Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

Gość Trąba jaskiniowa
ja bym sie wstydziła... <<< naucz sie głośne puszczać pierdzioszkowa dama <<< a Ty naucz sie puszczać cichacze :P

tak sie nie da! ;) zobaczymy, co ma byc to bedzie i tyle, skoro tak nalegal zebym sie nie krepowala to nie bede ;) w poniedzialek sie widze z nim, jak bedzie mi sie chcialo to zrobie to ! ;)

Gość hmmmm czy ja wiem.....
już chyba lepiej cichacze zawsze można udawać że to nie ty tylko pies sie spierdział albo z dworu zalatuje :P albo zgonić na kogoś innego :P :P

Gość ja bym sie wstydzila.....
ale moje naprawde cuchną!! ja sama nie moge zniesc tego smrodu, a co dopiero inni :P

Gość Trąba jaskiniowa
No i dobrze :) jak sie będzie krzywił albo oburzał (raczej mało prawdopodobne skoro nalegał, zdązył sie psychicznie nastawić). A jak coś powie nie tak, to... ma problem! sam tego chciał :D

Gość szafalov und sebian81
Pierdź po cichu by się nie ofajdać!

Gość Trąba jaskiniowa
ja bym sie wstydzila..... <<< a znasz kogoś komu pachną gazy różami? :D jak tak to chcę osobiście tego kogoś poznać :D

Gość jogobelafirmykot
Wal śmiało nic się nie wstydź dawaj

musze zmienic diete :P wczesniej az tak nie smierdzialo. wiem ze wszystkie smierdza, ale czasami dalo sie zniesc. albo prawie nie bylo czuc i moglam wypuscic gdziekolwiek. a teraz wstyyd! a wlasnie, czy wy umiecie sie powstrzymywac? bo ja tylko jak mocno poslady scisne.... nie umiem trzymac dlugo.... raz nawet szlam ulica i praktycznie sam wyskoczyl! nie mialam nad nim zadnej kontroli..

nie no! nie pozwolmy na to by pierdzioszek rzadzil naszym zyciem i to on mial kontrole nad nami a nie my nad nim!! :D:D trzeba byc dzielnym! i stawic mu czola! ;) ja tak wlasnie zrobie i Wam radze to samo ;) niech moc pierdzioszka bedzie z Wami!!! :)

Gość Trąba jaskiniowa
ja bym sie wstydzila..... <<< widać taki to Twój urok ;) może stres albo coś? samo jedzenie to też nie wsyzstko... niektórzy po prostu tak mają, że dużo gazują, taki to organizm. A facet jak kocha to zrozumie zdrowotne problemy i wspierał będzie, tylko musisz z nim pogadać, tego przykłądem jest autorka tego topicu - pogadała i teraz ma (przynajmniej będzie mieć jak się odważy) luz ;)

nie no ostatnio nie odzywialam sie zbyt zdrowo, za duzo jadla i praktycznie sie nie ruszalam. w pracy siedze, w domu siedze.... no i tak sie zrobilo... nie wiem czy to takie "urocze" :p

Gość Trąba jaskiniowa
pierdzioszkoda dama <<< hahah rozbawiasz mnie :D przybij bąka :) yyy tzn piąteczke :D

Gość ojtam ojjtam
ano prykanie czasem bywa urocze :classic_cool: :P

Gość Dorianos
Ehh kobietki kobietki my Was dobrze znamy i kochamy bez bąków i z bąkami jakie by one nie były :)

Gość mój puszcza przy mnie
i ja sie troche wsciekam ze tez zaczne..a on wtedy ze ja nei moge.. jestem kobieta i mi nei wypada.. mam byc delikatna i pachniec a nei bąki sadzic;/ a czasem jak siedzimy razem z 3-4 h i cos jemy to potem strasznie mi sie cche i brzuch mi sie robi taki wielki wiecie o co chodzi...a z natury to plaski mam brzuch ale to przez to ze trzymam;/ masakra...tez mam z tym problem nie wiem co robic..

Gość Trąba jaskiniowa
Dorianos <<< optymistyczne myślenie to jest to :) jestem podobnego zdania mój puszcza przy mnie <<< masz równouprawnienie to z niego korzystaj :D facet sadzi to też to rób, może sie troche opanuje jak odczuje na własnej skórze (i nosie) to co Ci sam serwuje :D

Gość Bogusuaff
Dramatyzujecie babki. Albo w jedną stronę albo drugą. Jedne udają wielce oburzone i niemające żadnych gazów, a drugie z kolei robią z siebie wiecznie pierdzące. Troche luzu babki!

Gość Bogusuaff
Aha i wasi panowie na pewno też niejedno w życiu słyszeli i czuli, więc raczej ich tak łatwo nie wystraszycie byle bąkiem ;p

Gość Trąba jaskiniowa
pierdziuszkowa damo! czy udało Ci się wypełnić misję pod kryptonimem "uwolnić bąka?" :D ;) Jak chłopak zareagował? mam nadzieję, że na lajcie wszystko przyjął ;)

hahaha ;p a ja zaczelam cwiczyc i mniej jesc i juz nie mam takich gazów :D

Gość Trąba jaskiniowa
eeh co to za życie bez gazów :P nuuudno i nie ma się z czego śmiać :D

Gość martynnaa____24
nie puszczam i nie bede puszczac, mam męża, jetesmy razem 5 lat i nigdy nie puściłam, nie mam problemu ponieważ nie chce mi sie często a jesli juz idę do toalety, dla mnie to nieestetyczne i niefajne, trzeba mieć jeszcze jakąś tajemnice a nie obnażać się do reszty

Gość a ja juz wole
Pierdów wstrzymywać nie wolno, bo potem te gazy się unoszą do głowy i stąd się biorą posrane pomysły! :P 🖐️

Gość kijmiwoko
C CC CCC CCCC CCCCC CCCCCC CCCCCCC CCCCCCCC CCCCCCCCC CCCCCCCCCC CCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCC CCCCCCCCCC CCCCCCCCC CCCCCCCC CCCCCCC CCCCCC CCCCC CCCC CCC CC C

Gość kijmiwoko
KURWA rypnęłam sie.

Gość żyjący we wlasnym świecie
ojjej jakiż smrodliwy temat :( pewnie to prowo jakieś, przecież wsyzscy wiemy, że kobiety nie pierdzą...

Gość mam dylemat.pl
a my jesteśmy ponad 3 lata po ślubie.mąż przy mnie pierdzi,sra i jeszcze się z tego śmieje, ogóle się nie krępuje.A ja odwrotnie.Nigdy przy nim nie pierdzę,a jak się załatwiam to jednocześnie spuszczam wodę,żeby nie było słychać :) tak mam...

Gość ja ma łazienkę
i tam załatwiam wszystkie śmierdzące sprawy. Może wybudujcie łazienki i nie będzie problemu. Rozumiem, że kupę robicie też w pokojach gdzie siedzicie z chłopakami. To jakby trochę niehigieniczne.

Gość opopopopopikjhjj
Moj czasami puszcza bąki przy mnie, ale ja przy nim nigdy (no moze zdarzylo się parę razy) a jestesmy razem 4 lata :) Ja tak mam, że po prostu nie puszczam bąków w towarzystwie i już, owszem, czasem sie zdarzy przy chłopaku i jest OK, ale nie chcę, żeby to było na porządku dziennym. To, że On czasem puści mi nie przeszkadza.