Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wieczor kawalerski i panienski?

Polecane posty

dokladnie,ale zaden z nich nie pomysli,ze ta dziewczyna nie jest lalka...ze glupia poszla za lekka kasa,to juz trudno,ale to jaka dziwna meska moralnosc,bo niby kazdy wysokie ego itd,a nie przeszkadza im mysl,ze dziewczyna rozbiera sie przed nimi wylacznie dla kasy,tak by nawet nie spojrzala...wtedy juz ego nie gra roli... zreszta temat rzeka.zarowno striptease jak i dziwki zawsze byly,sa i beda...i niby nikt nie korzysta,a jakos pelno dziewczyn stoi i kazda jakos zyje :P

dla mnie striptease to dobry prezent zeby zawstydzic mlodego na 18 stce...dorosly mezczyzna powinien troche pomyslec jakie to glupie i wymyslic lepszy sposob na spedzenie wieczoru

wlasnie "niby nikt nie korzysta"... wiecie wystarczy wejsc na www.odloty.pl i tam pod laskami sa komentarze czasami panow ktorzy z nich korzystali.. 36 lat, 45.. 40... i oni maja rodziny... cholera gdybym sie dowiedziala rozwod z orzeczeniem o winie i won!

no wlasnie dziwka a kochanka to inny kaliber w sumie.zalezy co bardziej boli.z dziwka to sex dla sexu,z kochanka w gre wchodza uczucia.szczerze sama nie wiem co byloby dla mnie gorsze

sorry ale mi sie serce kraje jak pomysle ze taka gola wyuzdana lafirynda siada nagim tylkiem na kolanach mojego mezczyzny. ja wiem ze nawet gdyby mi obiecal nie dotknąc- bylo by inaczej !!!! kurcze jakie to paskudne. i widzicie, zamiast cieszyc sie weselem - bedziemy sie zamartwiac kawalerskim A CO W PRZYPADKU GDY NIE ZNAM ZNAJOMYCH MOJEGO FACETA?? ON MA ZNAJOMYCH 800KM OD ZAMIESZKANIA BO PRACUJE OD MIASTA RODZINNEGO I MIESZKA TERAZ 800KM. NIE ZNAM ICH BO POZNALISMY SIE JUZ GDY MIESZKA GDZIE MIESZKA. MOZE GDYBYM ZNALA MIELI BY JAKIES OPORY PRZEZ SYMPATIE DO MNIE A TAK... :o

no,ale rozmawialas z nim juz o tym?moze on tez wcale nie chce isc az tak na calosc..poza tym to jego znajomi,wiec jak powie,ze sobie nie zyczycie,to sobie nie zyczycie.to nie jest tak,ze wszystko co oni wymysla on musi przyjac.sa granice.

Rozmawialam z nim tak z wariata . kiedys mowil ze jest za laczona impreza.ale to bylo daaaawno. ostatnio poruszylismy ten temat i powiedzial ze jest za bo nikt nie pojdzie na to ze bedzie "laczona impreza". i powiedzial " moi znajomi obiecali, ze nie zapomne kawalerskiego do konca zycia a ja wiem ze nie zucaja slow na wiatr" a co do striptizerki " Ty myslisz ze ja sie podniece?" a jak ja powiedzialam ze wtedy zrobie mega bibe na moim panienskim, beda przebrania seksownych kroliczkow policjantek pielegniarek i striptizer wtedy................ delikatnie sie pogniewal :o

Gość cana
zapraszamy... tancerki elitarna grupa NIEPOKORNI, wieczory kawalerskie z Nami oraz panienskie z Naszymi tancerzami... najlepsi erotyczni tancerze w Polsce... wystepy rowniez w Clubach na specjalne wieczory chippendales !!! zapraszamy !!! ;-)

normlanie powiedz moze,ze jesli odwali maniane na kawalerskim,to zrobisz sobie odrabiany panienski po slubie i to taki,ze po ogladnieciu zdjec sie posra :P bo widze,ze twoj zazdrosnik..na mojego by chyba tylko podzialalo zrobienie loda striptizerowi fuuu

wlasnie moze przez ta zazdrosc wskoram rezygnacje z tej imprezy zobaczymy kiedys przebralam sie dla niego w seksowna pielegniarke i spytalam pozniej czy moge isc w tym przebraniu na panienski kolezanki (dla zartow) a on "absolutnie nie ! " :D ale ten temat jest ekscytujacy...

i tu nie ma znaczenia fakt podniecenia czy nie...tylko sam fakt,ze ktos wylozyl pieniadze jakies niuni-dla mnie caly ten swiatek jest oblesny i nie chce miec z nim nic wspolnego.ani ja ani moj maz nie beda sponsorowac tych chorych rytualow.koniec kropka.

ja juz mam na szczescie na luzie,ale juz bylam na tyle nastawiona,ze gdyby nie wyszlo jak wyszlo (jego znajomi robia laczona),to bym jego zmusila do wyjasnienia sprawy,zeby zadnych niespodzianek nie bylo,a jakby sie ociagal,to sama bym zadzwonila i wyjasnila.mowy nie ma,zeby cos takiego przeszlo.ja jestem bardzo otwarta osoba,moze lazic gdzie chce i wracac kiedy chce.nigdy go nie sprawdzam i naprawde ufam...ale na takie kurestwo sie nie zgodze.wszystko ok,ale dla mnie striptease to ponizenie

ponizenie nas- stałych partnerek. ja stwierdzam, ze po nic to nie jest potrzebne. I wogole naprawde ta Gowno warta tradycja jest bez sensu i paradoksalnie najbardziej nie na miejscu przed samym slubem- cholera... a na pewno bylo wiele takich przypadkow ze do slubu nie doszlo bo wyszly ekscesy na wieczorze kawalerskim...

dzis ma przyjsc jego kolega,ktory organizuje ta impreze.chce zadac pare pytan na temat slubu i moze tez tego wieczoru,zobaczymy.generalnie wyszlo na to,ze sie naszarpalam jak dzik po nic.tyle nerwow,a oni wymyslili laczony :P

ale taka 2 w 1 jest ok jak sie zna znajomych jednej i drugiej strony, u mnie jest inaczej. raczej nie poznam jego kumpli, on nawet nie ma czasowo z nimi zadnego kontaktu...

tak szczerze- fajnie fajnie :) kurcze gdybym zobaczyla zdjecia z kawalerskiego mojego narzeczonego ze striptizerka - i wogole same fakty chyba radosc ze slubu by pekla jak banka mydlana :o

no lwasnie opowiadal mi kumpel,zeby zamowili striptizerke,a nie ustalili wczesniej niczego zpanna mloda.ponoc koles nic wielkiego nie zrobil.nie bylo scen rozbierania jego czy cos.ot laska sie rozebrala,potanczyla,moze musnela go cyckiem troche.mimo wszystko narzeczona zerwala zareczyny. znowu u nas byl przypadek,ze facet sie nachlal i poszedl do dziwki,ale nie wiadomo,czy zaliczyl czy nie.rano sie przyznal i tez koniec zwiazku. no to powiedzcie,warto?dla takiej glupoty?no,ale to watacha facetow,samonapedzajace sie perpetum

pare miesiecy temu tez byl temat,ze facet mial kawalerski i lalunia sie rozebrala i siadala im na kolana...dziewczyna byla gotowa zerwac zareczyny,ale potem niektore dziewczyny jej wyjasnialy,ze w sumie nic takiego sie nie stalo i jednak wyszla za niego. ja przez moment tez nad tym myslalam,wiesz co by bylo gdyby...i masz wtedy juz tych wszystkich ludzi zaproszonych,wszystko ustawione,kasa wydana,kazdy musi daleko dojechac....cisnienie ogromne,a tu taki zonk ci wyskakuje...naprawde nie wiem co bym zrobila.zalezy jak daleko by to zaszlo.bez dotykania moge przezyc,ale indywidualny taniec juz raczej nie...bo jak tu potem przysiegac w kosciele?jak sie usmiechac przez 14 godzin wesela jak serce placze?to maja byc najpiekniejsze chwile,a trzeba tlumic lzy...dlatego tak bardzo staralm sie temu zaradzic-moze momentami wyszlam nawet na furiatke :P

wcale nie na furiatke. jesli facet jest rozsadny- zrozumie. ja wychodze z zalozenia, ze po co klotnia w takim temacie przed samym slubem? po co to wszystko? przeciez skoro mozna sie fajnie razem pobawic... a jesli naprawde kobieta nie chce by jej facet obmacywany byl przez naga zdzire to on nie powinien sie upierac. zobaczymy jak to bedzie z nami, bo ja mam taki charakter ze sceny zazdrosci przerodza sie w klotnie - a przeciez ciche dni przed slubem nie sa wskazane! wiem ze to wszystko kwestia dogadania sie- no ale.. trezba sprawe stawiac jasno!

dlatego wlasnie ja ten temat poruszylam juz chyba 8 miesiecy przed data slubu...teraz zostal miesiac,wszystko wyjasnione i same dobre fale ida:)

on sam mowil,ze jeszcze tyle czasu,a ja robie taka jazde,to mu wytlumaczylam,ze dla mnie to wazne i ja nie moge czekac,musze wiedziec TERAZ

i oto chodzi trzeba rozmawiac i wyjasniac i RAZEM USTALAC a nie stawiac na swoim . mysle ze ta kwestia jest smieszna w sumie dla powaznych ludzi i zawsze da sie dogadac zeby ewentualnie nie zaprzatac sobie tym glowy :P

moi znajomi mieli mala laczona impreze RAZEM. podobalo mi sie to. jak sie kogos kocha to nie ma przeszkod by zorganizowac cos razem :) mam nadzieje ze moj kochany to zrozumie :(

nie musi byc koniecznie razem,ale zeby pod haslem "niezapomniane" nie krylo sie kurestwo,a super atrakcje-turystyczne,sportowe itd... az mi sie raz chcialo smiac,ze na jednym z wieczorow kawalersko-panienskich dziewczyny wymyslily,ze pojda robic swieczki w fabryce!:D mamy nawet ta swieczke w domu..ale dziwi mnie ten przeskok od stripteasu do swieczek :P

z tymi swieczkami to dobra zabawa haha :) przynajmniej w miare smiesznie i.... zachowawczo :P a pewnie swieczki w oczywistych ksztaltach :) dobrego wieczoru :) ja sie pakuje bo jutro jade do ukochanego :) ale zajrze na forum jak przyjade ;)