Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wwoeee

Siemasz, jestem tutaj nowa ;]

Polecane posty

sosss, nie fifokuj, ręczny to nie kobitka :D:D wybaczcie mi,że taka kretynka ze mnie i sama do siebie piszę, ale mam silną potrzebę bycia zauważaną ;)

Gość poyeb jakich malooooo
jasne kazda z was jest sliczna wystarcza jakies duzo odkrywajace szmatki kilo pudru na twarz i codzienne solarium :p doprawdy czy to sie nazywa piekno????? a gdzie te naturalne co bez tego wszystkiego wygladaja na boginie? bez urazy dziewczynko do worka z paszczurami cie nie wrzucam.. po mojemy no wlasnie jestes przecietna :P jezeli chodzi o wyglad i jak przypuszczam inteletkualnie rowniez...

Gość Karingua
No siema! Widać, że zdjęcie robione komórką, a nie aparatem, ale spoko. Widać, że masz twarz :) Miejmy nadzieję że do zgadania się! __ http://www.tanie-latanie.net/

a to po mojemu ladna zadbana dziewczyna :P http://1.1.1.3/bmi/republika.pl/blog_tm_3435150/5634484/tr/dziewczyna_1_.jpg lekka opalenizna, znikomy makijaz, piekny usmiech, wlosy w naturalnym kolorze :P duzo ci brakuje do niej :P o juz widze ze atakujesz w strone sosssa hehe :P o tak lansuj sie lansuj widac ze pusta doopa jestes :p jedynie co mi sie w tobie podoba to to ze masz ladna figure :P zeby nie bylo ze takim chamem jestem :D

Gość 566766877
a stanik spod bluzki tez musialas pokazywac? bezwstydnico? moze jeszcze dupe pokaz albo tzipe... wtedy to bedziesz miec pelno wielbicieli

poyeb jakich malooooo = nick sam wskazuje kim jesteś ;] Nie oceniaj po okładce.

Zaciekawiło mnie pare tematów, kilka osób, atmosfera jaka tu panuje (chociaż nie zawsze) ;]

a no tak sorki ale moj bardziej oryginalny niz twoj nick :classic_cool: daje ci ze masz 16-18 lat :P a co do mojego nicka chyba nic on nieznaczy :P anonimowosc glupia dziewucho tutaj moge miec nawet nick stary wwoeee i chooj ci do tego :P gratuluje sugerowania sie i wyrabiania zdania po nicku a nie po samych wypowiedziach hehe :P naturalnie piekne i inteligentne!!! gdzie jestescie!!!? 😭

no a juz starcilem nadzieje ze same takie na tym swiecie chodza :( tak rzadko sie spotyka naturlna dziewczyne.... a jeszcze taka wygadana, co ma na prawde cos na temat do powiedzenia... :( dziwie sie ze jeszcze ktos nie podszyl sie pode mnie :D:D:D a dla wszystkich inteligentnych zadbanych w nieprzesadny sposob buziaki 😘 😘 😘

może ktoś zada mi jakieś pytania ? :) Chętnie odpowiem jeśli uznam to za stosowne :P

dobrze ja zrekonstruowałam całą nocna akcję jaka tu miała miejsce z topików które się ostały i relacji naocznych świadków :classic_cool: ale mój topik na którym zbierałam inf został juz usunięty :D