Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

MISSION COMPLITE!!! udalo sie ;) juz sie nie wstydze ;))) niczego sie juz nie wstydze i fajnie jest!! dziewczyny nie wstydzcie sie tego i robcie to! facet jak was kocha to jemu to nie przeszkaddza ;)))))

Gość opopopopopikjhjj
No Jemu nie, ale mnie by to przeszkadzało, jakbym przy Nim pierdziała :)

Gość pesymizm to złoooo
omg tyle filozofii, kłótni i problemów o jedno małe PRRRRYYT ;)

Gość szafalov und sosna
kobieta, która nie pierdzi przy mężczyznach nie jest damą!

Gość koliusz
ale wy jestescie swinie smierdzace! ja jestem 20 l po slubie i jeszcze tego przy mezu nie zrobilam ani on przy mnie. To samo bylo w rodzinnym domu a jak juz komus ucieklo (zwlaszcza babci lub dziadkowi) to przeprosili. Robienie czegos takiego przy innych pokazuje ze ta osobe sie lekcewarzy a ponadto to brak kultury

Gość koliusz
lekcewazy*

kiedyś byłam na wsi u dziadków no i dziadek jadł obiad w kucni a jak skończył to nagle pierdnał przeciagle na cały głos, a babka na to "co robisz dziadu?!!!" i walneła go łyzka do zupy w łysinę

Gość Trąba jaskiniowa
pierdzioszkowa dama! Noo wiedziałem że Ci się uda :) Normalnie jestem z Ciebie dumny 😘 :D hehe ile to bąki radości dają ;) A pozostałe panie niech biorą przykład z autorki, jest namacalnym przykładem tego, że wszelkie ludzkie sprawy powinny być traktowane w związku na luzie i nie ma niczego złego w tym... a i lżej na duszy (i w brzuchu) jest :)

Gość gaco
urocze gadanie o pierdzeniu - to taki ulotny temat. :P :D

wczoraj wypiłam 3 browary Dzisiaj od rana czuję się nagazowana i walę serie głośnych baków

Gość ja się nie wstydzę bączyć
przy twoim chłopaku:D

Gość no i jak tam?
ja tylko czasami w samotności :P przy chlopaku nigdy ;) choc teoretycznie moglabym bo on napierdala jednego za drugim i naprawde czasem mnie to denerwuje już, bo ile można :/ ale ja jakos sie do tego nie przekonam ;) (staż zwiazku: 3 lata + 4 znajomosci wczesniej) :P

Gość oblesne/
widac ze to blachary pisza co nie maja WC - swinie ochydne Ja bym taka kopnal w zadek po sam obcas! Co za ohydne suki z was smierdzicie padlina - nie wspominajac jak tam.!

Gość no i jak tam?
ja tylko czasami w samotności :P przy chlopaku nigdy ;) choc teoretycznie moglabym bo on napierdala jednego za drugim i naprawde czasem mnie to denerwuje już, bo ile można :/ ale ja jakos sie do tego nie przekonam ;) (staż zwiazku: 3 lata + 4 znajomosci wczesniej) :P

Gość jbcjdb
ja jestesm 5 lat z chlopakiem, i potrafie przy nim tylko bekac, nigdy nie pierdze przy nim ,ydze sie :P

Gość Pierdzialska
Przy mężu nie ma mowy. przynajmniej narazie, póki on sie nie ośmieli :D wówczas może też zacznę, ale wtedy to klękajcie narody! ;) mam wonne bąki, ale co dziwne, podoba mi sie ich zapach ;) ale ciiii :P inne są fuj :D

Gość że co? że jak?
o kurcze ale temat leże :D

Gość Grejjjj
Podobno cichacze nie łamią zasad dobrego wychowania i kultury nie burzą ;)

Gość vero moda zdrowia doda
ja puszczam tzw syczki, nie cichacz i nie bąk tylko taki ssssyk :D czasem śmierdzi, czasem nie a mój uwielbia bączyć przy kompie i czasem tak zapierdzi tą poduchę na fotelu że jak raz powąchałam jak wyszedł to normalnie arszenik ;)

Gość Miya90
Ja bym w życiu nie spierdziała się przy facecie! FUU

Gość vero moda zdrowia doda
a właśnie dziewczyny jak robicie kupę przy nim (jeśli robicie) to nie wstydzicie się PLUMA? no wiecie bo ja jak bombarduje do kibla to jakby kto 100 kilo kartofli wrzucał xD i słychać plum.

Gość zaneee
a ja jestem z moim 2 lata i nigdy sie nie zdarzylo, zawsze trzymam...wstydze sie. dla mnie to takie malo kobiece...raczej nigdy z premedytacja nigdy przy nim tego nie zrobie...ale on sie nie krepuje :]

Gość marakujawalihuja
My tam pierdzimy przy sobie tylko np. ktoś wychodzi na koniec pokoju. Jak zaczynaliśmy związek to się powstrzymywałam , a jak on jechał do domu to mdlałam z bólu od tego wstrzymywania , bo ogólnie mam kłopoty z układem trawiennym :) tak więc po 2 latach to już natura :D

Gość Miya90
Dokładnie, to mało kobiece, nieeleganckie i nie jest to pociągające, lecz odpychające. Co do facetów, to też wolałabym żeby się powstrzymywali z tym obrzydliwym pierdzeniem! A tak nawiasem mówiąc ja bardzo rzadko pierdzę i nie mam problemów z powstrzymywaniem.

Gość marakujawalihuja
Swoją drogą ostro się uśmiałam z waszych zajebistych wypowiedzi na tak banalny temat :D szczególnie te pluum i sssssssssssssss

Gość Miya90
To nie jest jedno małe PRRRRYYT jak to ktoś napisał!!!!!!!!!! Gorszy jest ten smród gówna, który może temu towarzyszyć!

Gość ggl;pp
vero moda zdrowia doda OMG wąchasz czyjeś pierdy? massakra! hardkor jakiś :D

Gość Trąba jaskiniowa
Pierdzenie niekobiece? a co to kobiety nie pierdzą albo im ktoś zabrania? :D Znajdą się takie, które potrafią niejednego faceta zagiąć w tej dziedzinie :)