Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMyszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

przyjaciółka chce mi odbic męża POMÓZCIE!!!!!!

Polecane posty

jestem w nastepujacej sytuacji, mam od 15 lat przyjaciółke, nasze wiezi sie zaciesniły pare lat temu jak została chrzestna mojej córki, w tej chwili zerwałam z nia kontakt bo nie moge patrzec jak uwodzi mojego meza, robi to w taki sposób ze mój maz głupek w ogóle tego nie zauwaza, mało tego uwaza ze ona jest niewinna i skrzywdziłam ja konczac nasza przyjazn. Mój maz i moja była przyjaciółka nadal maja kontakt, pisza smsy, mąż nie chce zerwac z nia kontaktu bo uwaza ze ona nic złego nie robi i nie jest zagrozeniem dla naszego małzenstwa. Wiem ze maz mnie z nia jeszcze nie zdradził, ale uwazam ze to kwestia czasu kiedy ta zmija osiagnie swój cel . Jestem 14 lat po slubie, mamy dzieci, pomózcie mi sie jej pozbyc zanim ona rozbije moja rodzine

dodam jeszcze ze ta była przyjaciółka jest od kilku lat po rozwodzie, ma 2 dzieci i z nikim nie jest, od lat sciaga do swojego domu mojego meza pod pretekstem naprawy samochodu, komputera itp

Gość pędrak
trzymaj ją z daleka od męża a i przede wszystkim to nie przyjaciólka tylko s..a

wiem ja juz teraz wiem jaka ona jest naprawde, do domu naszego wiecej nie wejdzie ale boje sie ze bedzie go sciagałą do siebie za moimi plecami, maz mi nie powie

Gość pędrak
a drugiej strony ten Twoj mąz to tez niezłe ziólko, co to ma byc utrzymywac takie kontakty

mój maz nie ma złych zamiarów, jest po prostu dziecinnie naiwny i nie widzi ze ta suka go urabia :(

Gość werwerwerwrewre
A co ona właściwie zrobiła?

co zrobiła?? no wiec niby w zartach go całuje, przytula sie, nie miałą oporów robic tego nawet przy mojej siostrze, no i uwaza ze to tylko zarty a wiem ze tak nie jest

Gość tutek-srutek
a nie znasz moze sposobu na obrzydzenie mu tej kobitki? Nie wiesz, czym maz brzydzi sie w kobietach? Sprobuj delikatnie wprowadzac taki temat, delikatnie i mimochodem, zeby nie poczul, ze robisz to celowo. Opowiedz o jakichs grzechach z przeszlosci, cokolwiek, co spowoduje, ze zacznie patrzec na nia inaczej. Moze powiedz, ze znasz jakis szczegol z jej zycia, ale nie chcialas wczesniej o tym mowic, bo uznalas, ze to jest ponad wasza przyjaznia. Kurcze, nie zazdroszcze Ci tej sytuacji.

mój maz wie ze to typ puszczalskiej, ale uwaza ze jest wolna wiec robi co chce i nic w tym złego nie ma

Gość tutek-srutek
no to sprobuj z nim pogadac spokojnie, ale stanowczo- jak czulby sie w sytuacji, gdybyscie mieli takiego kolege, przyjaciela Twojego meza, ktory staralby sie uwodzic Ciebie, on bylby temu przeciwny, aTy nie widzialabys problemu i utrzymywala z nim kontakty za plecami meza? Ciekawe, czy umialby powiedziec, ze to nic takiego? Wydaje mi sie, ze powinnas stanowczo i zdecydowanie postawi sprawe- ona albo ja. Trudno, sympatia sympatia, ale jesli czujesz sie zagrozona, to musisz dzialac.

Gość amicorum
nie pozostaje nic innego jak ultimatum, albo sie kolegujesz z nią albo jesteś moim mężem

Gość uwidziana 1-szy raz
postrasz przyjaciółkę, że wydrapiesz jej oczy albo oblejesz kwasem, jeśli nie odczepi się od Twojego męża

Gość tutek-srutek
uwidziana- gratuluje skutecznosci! ;-)

Gość jak masz meza super faceta
to On sobie sam z nia poradzi i kopnie, gdy sprawy sie za bardzo poparaja... a jak masz babiarza - to zdrada gotowa.