Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikaa7

te ciągłe kłutnie w związku...

Polecane posty

mam chłopaka jesteśmy razem od roku. Na początku było super spędzaliśmy razem każdą chwilę, zrezygnowaliśmy ze spotkań ze znajomymi. Po jakimś czasie jednak człowiek zaczyna tęsknić za koleżankami a mój chłopak się przyzwyczaił, że mam czas tylko dla niego, oczywiście nie broni mi wyjść gdzieś, ale uważa że mimo że jestem ze znajomymi powinnam do niego dzwonić od czasu do czasu i pisać smsy. Na początku tak robiliśmy, ale teraz w wakacje jestem w domu (chłopaka poznałam na studiach) i koleżanki stąd widuje rzadko a on wymaga żebym pisała z nim siedząc w barze z nimi...Zawsze mowie gdzie wychodzę i z kim kocham go i wiem ze on mnie też, ale ta jego zazdrość staje się nie do wytrzymania, twierdzi że koleżanki są ważniejsze,a nie są ale przecież mam prawo czasem gdzieś wyjść. Miałyście może kiedyś taki problem? co ja mam zrobić żeby on zrozumiał że jest najważniejszy ale mogę też czasem wyjść bez ciągłego wiszenia na telefonie...

powiedz Mu, że powinien Ci ufać, że jest najważniejszy. To normalne, że trzeba od siebie czasem odsapnąć i spotkać się z innymi. Zaproponuj aby i On odświeżył kontakty by od czasu do czasu spotkać się z kumplami.