Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Sukienka na wesele dla dziewczynki 10-11 letniej.Zimą

Polecane posty

Jaką sukienkę wybrac dla mojej córki na wesele kuzynki? Na takie tiulowe wydaje mi się już za duża,ale nie chcę też by wyglądała nijako,jak u cioci na imieninach....

Gość taka jedna świadkowa
daj sobie spokój z dzieckiem na weselu!! albo z kimś zostaw dzieciaka, albo nie idź!!! potem się to tylko plącze przy "pierwszym tańcu" i wogóle na weselu...

Gość puknij się
10-11 lat to nie takie małe dziecko i spokojnie może wysiedzieć długo, jak ty się darłaś w tym wieku na weselach to masz problem

Gość puknij się
ja rozumiem nie brać na wesela całkiem małych dzieci do lat 5 ale starsze to dlaczego nie?

Gość ładne te sukienki od głowa
w chmurach szczegolnie ta ostatnia

Nie polecam sukienki białej w fioletowe kwiatki, po dwóch praniach w reku musiałam ją wyrzucić ponieważ materiał się skurczył i halki z podspodu beznadziejnie było widać.. Przyłączam się do pytania ponieważ szukam sukienki dla córki w wieku 9 lat na wesele. Proszę tez nie zionąć jadem co do dzieci na weselu, nie którym dzieci nie przeszkadzają a nawet nie wyobrażała sobie wesela bez dziecka, np chrześniaka. Poza tym tematy na temat dzieci na weselu są na kafe. Szukam jakiejś ładnej sukienki, nie w stylu kiczowata księżniczka ale z klasą. PS Panna młodą będę ja wiec chce aby córka w tym dniu ładnie wygladała

Dobrze wychowane dziecko wie,jak się zachowac na weselu,tym bardziej,że jak tu juz wspomniano to nie jest małe dziecko. I proszę powstrzymac się od takich komentarzy,gdyż nie o to pytam.Temat jest jasny! Dziękuję za linki,sukienki ładne. Podoba mi się też taka sukienka http://allegro.pl/okazja-sukienka-bombka-152-158-turkus-i1197522653.html Ale nie wiem,czy na zimową porę są odpowiednie....

Gość wesele to nie
kinderbal

Gość super wypowiedź
widzicie z kiedy topik?:D ale ja dołożę - jak dla kogoś 10-11 dziewczynka to bachor to ja współczuję, z małymi może być problem ale nie z takimi !

Gość gość
glupie jestescie

Gość gość
mysle o sukience z bolerkiem

Gość gość
ktos ja bedzie bzykal

Gość gość
Widzę, że tutaj awantura... ale gdyby ktoś szukał ładnej sukienki na wesele zima, to znajdzie na buy4kids.pl http://buy4kids.pl/pl/sukienka-wizytowa-z-cekinami-dlugi-rekaw.html Można też włożyć zwykłą, letnią na długi rękaw i będzie. Już nie raz tak moje dzieci występowały na ważnych uroczystościach. Dziecku we wszystkim ładnie. Pozdrawiam

Gość gość
Ja najczęściej dla swoich pociech kupuję ubrania ze stronki allinside.pl. Prócz tego, że te ubrania są bardzo fajne to dodatkowo są modne i tanie

Gość gość
Ja najczęściej dla swoich pociech kupuję ubrania ze stronki allinside.pl. Prócz tego, że te ubrania są bardzo fajne to dodatkowo są modne i tanie

Gość gość
Moja córka na weselu mojej siostry miała taką sukienkę http://emmimariage.pl/blog/2014/11/18/blanca/ - moim zdaniem coś w tym stylu jak najbardziej się sprawdzi :) Wesele było jesienią, w zimny dzień, na to sweterek i płaszczyk i dałyśmy radę :)))