Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanatusi

Topik dla mam roczniaków i nie tylko :)

Polecane posty

Liwia facetom się wydaje że jak wymyją naczynia po sobie wrzucą brudne skarpetki do pralki to już jest posprzątane:-)

Gość Mam Synka
To ja Wam powiem jak moj wczoraj zmywal...nalal plynu na gabke, ze piany caly zlew, wlozyl talerz, opienil :D i postawil na suszarke ha ha ha Pytam sie co to jest??? A on ze zmywa, rece opadaja :D

witam no tak..dlatego merca facet ma bo nikomu nie popusci ani grosza sknerus, moja kuzynka pracuje jako pomoc dentystki-babka spi na kasie ale gdy przychodzi do wyplaty to nawet jak nie ma calkiem zgodnych i np.zaplaci tej pomocy o 2 zl za duzo to mowi ze te 2 zl odbije sobie przy nastepnej wyplacie to jest dopiero smiech, co do grosza i ani pol grosza wiecej.

Gość DzIdZiAaa
są tacy ludzie...czasami też chciałabym taka być,na złe by mi to nie wyszło napewno...a co do facetów i sprzątania...tak sobie przypomniałam i uśmiałam się po pachy...jak pamiętacie swój powrót z porodówki?bo to są najlepsze przykłady mężczyzn i sprzątania...i miliona wpadek,hahaha...choć tak bardzo się starali:P mamo Natalki,szukamy:)chcemy jak najszybciej wiadomo...a wy? lecę zrobić drugie śniadanko małej i położyć ja spać... dziewczyny o której wstaja wasze maluszki?

dzidzia no my musimy do konca listopada cos poszukac-raczej enfield ale do wood green mamy kawaleczek autobusem :) wiec mam nadzieje ze zaliczymy jakis spacerek ;) mój powró z porodówki hehe-posprzątane pierwszy raz w zyciu,a wpadka byla jedna-kwiaty które mialam dostac znalazlam dzien pozniej pod łóżkiem-Radek zapomnial ich wziac ze sobą :D:D:D:D a co robily pod łóżkiem nie pytajcie bo nie wiem :D:D:D

Gość Mam Synka
Moj synek wstaje o 6 i nie ma przepros, potem ma drzemke 8.30 - 10 (dzis wyjatkowo usnal duzo pozniej i nadal spi :D) a kolejna drzemka 14-16.30 i nocne spanie o 20 Niestety u nas dzis pada wiec bedziemy siedziec w domu.

Mój wstaje ok 7a 8 :-) O powrocie po urodzeniu wole nie wspominać Sprzątałam chyba z 5 godz Dodam że mnie nie było tylko 2 dni Troszku ma usprawiedliwienie bo musiał sam meble poprzestawiać i łóżeczko rozłożyc Mały urodził się wczesniej:-)

Gość Mam Synka
ha ha ha dobre z tymi kwiatami. Ja pamietam ze moj gotowal, a dwa dni po powrocie tuz przed wizyta moich rodzicow myl okna!!! To mnie naprawde zszokowalo :D

u mnie bylo czysciutko,swiezo i pachnaco :D zreszta maz czesciej sprzata niz ja :) az czasem mi wstyd ze sam bierze sciere , odkurzacz i sprzata a ja siedze :) wiec mnie to nie zdziwilo.

fantastic_girl zdradz jak tego dokonałaś:-) U mnie to swietnie wysprząta sam ale auto:-)

no u nas tez pada :D wiec siedzimy w domku ;) moze potem jednak wyskoczymy do centrum dla dzieci troszke sie pobawic ale to pozniej ;)

dziewczyny zapomnialam wam cos powiedziec-jesli uzywacie kosmetyków,mydel itd to naprawde uzywajcie dobrych renomowanych firm.Mialam zajecia teoretyczne z uboju zwierząt i pojecia zielonego nie mialam ze z krwii tzw technicznej (tej która przy wykrwawieniu bydla i trzody splywa ostatnia) robi sie np pomadki i to te krew wlasnie skupują firmy kosmetyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego naprawde w zyciu nie pomaluje ust pomadką :D mam wstręt!

do kosmetykó niskiej jakosci jest uzywany tluszcz zwierzecy i wogole naprawde uwierzcie mi ze to obrzydliwe cala ta produkcja kosmetykow :o

Gość DzIdZiAaa
nie powiem,względnie czysto było...odkurzone,pozmywane podłogi,pościel świeżutka,wyprasowana itd tylko...poszłam do szpitala po lanym pon,a jak wróciłam dalej stały kurczaczki,żonkile itd a w lodówce multum nietkniętego świątecznego jedzenia...więc zaraz afera,że trzeba było to dać komuś bo niby co ja mam teraz z tym zrobić itd...nooo straszny miałam problem,cały dzień przepłakałam z tego powodu,zadzw po mamę i wogóle...jak sobie to przypomnę..dobrze że nikt nie stw,że niezła wariatka ze mnie

Gość DzIdZiAaa
u mnie też pada:)

Gość DzIdZiAaa
naprawde????????????o matko...ale wszystkie firmy czy tylko te gorsze?

Gość DzIdZiAaa
no właśnie...okropna miałam deprechę...takie głupoty mi do głowy przychodziły...napewno też tak miałyście tylko się przyznać nie chcecie:) a gdzie jest to centrum dla dzieci???

nie wiem dokladnie bede wiedziala wiecej na kolejnych zajeciach za 3 tyg.ogólnie tylko nam wykladowca powiedzial ze lepsze firmy stac na stosowanie subst zastepczych a te gorsze kupują tanio krew,tluszcz i wykorzystują to cale 'gówno'' jako np subst nablyszczającą,natluszczającą. ta konkretna pani profesor co u nas wyklada pracowala w ubojni wiec chyba wie o co chodzi :o wszyscy siedzieli przerazenie jak to powiedziala! pierwszą krew uzywa sie do dalszego wyrobu np kaszanek,salcesonu a calą reszte tzw techniczne wykupują firmy kosmetyczne :(

Gość DzIdZiAaa
Liwcia a czego ty się uczysz i na którym roku,że Wam takie sekrety:)zdradzają?...podziwiam,ja bym wymiękła jakbym takie coś musiała wiedziec...wolę nie wiedzieć

Gość DzIdZiAaa
yyy....nedobrze mi...ja się krwi BOJĘ!!!!:P

dzidzia gdziekolwiek bedziesz mieszkac to bedzie taki osrodek-centrum/szkola dla dzieci w kazdym wieku. u nas w harlow mamy takie osrodki do wyboru : http://www.surestartharlow.org/ odbywają sie tam nawet zajecia dla maluszkow.mozna sie brudzic,bawic i smiac do woli :) przy okazji pracują tam polozne i w razie potrzeby sprawdzą maluszka :)

Gość DzIdZiAaa
a czytacie czasem inne topiki..???które?:Pja czytałam kilka i jestem albo wstrząśnięta,albo przerażona albo uśmiałam się jak nic... dobra lece,ale potem przylecę...:)troszkę się uzależniłam od Was:)