Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona kochanka

Bylam kochanka. Powiedziec o wszystkim jego zonie?

Polecane posty

Gość oburzona kochanka

pieprzony drn oszukal mnie, jestem wsciekla i mam ochote opowiedziec jego biednej zonie z jakim idiota przyszlo jej zyc. Jedyne co mnie powstrzymuje to to ze maja dwojke dzieci i szkoda mi ich, ale z drugiej strony moze tez dzieci powinny wiedziec jakiego maja tatusia? Stad moje pytanie, powiedziec jej czy nie?

Gość pretensje do garbatego
trzeba bylo sobie poszukac wolnego kochanka a nie zabierac sie za zonatego.

Gość ciekawe bardzo
"jestem wsciekla i mam ochote opowiedziec jego biednej zonie z jakim idiota przyszlo jej zyc. " ciekawe co za idiotka wskakuje do wyra zonatemu .

oburzona to moge byc najwyzej ja. Ty... mozesz byc najwyzej wsciekla na siebie jaka jestes prostytutka i idiotka. Jak suka nie da, to pies nie wezmie... I ty mowisz o jego zonie biedna? A zastanawialas sie pipo, jak mu wskakiwalas na fiuta, czy ona tam czasami oczu nie wyplakuje. Proponuje ci terapie wstrzasowa u porzadnego psychologa bo masz tak beret zryty, ze brak slow!

Gość oburzona kochanka
o co wam chodzi do cholery? On mnie oszukiwal, nie wiedzialam ze ma zone. Dopiero wczoraj kolezanka mi powiedziala ze go zna z widzenie, odnalazla mi profil jego zony na nk i tam oto on na zdjeciach jako szczesliwy maz i tatus. Mam wiec prawo byc oburzona i wsciekla, przez 4 miesiace bylam pewna ze jest normalnym wolnym facetem

Gość fiffiti
byłaś zwykłą dziurą to popchnięcia jak mu sie nudziło myślisz że prze3stał kochać rodzine ze wzg na ciebie szmato? jesteś śmieciem zutylizowanym,niema cię,nie niszcz życia kobiecie z dwójką dzieci

Gość dzipipi
no to jej powiedz. niech wie ...na pewno nie bylas jego peiwrsza ani ostatnia.........

Gość Powiedz a co
powiedz powiedz

Gość masz zaplon jak diesel w zime
i jestes rozgarnieta jak kupka siana po wichurze, nie wyczulas ze koles jest zonaty ? :D dziiiiiiwne

Gość oburzona kochanka
umiecie wy kurwa czytac sfrustrowane idiotki?! Pisze ze jestem wsciekla na niego bo mi nie powiedzial o rodzinie i dlatego chce powiedziec jego zonie. Po co mnie wyzywacie?

nie przejmuj się, na tym forum przeważająca częśc bywalców to analfabeci. mają poważny problem z czytaniem:) i rozumieniem treści:) tak, myślę, że powinnaś uświadomić panią żonę, jakiego trusia trzyma pod dachem (może niech go lepiej przypilnuje? może jakas smycz + kaganiec na f...a??

Gość hejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
witaj wiesz co jana twoi miejscu powiedziałąbym tej kobiecie jkiego ma męża sama jestem żonata niestety z takim fagasem który dupnie kochał mni ei córke a tu sie okazuje ze sie spotyka z laskami ciagle itp.....pow mu ze niehce znim byca on ze sie zmini ze nic niezrobił przeciez,,,,wolałabym aby mi jakas laska od niego napisała co robili że mnie zdradził miałam bym pretekst by wziaść rozwód...moze u nich też tak jest................... my tez szczesliwi na zdejęciach i przy rodzinie.ale tak naprawde ni ejest................a on nierozwiedzie sie dopuki mu nieudowodnie ze mnie zdradził a ja nie mam dowodów na to niestety tylko pisanie na @ apisac każdy moze;/ a szkoda że nikt nie posłał mu fotek np jak sie kochają gdzieś razem są itp.... ja na twoim miejsu bym powiedziała jej wszystko jaki on jest...

Gość oburzona kochanka
nie, nie wyczulam. ten idiota przyprowadzal mnie nawet do swojego niby mieszkania, zabieral na rozne wyjazdy, przedstawial znajomym. Teraz jak to wszystko kojarze to wiem ze cos bylo nie tak, wolal do restauracji, na spacery jezdzic poza miasto bo jak twierdzil u nas nudno. Normalnie kretyn zawsze odbieral moj telefon, zawsze odpisywal na smsy, nigdy nie uslyszalam zadnej podejrzanej rozmowy, nie znalazlam nic na laptopie. Ukrywal sie po prostu idealnie!

Gość generalnie to co cie obchodzi
jego rodzina ? chcesz to mow tylko po chuj ?

Gość rodzynka kalifornijska
Ja bym nie mówiła.Oszukał Cie to fakt.Jesteś dorosła i jakoś to zniesiesz i sobie z tym poradzisz.Pamiętaj ,że oszukał również dzieciaki.One mogą sobie z tym nie poradzić.Zawali im się świat. Myślę,że dla dobra dzieci milczałabym,ale gnojka troszkę bym nastraszyła,niech sobie nie myśli,ze tak z niego cwaniaczek.

Gość Powiez to jego żonie
Życie w nieświadomości z dupkiem wcale nie jest lepsze .

Odbierał telefon,odpisywał na smsy?Może ma taką pracę ,w której dużo jest telefonów,smsów?Nie wzbudza to wtedy podejrzeń.Wredny dziad!

Gość hejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz żonie a ona niech sama zdecyduje co z tym zrobić... to dupek jest niech płąci za swoje błędy

Dziewczyny pomyślałyście o dzieciach???

Gość oburzona kochanka
a powiem! Jestem pewna ze nie bylam jego pierwsza i pewnie nie ostatnia kobieta na boku. Nawet jesli jego zona wie to trudno, ale podejrzewaz ze zyje w nieswiadomosci, mam nadzieje ze rozwiedzie sie z nim i nic mu nie zostawi. Dzis do niej zadzwonie

Gość nie widzisz ze jest za pusta
zeby to pojąć :) moze to byl sponsoring albo co , nie wiem na co ona liczyła :D

bazienko nie zgodzę się z Tobą.Ja jestem z rozbitego małżeństwa.Mój ojciec nas zostawił dla innej.Nawet nie wiesz jak dziecko to przeżywa,te wszystkie kłótnie,awantury,a w końcu czuje się gorsze,czuje,że przegrało,bo tatuś ma kogoś kto jest dla niego ważniejszy. Można inaczej gnojkowi utrzeć nosa.Tak żeby to on odczuł zemstę.Dzieciaków i żony bym w to nie mieszała.

Gość nie widzisz ze jest za pusta
Buahahahaha zadzwonie hahahaha i myslisz ze uwierzy ? Idz powiedz jej to w oczy jak takas cwana.

gdyby kobiety były solidarne, konsekwentne i szanowały sie (zdradzi to kopa w dupe) to by faceci sobei tak nie pozwalali i nie byłoby tylu nieszczęśc i rozbitych rodzin. no ale jak mogą sobie bezkarnie umoczyć gdzies na boku to hulaj dusza piekła nie ma. same sobie kobiety winne