Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLONDYNKA 15000

Ja 24 on 32 lata czy to ma sens?

Polecane posty

Gość BLONDYNKA 15000

Poznałam faceta.....dopiero sie rozkręca miedzy nami tyle ze ja mam 24 lata a on 32 myslscie,że 8lat róznicy to duzo??czy w tym wieku juz to tak nie "razi"?

Gość a taka jedna 25ooooo
nie razi spoko;)

Gość misslady
facet na pewno zadowolony bardzo :) tylko nie pozwol, zeby za bardzo Toba dyrygowal :)

Gość BLONDYNKA 15000
dlaczego zadowolony?bo ma tyle lat młodsza?:)

Gość misslady
tak, to dobrze dziala na meskie ego, ale tez nie gwarantuje trwalosci zwiazku... bo jak to w zyciu- pewna jest tylko smierc i podatki :D

Gość BLONDYNKA 15000
hehe dobre

Gość BLONDYNKA 15000
tylko mam jeszcze jeden problem co mnie bardziej przeraża:( Chodzi o to,że ja jestem jeszcze dziewicą..i boje sie,że jak sie kiedys dowie itp.to mnie zostawi itp.:(

Gość mmmmmmmmmmmmmmkdk
ja mam 21 mój facet 27 . poznaliśmy się jak miałam 18- on 24. Jak widać da się :)

Gość misslady
To zalezy juz od faceta. Sa tacy, ktorzy faktycznie wola kobiety z doswiadczeniem w tych sprawach... ale moze on doceni, ze czekalas wlasnie na niego :) skad sie znacie? z pracy? i juz jestescie razem? czy dopiero iskrzy?

Gość Ciekawie...
I jak ma na imie ten Szczęściarz? :)

Gość BLONDYNKA 15000
nie,nie jestesmy jeszcze razem...na razie iskrzy:) poznalismy sie przez interent:) tylko ja sie wlasnie boje ,że on tego nie doceni itp.i juz teraz obawiam sie tego jak on moze zareagowac i przez to nie umiem sie zaanagzowac:(

Gość Ciekawie...
Wiesz z internetem bywa roznie, niestety...;/ A jak ma na imię?

Gość BLONDYNKA 15000
ale co masz na mysli z internetem?w jakim sensie?równie dobrze moglam go poznac na imprezie:)

Gość misslady
musisz byc czujna... faceci z netu sa specyficzni :D moze dobrze udawac, wiec miej oczy i uszy szeroko otwarte...

Gość qqwwwee
a ja mam 38 a on 30 i jest bosko co prawda rodzice mu trują

Gość BLONDYNKA 15000
wiem wiem....spoko nie zamierzam isc z nim szybko do łożka...najpierw musze go dobrze poznac i przekonac sie czy zalezy mu na mnie czy na sexie;]

Gość Ciekawie...
Kiedys ja tez spotykalam sie z facetem z netu... Tez bylo tlumaczenie, ze co z tego ez przez internet? Moglibysmy sie spotkac na lawce w parku itp. I co sie okazalo? Byl ze mna a w swoim miescie mial narzeczona... Wyszlo po roku naszego bycia razem... Dlatego przestrzegam, choc nie zawsze musi tak byc... A skąd jestes? Moze to ten sam, dalej szuka szczescia...Oby nie...

Gość BLONDYNKA 15000
hmmm nie sądze aby to byl ten sam...rozstal sie z dziewczyna 3miesiace temu.....z Poznania jestesmy obydwoje:) a Ty?

Gość Ciekawie...
Wrocław. Mimo, z Cię nie znam,, życzę Ci abyś była szczęśliwa, ale na początku miej oczy szeroko otwarte!;) Pozdrawiam:)

Gość szybki bill
z niego... 3 miesiące temu się rozstał i już szuka nowej? może jeszcze został biedak zdradzony? ;)

Gość BLONDYNKA 15000
nie wiem na razie dokładnie czemu sie rozstali...wiem tylko,że musiala sie wyprowadzic(mieszkali juz razem).Powiedzial,że kiedys mi powie dlaczego...ja za krótko go znam wiec nie chce naciskac i dopytywac dlaczego sie rozstali?:( mysliscie,że skoro 3miesiace jest sam i ma konto to juz cos mam o nim źle mylec?:(