Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona kochanka

Bylam kochanka. Powiedziec o wszystkim jego zonie?

Polecane posty

Gość oburzona kochanka
ale wy to hipokrytki jestescie:O Jakby was facet zdradzal to nie chcialabyscie wiedziec? A no tak chcialybyscie zeby sie na kochance powyzywac a mezus i tak niewinny. Czy wy nie rozumiecie ze jego zona zostala oszukana tak jak ja a nawet gorzej? Nie ma w was odrobiny wspolczucia? Chcialybyscie byc na jej miejscu i nic nie wiedziec?

Gość RomanoSexmacher
Zrobisz co zechcesz ale co poruchał, to jego :classic_cool:

Gość rodzynka kalifornijska
Żona i dzieci nie są winni,ze ojciec jest wredziolem.Pamiętaj o tym!!! Niech nie kierują Tobą emocje.Jesteś dorosłą odpowiedzialną kobietą.Nie psuj komuś życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dla swej zemsty!!!!!!NIE DZWOŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rownie dobrze możesz
wybrac dowolny numer na pałę i jak odbierze jakaś babka to powiedzieć że mąż ją zdradza :D uwierzy ? szczerze wątpie.

Gość oburzona kochanka
nie uwazam ze zona i dzieci sa winne! Szkoda mi tej kobiety i dlatego chce powiedziec jej z jakim draniem zyje. Macie racje lepiej zrobic to osobiscie tym bardziej ze mam dowody

Gość rodzynka kalifornijska
Odegranie się powinno tylko i wyłącznie dotyczyć FACETA!!!!!! I proszę mnie tu nie posądzać o hipokryzję.Nie można byc takim egoistą.Ona ma dzieci do cholery!!!!!!!!Chcecie wywrócić im cały świat do góry nogami?????Tylko po to by podnieść swą dumę?

Gość myslisz ze jak ją
powiadomisz, to ona go kopnie w d... i on wtedy przyleci do ciebie? Na to liczysz?

Gość hejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym chciała wiedzieć jeżeli chcesz to pisz na gg 16272917 sama zotałam zdradzana i chciałabym by któras mi pow niz zyc z nieswiadomością ze mój maz udaje wspaniałego ojca a na boku ma inna;/

A niech dzwoni :D i tak żona nie uwierzy , tylko sobie troche pokrzycza do sluchawek.

Gość RomanoSexmacher
Jako facet mówię Ci: powiedz żonie osobiście, pokaż SMSy albo daj swój tel. niech zadzwoni do mężusia :) Ale będą jajca :classic_cool:

Tylko ona nie ma odwagi isc do jego zony powiedziec ze byla workiem na sperme ;) i w cale sie nie dziwie buahahahahaha

Gość oburzona kochanka
ja mam zdjecia z nim nawet z roznych wyjazdow, smsy takze. Nie bede dzownic powiem osobiscie tak bedzie faktycznie lepiej.

Gość taa taaaaa juz to widze
jak biegniesz do jego zony hahhahahaha

Gość oburzona kochanka
mam odwage spotkac sie z ta kobieta. Ja takze zostalam oszukana, nawet on nie wie jeszcze ze znam prawde, pewnie chuj bedzie dzis dzwonic ale nic mu nie powiem, nie bede odbierac od niego telefonow

Gość RomanoSexmacher
Że tak zapytam: ile masz lat? Ten koleś ile ma lat? :)

ja bym na twoim miejscu wysłała dowody na maila albo coś,takie spotkanie mozę być nie przyjemne.no ale zrób jak uważasz, najwazneijsze żeby zdemaskować kanalie.powodzenia!

Gość RomanoSexmacher
Artefakt_Diabła, nie przesadzaj :) Dwie zrozpaczone kobiety poczują solidarność jajników :P

Gość atramika
o rany oczywiście że powiedzieć! Obie zostałyście oszukane, żona tym bardziej skrzywdzona i prawdopodobnie nawet nie wie, z kim żyje! A co do dzieci... Jeśli żona tak zdecyduje - one nie muszą nawet o całej sprawie wiedzieć. Ale niech ona sama zdecyduje co będzie dla jej rodziny lepsze. Ma prawo wiedzieć!!!

Gość RomanoSexmacher
bazienka ja tam nie wiem co czuje taka kobieta ale uważam, że działania nie fair małżonków trzeba tępić azotoksem i kulturą osobistą ;) Choć moja obyczajowośc pozostawia sporo do życzenia, to nikogo nie oszukuję bo nie chcę żeby ktokolwiek przeze mnie płakał :classic_cool:

Gość chcesz sie dowartosciowac
cudzym kosztem, prawda? On na pewni powie zonie jaka bylas natretna, jak się kreciłaś wokół niego, jak mu d... nadstawiałaś. Jest facetem, więc raz po pijaku sie z toba przespał. A teraz ty go szantazujesz. To usłyszy żona. I wybaczy, jesli coś ich łączy. A ty wyjdziesz na dziwkę. Potrzebne ci to?

Gość mango papaja
Ja takze uwazam, ze powinnas powiedziec to jego zonie, niech sie gnojek nauczy na przyszlosc, ze nie oszukuje sie tak perfidnie ludzi. Ja na miejscu zony wolalabym wiedziec.

Gość oburzona kochanka
nie wiem jeszcze jak to rozegrac, bo moge isc do niej do mieszkania gdy on bedzie w pracy, ale nie chce tez by dzieci przy tym byly lub umowic sie z nia przez telefon. Nie wiem jeszcze bo na razie jestem wsciekla ale wiem ze dzis postaram sie z ta kobieta spotkac

Gość oburzona kochanka
nie musze sie dowartosciowywac niczyim kosztem. Nie uda mu sie powiedziec ze to ja bylam natretna, mam jego smsy, ktore swiadcza o czyms innym, klucze do kawalerki w ktorej udawal ze mieszka, gdzie sa nasze wspolne zdjecia, mam wiele zdjec tez sama na ktorych absolutnie nie widac by ktos sie komus narzucal

Gość mango papaja
Dokladnie, jakby po pijaku to bylby to jednorazowy wyskok, a Ty masz dowody na dluzsza znajomosc, ktora ciagnal z pelna premedytacja, wiec nie bedzie sie mial jak wytlumaczyc z tego.

Gość RomanoSexmacher
Możesz odpowiedzieć na pytania o wiek?

Gość atramika
autorko - wybacz, ale tu już nie chodzi o Ciebie. Takie świnie zdarzają się często, Ty zapomnisz i po sprawie. Tu chodzi o jego żonę, która całe życie być może była i będzie oszukiwana! Ona musi wiedzieć. A co do jego tłumaczenia, że nadskakiwałaś itp, - przepraszam, ale czy to go w jakikolwiek sposób usprawiedliwia? Albo to, że był pijany? Pijanym jest się kilkadziesiąt razy w życiu - i co? za każdym każdym kochanka? No proszę Was! Zresztą niech się tłumaczy jak chce! Żona ma prawo to wiedzieć, a co z tym dalej zrobi - to już jej sprawa!

Gość koniecznie idź do jego żony
najlepiej jak dzieci beda w domu, niech wiedzą. A żona go wywali i on przyleci do ciebie. Bo tylko o to ci chodzi.

Gość atramika
tak, i oczywiście wy wiecie najlepiej o co chodzi autorce...