Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicza03

kibice pilki noznej to debile

Polecane posty

kibice roznych klubow to banda kretynow..spiewaja swoje klubowe piesni jak jakis hymn narodowy...a to tylko wypociny jakiegos niedoksztalconego malolata..nosza te wiesniacze szaliki i mysla ze sa cool..faceci opamietajcie sie bo wioche robicie na ulicach!!

Nie tylko faceci sa kibicami :P I nie wiem czemu sie przychrzaniasz. To chyba dobrze, ze maja jakies zainteresowania. Ty nie masz zadnych rozumiem???

Gość fsssseeeerrrrrrddd
mam pytanie, wie ktoś może jak się nazywa trener polski na 6 liter a 4 to L??

stary pierdaty..niewiem czy mozna nazwac to hobbi..ida na mecz jak na pole walki dra ryja z calych sil...a nawet nie wiedza o co gra..wiekszosci nawet nie zna historii klubu,bo ktoremu chce sie czytac..wazne ze w gebe umieja dac..to SUPER Hobbi!!!

W ten sposob wspieraja swoja druzyne, i to ma swoj urok. Ale nie zrozumiesz, bo nigdy nie bylas na meczu i pewnie nigdy nie bedziesz.

wspieranie swojej druzyny...rzucanie butelek kamieni i nozy to wspieranie druzyny?...hmmm to kibic swojego klubu musi wierzyc mocno w swoje umiejetnosci rzutu kamieniem..by nie trafic w swojego ukochanego pilkarza...podziwiam!

a znasz ktoregos ktory sam nazywa sie "pseudokibicem"? bo ja nie.. wracajac z meczu siatkowki czy pilki recznej,skokow narciarskich nigdy nie widzialam takich pseudokibicow...moze wy kibice pilki noznej powinniscie cos z tym zrobic..bo strach isc kolo stadionu z dzieckiem na spacer...by czyms nie oberwac..

Chyba troszke przesadzasz. Wsrod kbicow kazdej druzyny znajda sie jacys fanatycy. Ale to juz temat na dluzsza rozmowe, a ja teraz nie mam czasu. Moja slicznosc sie obudzial i idziemy na spacerek. Milego dnia :)