Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn

zasztyletowano mlodą dziewczyne.

Polecane posty

Gość onnnn

slyszeliscie ze podczas ostatniej imprezy w lodzi w klubie heaven zasztyletowano mloda dziewczyne (22lata) za to ze odpyskowala jakiemus burkowi. byl tam moze ktos tego wieczora. Bo mi tak tej dziewczyny zal bo znalem ja z widzenia byla dziewczyna mojego kuzyna kolegi;/

Dużo zależy od tego w jaki sposób ją sztyletowano. Jeżeli sprawca ciął ją po szyi, to umarła szybko i nie męczyła się długo. Gorzej jeżeli dźgał ją po brzuchu - wtedy umiarała długo. Może nawet kilka godzin.

Gość onnnn
no wlasnie najpierw zwalil ja ze schodow potem ja dxgnal w brzuch a potem kopna w glowe i podczas reanimacji zmarla. tak pisalo na jakiejs tam stronie

Gość klarneciarz
dobrze jej zrobił

Gość send
Moze nie chciała mu kolby opie*rdolic z połykiem ,to teraz ma nauczke. A wy dziewczyny tez nie odmawiajcie laski chłopakowi ,bo nie wiadomo jak sie to potem potoczy

Gość onnnn
dobrze jej zrobil!! glupi/pia jestes idioto/ko

Najlepiej jest przeciąć bok szyi, z góry na dół. Po kilku minutach jest już po wszystkim.

Gość onnnn
ale wy jestescie pojebani!! zginela mloda dziewczyna a wy napalency tylko o jednym

Gość klarneciarz
dostała szmata to na co zasłużyła

Gość onnnn
master a ty skad wiesz?? zrobiles to ... chryste niech bog ma was w swojej opiece!! ave.!

Gość onnnn
klarneciarz sma jestes szmata nie znales dziewczyny a ja obrazasz... idiota to tobie powinni urabac leb anie jej za te slowa gnojku

Dlaczego obrażacie tę zamordowaną dziewczynę ? To była normalna dziewczyna. Taka sama imprezowiczka jak większość tych które znacie. A jej samej nie znaliście. Nie obrażajcie jej. Pomódlmy się o spokój dla jej duszy. Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci. Niech spoczywa w pokoju wiecznym. Amen.

Gość klarneciarz
takimi szmatami powinno się palić w piecu więc łaskawie pajacyku stul ryj

Gość onnnn
klarneciarz to ty syul pysk bo widac ze nie masz za gorsz rozumu tak mowiac to ci powinno sie przydazyc idioto skonczony

Gość klarneciarz
wznoś kretynie modły za puste dziiwki, masz racje szmaty trzeba bronić co za śmieszny człowiek

Gość kowalska_janina
To jest ta katolicka dyskoteka? No ślicznie...