ją do indyjskiej restauracji. Nie mam już pieniędzy. Chyba muszę porzyczyć od matki albo zaciągnąć kredyt... Mam mega doła :(

Gość Kocham jednego z Abby
to musi być prowo, nie ma takich głupich ludzi :o kurwa kredyt, żeby jakąś szmatę zabrać do indyjskiej resturacji, niech żre na śmietniku tam gdzie powinna

to nie musi byc zart :/ mało to durnych nie szanujacych sie kobiet ? Jak mozna prosic o zabieranie do restauracji ?? Matko, dlaczego człowieku sie nie szanujesz i nie dasz jej kosza ? ;/ Ty nie tyle masz nie poswięcacna nia więcej pieniedzy co cennego czasu ... ewidentnie na to nie zasluguje i polec jej strone : szukam sponsora :/

Spodziewałam się, drogi Autorze, że dziś będzie powtórka z rozrywki. Wczoraj wszyscy Ci doradzali, żebyś nie był naiwny, ale to nic nie dało. Przykre, że tak marnujesz swoje najlepsze lata. Ta materialistka nie jest dla Ciebie, uwierz mi

niestety oczekujesz wsparcia ... jestes okropnym egoistą mysląc o tym zeby cos sobie zrobić :/ wybacz nie mam szacunku dla takich ludzi juz nie napisze narazie

"Nie zycz drugiemu co tobie nie mile" a wracajac do tematu, po prostu nie moge uwierzyc ze to nie prowo :D

Ona zawsze wybiera miejsce, a ja nie mam siły jej odmówić. Wiem, że jestem w chorym ukladzie, ale nie potrafię tego zakończyć. Czuje bezsilność, ktora doprowadza do rozpaczy

Gość oczywiście, że faceta da się
:D :D :D Pamiętam tamten temat bo z niego też się śmiałam, ale ten bije go na łeb :D 10/10 :D