Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryyna

BARDZO DUZO DO ZRZUCENIA - kto jeszcze?

Polecane posty

poziomka przykre jak ktos z domownikow jest chory moj maz ma raka tarczycy...wiem cos o tym,ale ja z stresu jem jak glupia,ponuje nad soba; __________ co do tatoo w nagrode to trzeba wiedziec ze ta nagroda bedzie do konca zycia, a jak bedzie wygladala pani majac 75 lat z tatoo ,troche smiesznie, a moda sie zmienia, kiedys tylko recydywa miala tatoo ,potem same panny lekkich obyczajow, ale historia sie powtarza, co do tatoo to lepiej przemyslec, robie je osobiscie wiem co to znaczy jak ludzie je wybawiaja ,a dwa razy takie drogie jak tatoo ,a i slady zostaja, pamiatka do konca zycia, cudownie :-)):-P

To o mnie? Mi się od dawna marzy tatuaż i ja się nie martwię tym, że za 40 lat mi sie znudzi. Mam poprzebijane uszy i tak w wielu miejscach, dodaje mi to nieco pewności siebie :) Tatuaż popiera mój chłopak czy moja siostra... ale moja siostra dodaje że jak przestanę przypominać kluskę na maśle. I trochę racji ma. Czy dużo nawet. Dobrze że się baaardzo rzadko widujemy ;) Dzisiaj już kategoryczne nie jadłam niczego nieodpowiedniego - na śniadanie zjadłam słodki serek (250kcal) jako że śniadanie powinno być kaloryczne. Potem jednego banana, nektarynkę i teraz już gotuję fasolkę szparagową podaną z moim ulubionym jogurtem i octem (ja ocet daje do wszystkiego, nawet do ryżu czy pieczywa). Niedługo powinna się ugotwać i... smacznego :D Na kolację poskubię sobie otręby z jogurtem

Myszeczko, bardzo Wam współczuję, kiedyś opiekowałam się Wujkiem chorym na raka, więc wiem, jak jest wtedy ciężko. Mnie na szczęście stres ściska żołądek, choć ostatnio miałam 3 dni, kiedy jadłam dużo więcej.

Gość kamilkaa 22
rada dobra - ile schudlas na tej diecie z dieta4u?

dzis na sniadanei zjadlam 2 jajka z majonezem, i plasterek chudej szynki, na obiadek i kolacje tez cos bialkowego :-) jutro mam gosci robie grila, karkoweczka,kielbaski,salatke z gyrosem i salatke z szynka i ziemniakami(ktorej nie zjem),na zakaske sledzie marynowane ,jajka z nadzieniem lososiowo-twarogowe i kawiorowym, czyli wybralam takie jedzonko bym mogla jesc,zanosi sie jutro na doba impreze:D JUZ SIE CIESZE .:-)

Coś tu cicho ogólnie :< Mi waga się potłukła (szczesliwie nie ja na niej stałam tylko podczas przeprowadzania wypadła) to się nie zważę, ale aż się boję. W sobotę popiłam zdrowo, czyli same kalorie - pizza, 6 piw, trochę wódki. Nie powinnam ale tak to jest ze słabą głową, po drugim piwku się nie myśli :( :( :( Ale zaczęłam nosić kurtkę, którą sobie kiedyś kupiłam :) Wcześniej ledwie sie dopinała, teraz mogę spokojnie zapiąć bez wciagania brzucha. Coś widać spada...

Oj rzeczywiście coś tu cicho. Ja ostatnie trzy dni spędziłam na szkoleniu, więc dietowanie sie popieprzyło. Nie było możliwości zjedzenia kilku posiłków, tylko na szybko fast food ... No ale nic, walczę dalej.

Gość kizdas
mam prośbę czy macie przykłady meni na 1400cal normalnego zdrowego jedzenia potrzebuję dla14 latka