Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

"o miłości, ZS o miłości " zakochalaś sie? a powinnam?

Gość a ty nie masz ręki lub nogi zs
że wiesz co czują ludzie po amputacji?

To musiał byc tranwestyta. Ty mu się dokłądnie przyglądnij, ike. :D

Gość dojrzałakobieta 1234
Mimo że cellulitu nie maja to brzydziej i szybciej sie starzeja od kobiet. Od niektórych kobiet oczywiście bo mam znajome chocby w pracy, że żal patrzeć!!!!

mają! widziałam na mosznie? też a tym myślałeś, że co to jest? żyłki? marsz masować jajka masaże pomagają :P

To musiał byc tranwestyta. Ty mu się dokłądnie przyglądnij, ike. oj (nie)stety brum, raczej nie będę miała już okazji :)

Ike, z tego, co mi wiadomo nie powinnaś, ale skoro tak miłosne Ci się kojarzy upływ czasu, cellulit i wiek poźnosredni, to może jesteś pod wplywem jakieś oksytocyny czy innych zmian chemicznych mózgu ;-)

Ike, z tego, co mi wiadomo nie powinnaś, ale skoro tak miłosne Ci się kojarzy upływ czasu, cellulit i wiek poźnosredni, oj tam lusiu po prostu udowadniam, że miłość jest ślepa

Gość anzelmosz
Dlaczego na kafe wszystkie panie po 40 zawsze są piękne,zgrabne i o 10 lat młodsze :-)

Dlaczego na kafe wszystkie panie po 40 zawsze są piękne,zgrabne i o 10 lat młodsze bo mają photoshopa:)

"Dlaczego na kafe wszystkie panie po 40 zawsze są piękne,zgrabne i o 10 lat młodsze" na kafe wszystkie są atrakcyjne i faceci się za nimi oglądają.. a potem trzeba wyjść na ulicę i co chwila człowiek na zegarek spogląda

"po prostu udowadniam, że miłość jest ślepa" dobrze, ze MS tego nie czyta, a ZSa zaraz zagadam przy okazji zajmij czymś ręce creama bo go pewnie na ciągoty bierze:P

Gość zagubiona....
do anuszyy. dziękuję! mądre zdanie! masz wiele racji i bardzo mi pomogła ta uwaga! ale tylko chcę wyjaśnić, że już nie mam żalu do męża. /kiedyś chciałam z powodu jego zdrad umrzeć, było mi wszystko jedno co się ze mną stanie/ teraz już się z tym uporalam, żal mi go. czuję jakby był biednym chorym bezradnym dzieckiem, bardzo potrzebującym czułości i wybaczenia. no a obok jest piękny, niezwykle inteligentny, młody męzczyzna. to on chce ślubu!!!!! ja staram się obrócić to w żart...ale go uwielbiam. masz rację, że to może być tylko na razie nasze zauroczenie i w realu, zwiędnie.. tego się boję!!!!

to on chce ślubu!!!!! a mówiłaś mu , że poligamia w polsce jest prawnie zabroniona?

Gość anzelmosz
zagubiona....ale ty chrzanisz :-) To on chce slubu,a ty bedziesz u boku swegomeza dziwkarza stała :-) Kobieto,cos sobie wmawiasz:-) Jakby facet chciał z toba slub,to od razu bys rzuciła meza dziwkarza ktory toba pomiata :-)

lusiu jeszcze troche a dojdę do wniosku że mąż autorki posunął mniej dziwek niż ja przeżyłam miłości na kafe

Mogłoby mnie to zmartwić tylko wtedy, gdyby Twoje miłości wykluczały Cię z mozliwosci reanimacji bądz rewitalizacji tego forum, na którym tak lubię wygrywac życie :-)

Mogłoby mnie to zmartwić tylko wtedy, gdyby Twoje miłości wykluczały Cię z mozliwosci reanimacji bądz rewitalizacji tego forum , na którym tak lubię wygrywac życie nie martw się jakby co to ZS jest odpowiednio przeszkolony i będzie rewitalizował gdy mnie już zabraknie:P

Gość hhahhhhaaa
jest moją drugą połówką, choć ironią losu, przesuniętą w czasie o dwie dekady... POWIEDZCIE CO ROBIĆ..???" :D

Gość olimpiamagda@tlen.pl
chciałabym wykorzystać twoją historię w jednym z programów telewizyjnych. Niezwłocznie proszę o kontakt: olimpiamagda(at)gmail.com. Pozdrawiam i czekam na maila .

Gość silnamojra
przezylam cos podobnego. zakochalam sie w 21 latku, majac 43 lata. poznalismy sie w internecie po tym, jak dowiedzialam sie o zdradach mojego meza. odeszlam od meza 6 miesiecy pozniej i zamieszkalismy razem. to byly najpiekniejsze lata w moim zyciu. on byl naprawde we mnie zakochany. chodzilismy wszedzie za raczke i prowadzilismy piekne rozmowy. a pozniej kochalismy sie calymi nocami. naciskal na slub, ale ja sie nie zgadzalam. balam sie jeszcze wiekszego osmieszenia, jezeli zostawi mnie sama za pare lat... po 3 latach zaszlam w ciaze. zupelnie sie tego nie spodziewalam, ale on sie bardzo ucieszyl. niestety, po 3 miesiacach poronilam... strasznie to przezyl i troche zamknal sie w sobie. niestety stalo sie inaczej. zginal w wypadku na motoze. zabil go jakis facet nie ustepujac pierwszenstwa... minely 2 lata od pogrzebu, a ja ciagle placze za kazdym razem, kiedy o tym mysle...................................................

Gość nowanaKaszubach
Będzie Cię dopingował bys zawsze dobrze wygladała, moja babcia ma też młodszego kilkanaście lat !!! i dba o sylwetkę a ma prawie 70tkę !!!!!!!!!!

Gość nowanaKaszubach
silnamojra- bardzo Ci współczuje, zapowiadało sie na prawdę dobrze, smutno mi za Ciebie! ale życie cały czas trwa może kogoś znajdziesz!!!