Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowa1718

maluchy urodzone maj, czerwiec, lipiec 2010, pokój 256

Polecane posty

A teraz co do pracy. Było bardzo miło. Wszyscy się ( chyba) za mną stęsknili i cieszą się, ze już za niedługo wracam. Szczególnie mój kumpel ( szef) , który przejął wszystkie moje obowiązki z wszystkimi ludzmi mi podlegającymi a nie ma z tego kompletnie nic :( tylko kłopoty.Leneczką wszyscy byli zachwyceni. Byliśmy od 10 do 15.30 i ani razu nie zapłakała , wszyscy ją nosili na rękach a ona była bardzo zadowolona. Dostała tez prezent od Mikołaja- kilka sloiczków i soczków z socjalnego. Także wyjazd udany. Mąż wziął wolne i pojechał ze mną, więc w drodze nie było problemów , bo byłam obok :) A teraz wkleje Wam cudo o którym pisałam, że chce Lence kupić. Nie wytrzymałam i nacisnęłam "kup teraz" , bo już 3 osoby zaczęły licytować. Jeszcze tylko M nie powiedziałam bo wiem, ze będzie się wkurzał, ze teraz tyle wydatków a ja kupiłam suknie za 60 zł. na 1 wyjście . Ale cóż, pierwsza Wigilia i moja gwiazda musi być piękna. Tęczowa co do kupek. Lena po marchewce robiła bardziej zbite, jak kupcia konia :) mozna je było zeskrobać a po jabłku robi bardziej płynne jak u krówki :) Ale mam porównanie ;)

aniu bepanthen też jest dobry ma w skłądzie pantenola a wiadomo ze ten ma włąsciwości łagodzące spróbuj bo jest naprawdę dobry onjest na odparzenia i pękające sutki jak mały mnie pogryzł tak do krwi to po bepanthenie się goiło piorunem:) aaaq ja też chyba na aventa postawie miałam rozne butelki lovi ,TT i one aventowi nawet do piet niedorastają

Aniu nie przejmu się tągłupią lekarką!!1Ja myślę,że ona poprostu nie miała pomysłu na diagnozę i ze wstydu zwaliła na Ciebie winę.Nasza Natalka ma dziwne odparzenie na pupci od ostatniej wizyty u tego specjalisty,sudocrem nie pomagał.Dzisiaj zaczęło schodzić.Może zapytaj się w aptece,to cos doradzą. A my do polski na razie tylko na Świeta.Na stały powrót musimy poczekać,może w przyszłym roku sie uda.

Aniu spróbuj ten nadmanganian potasu, pamiętasz pisałam o tym kiedyś i Izka go wypróbowała i działało.Musisz zrobic taki delikatnie różowy roztwór i smarować tym dupcie Lenki. A głupią lekarką sie nie przejmuj. Pamiętasz, jak mnie siksa wysłała z paluszkiem do chirurga ? Niestety ( bez obrazy, dla porządnych lekarzy) ale taka jest nasza służba zdrowia. Ja też usłyszałam , ze nie wie co to jest i jeszcze do koleżanki dzwoniła. Będzie dobrze, a Lenkę to boli , czy zachowuje się normalnie? i ten link bo go w końcu nie wkleiłam http://allegro.pl/marks-spencer-przepiekna-kreacja-bolerko-i1350558915.html śliczna będzie, prawda?

Patusiowa krzesełko super;d Pati na pewno będzie zadowolona i Ty też ;D Tęczowa u nas kupy są takie jak zawartość słoiczka który zjemy ;P wczoraj były 3 w różnych kolorach i stężeniach ;P Doris ja robię podobnie te kotleciki tylko bez farszu a z sosek grzybowym. No i chlebek smażony w jajeczku z wędlinką hmm...miodzio ;D a na kolacje to mam jeszcze jakże pyszne i uniewrsalne i proste w przyrządzaniu płatki z mlekiem i dodatkami ;D hihihi Ania a ta pielęgniarka to faktycznie jakaś beszczelna. Też bym jej coś powiedziała ciekawego. Wredne bebsko. A spróbuj ją wykąpać w nadmanganie potasu. A czy do butelek z Aventu można dokubić same te końcówki i uchwyty, żeby mieć kubek treningowy? Leneczkowa a sukienusia śliczna. No i nie raz ją założysz przecież. Może na wiosnę będzie dobra. a bolerko też teraz założysz jak będziesz gdzieś szła z wizytą. Ale będzie z niej księżnicza;D No i Mąż jak ją w tym zobaczy to mu szczęka opadnie i o cenę na pewno nie zapyta ;P

Leneczkowa sukienka super :-) nie dziwie się że tak o nią walczyłaś ;-) A Lenka bedzie jak princesska ;-) Cholipa przecież ja mam Bepanten bo też smarowałam moje rodzynki...znaczy się piersi....muszę wyciągnąć z apteczki

Leneczkowa i wydaję mi się, że to aż nie taka droga ta sukienusia. Też może ją sprzedaż w podobnej cenie. Ja mam dwie sukienusie i jeden strój pani mikołajowej dla małej ;D

Katka , Twoja wypowiedz tez pokażę M. , że to wcale nie tak drogo. Tylko, że na allegro na wet za 20 zł były śliczne, ale ta mnie użekła :)

bylam dzisiaj u lekarza no i w sumie ta sama diagnoza co w polsce, wysypka na tle alergicznym, tez dostala masc ze sterydami, to porownam i wybiore te o slabszym dzialaniu, a na ciemieniuche dostala taki plyn eucerin, mam jej myc tym glowe codziennie

leneczkowa piekna ta sukienusia, Lenka bedzie wygladala jak mala ksiezniczka :) tez musze emilce teraz cos na szybko kupic bo w piatek i we wtorek mamy w przedszkolu przyjecie gwiazdkowe i wszystkie dzieci beda wystrojone, musze jutro isc na zakupy...

Hej, kurcze gdzieś mi ostatnio wieczory uciekają. Kochane bardzo bardzo dziękuje za opisy kupek - chyba najbliżej nam do Ani tzn najpierw twarde a potem srutututu :D Aniu - nie martw się kochanie. To na pewno nie Twoja wina a nerwy kazdemu mogą puścic. Mi by pewnie też puściły. a ze sposobów to oprócz kalium tak jak pisały dziewczyny, to jeszcze wypróbuj mąkę ziemniaczaną. Działa cuda. Leneczkowa - fajnie ze w pracy fajnie. Ja poki co sie nie wybieram w odwiedziny i jestem ciekawa jak bęzie. Jak to źle Ci życze? Ja?? Twoja koleżanka ze studiów ?:):D Kochanie takich genów szkoda na 1 lub 2 dzieci! Sukienka absolutnie prześliczna - mam nadzieje ze dojdzie Wam przesyłka przed świętami!

Meisje, pewnie u Was już fajne wyprzedaże są. Ja to jestem maniaczka wyprzedaży, pół roku czekam, zeby się obkupić :)A Anglia jest mi znana z dobrych sale-sów :) U mnie na szkole rodzenia mówili, żeby na wysmarować główke oliwką na pół godz. przed kąpielą a potem porządnie wyszczotkować i nie trzeba chemii używać. Może spróbuj. A dziewczyny jeszcze ciocia mi powiedziała, ze jak Lenka będzie przeziębiona to żeby czosnek dać na poduszkę, zeby w czasie snu wdychała. I wiecie nie głupie to, bo czosne działa bakteriobójczo. Jak któraś wypróbuje to dajcie znać.

Kurna Tęczowa - Ty.... juz nie wiem co ;) nie myślałam nawet o tym , że może nie dojść przed Świętami !!! Teraz będę się stresowała. Ja starsza Pani :( Oj Ty... ;)

Leneczkowa sukienka przesliczna.Chyba jedynie ja nie szaleje po internecie,ale widze,że warto.Ostatnim raze ,jak byłam wpolsce widziałam podobną tyle,że granatową i kosztowała ponad 100 zł.Ja mam dla Natalki sukienkę w biało -czerwoną kratkę.Buciki kuliłam w H&m z czerwonej satyny i do tego opaske na głowę.

leneczkowa oliwki juz probowalam, potem mialam szampon na ciemieniuche firmy dentinox, ale tez nie pomogl, ona ta ciemieniuche ma powiazana z ta wysypka alergiczna i dlatego to tak ciezko usunac, ale moze ten plyn pomoze, on wlasnie jest do suchej skory ale tez jest zalecany przy AZS

jeszcze nie bylam w miescie to nie wiem czy sa wyprzedaze, mam nadzieje ze sioe nie mylisz, bo ostatnio z kasa krucho u nas....

Tęczowa M mi kazał wyłączyć , bo ja cały czas o tym Bednarku... hihihih. Powiem Ci , że bardziej mi sie podoba ta piosenka wykonana przez bednarka niż przez Kurt Nilsen- chociaż to już klasyka :)

Look at my behaviour I can't help myself :D Ja też wolę jego wersję. Dawno mi tak nie odwaliło jak Manię kocham...

Tęczowa kurna, może kiedyś zrobimy sobie jakiś zjazd i zamówimy sobie występ Bednarka. Dziewczyny napewno sie dorzucą ;) A my tam spłoniemy...