Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilybyjuzzyc

znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel

Polecane posty

Gość niemamsilybyjuzzyc
no tak bo macie lepsze tematy do rozmowy

Komiś, nie ma lekko, jak sie jest guru, to trzeba nieść ten cięzar i być ekspertem we wszystkim (nie wiem, czy widziałeś, ale za wcześniejszy ekspercki komentarz wynikający z umiejętności ewaluacji kobiecej urody podziewałam kilka stron wcześniej) ;-)

"Nie wierzę ze ktos bezgranicznie kocha i idzie sobie na lewiznę.." można kochać żonę a pukać inne - ale jaki sens?

Gość taka tam..........
komiczne o co Ci chodziło z tym budowaniem domu????I ze niby mam fobię????

"o co Ci chodziło z tym budowaniem domu ????I ze niby mam fobię????" bo każdy się buduje - czy go na t ostać, czy nie :D

"(nie wiem, czy widziałeś, ale za wcześniejszy ekspercki komentarz wynikający z umiejętności ewaluacji kobiecej urody podziewałam kilka stron wcześniej) " widziałem i było to urocze :)

Gość matacz..
komiczne dlaczego zakładasz , ze ja zdradzam zone ? nie bierz tego co pisze jak bym pisał o sobie , no co ty za bystrzejszego ie mialem / taka tam.......... matacz daruj sobie." To że jeden zdradził to wina jest po obu stronach" Swietny jesteś. To dlaczego wcześniej nie powie ze jestem do d**y, ze juz mu ledwo przy mnie staje itd -------------------------------------------------------- SADZISZ , ze faceci nie daja znaków swoim kobietom , ze cos jest nie tak ? to głupia nbyc musisz , albo nie rozumiesz tego co piszę ---------------------------------------------------------- Nie wierzę ze ktos bezgranicznie kocha i idzie sobie na lewiznę.. ------------------------------------------------------ a ja nie wierze, ze ktoś kto kocha bezgranicznie jak piszesz dowiadujac sie o zdradzie wywala owego ukochanego z swego zycia . ----------------------------------------------------- .a skoro na to ma odwage to niech też ma na to żeby powiedzieć "nie kocham Cię" i już!!! ------------------------------------------------------ mozna kochac i zdradzic - kiedys to zrozumiesz ! wszystko zalezy od wielu czynników , ktos o duzym libido nie jest w stanie z sexu zrezygnowac bo partnerka wiecznie zmeczona , chora itd.

Gość taka tam..........
komiczne o zgrozo a co w tym złego ze ktos sie buduje. Nie mam zamiaru iść do bloków ani mieszkać z rodzicami,a skoro stać mnie na budowę to co w tym złego????? Dziwny jesteś...pewnie z bloków:)))

Gość matacz..
komiczne komik1112@tlen.pl'; "Nie wierzę ze ktos bezgranicznie kocha i idzie sobie na lewiznę.." można kochać żonę a pukać inne - ale jaki sens? -------------------------------------- a jak zona bedzie miała wypadek i stanie sie inwalidką , to co rozwiedziesz sie z nią ? widisz wiec sens ? czy nie ?

"dlaczego zakładasz , ze ja zdradzam zone ? nie bierz tego co pisze jak bym pisał o sobie , no co ty za bystrzejszego ie mialem " zakładam to ja co najwyżej buty jak wychodzę z domu... nie wiem czy i kogo zdradzasz, odpowiadam hipotetycznie na Twoje dość chore wynurzenia

Gość matacz ma kochanki i sie wcale
z tym nie kryje cos tam kiedys narzekal ze zona slaba w lozku ale wiadomo jak sie rozwiedzie to podzial majatku a to pwnie biedak i nie mialby sie gdzie podziac

"o zgrozo a co w tym złego ze ktos sie buduje. Nie mam zamiaru iść do bloków ani mieszkać z rodzicami,a skoro stać mnie na budowę to co w tym złego?????" a ja nie wiem czy Ciebie stać... mnie śmieszą ci ludzie, którzy mają napinkę, żeby się budować a potem postawią dom w stanie surowym wykończą 1 pokój i łazienkę i 20 lat na remoncie mieszkają, bo muszą mieć dom

"wydaje mi sie, ze dzisiaj wyglądam wyjątkowo dobrze" niewątpliwie tak jest :)

Gość matacz..
matacz ma kochanki i sie wcale z tym nie kryje cos tam kiedys narzekal ze zona slaba w lozku ale wiadomo jak sie rozwiedzie to podzial majatku a to pwnie biedak i nie mialby sie gdzie podziac -------------------------------- oczywiscie ze sie nie kryję , bo ja odwazny facet jestem i silny typ ! narzekał na zonę w internecie ? pzred tym gronem ? hyba ci sie pomieszało w głowie .... zadnego podziału nie bedzie jak juz jak bys wiedziala gdzie ci gra , to i to ze mamy rozdzielnosc majatkową ....

"mozna kochac i zdradzic - kiedys to zrozumiesz ! wszystko zalezy od wielu czynników , ktos o duzym libido nie jest w stanie z sexu zrezygnowac bo partnerka wiecznie zmeczona , chora itd. " Ludzie to nie kroliki chyba moga sie powstrzymac przed ruchaniem na troche. A jak nie to sie albo bierze przyjemnosc w wlasne rece albo odciaza partnerke by ta tak zmeczona nie byla.

to odpowiedz na proste pytanie matacz jesli masz kochabke czemu sie nie rozwiedziesz?

"bo ja odwazny facet jestem i silny typ ! " szczególnie jeżeli chodzi o podejmowanie kluczowych dla zwiazku decyzji - toz to szczyt odwagi czekac, aż zona pierwsza odejdzie, a w międzyczasie pocieszać się w ramach tej odwagi i siły w ramionach i między nogami kochanki! (Komiś, nie bądź taki miły, bo stracisz w oczach większości forumowiczów wiarygodność) ;-)

Gość taka tam..........
komiczne ale kto i gdzie powiedział ze wykończe jeden pokój,byle by sie wybudować. Wrzucasz wszystkich do jednego wora. Pewnie siedzisz w jakiejś klitce i masz nerwy na wszystkich którzy dążą do czegoś więcej niż Ty. Mając taką pracę że cały czas siedzisz na kafe to Ty domu nie wybudujesz,stąd to podejście? Bo sadząc po godz spedzonych przez Ciebie na kafe siedzisz przed mało odwiedzanym szaletem i kasujesz złotówkę.

kobieto przeciez komiczne to prawnik a nie babka kloztowa

Gość taka tam..........
taki z niego prawnik jak z koziej dupy trąbka

Gość taka tam..........
cudną:)))

"Pewnie siedzisz w jakiejś klitce i masz nerwy na wszystkich którzy dążą do czegoś więcej niż Ty. Mając taką pracę że cały czas siedzisz na kafe to Ty domu nie wybudujesz,stąd to podejście? Bo sadząc po godz spedzonych przez Ciebie na kafe siedzisz przed mało odwiedzanym szaletem i kasujesz złotówkę. " pracowałem dużo kiedyś... teraz to na mnie pracują... stąd moja aktywność skarbie w tym temacie... a co do mojej klitki to :D:D:D jest dość pojemna :D zresztą mam dobrze zarabiającą żonę :P

taka tam...komiczne-nie może wyrazić własnej opinii?I już trzeba napisać,że z bloków? Dla jasności:nie bronię komiczne-nie raz nerwy zepsuje Mieszkam w hawirze-żeby nie było,ale w tzw.blokach się wychowałam.I co uwazasz,ze to gorsi ludzie?Nie wstydzę się tego! Gdzie Ty kobieto zyjesz,niejedno mieszkanie czy apartament jest droższe od twojej czy też mojej hawiry!Ręce opadają na takich dziwolągów,co to zwsze pieprzą,ze jak ktos ma hawireo bogacz wielki.A jak ma m,to biedak.Znam wielu,co ma tzw doooomy i bida z nędzą,kredyt na 40 lat.A znam takch co mają m i full kasy.Więc daruj sobie:P

Gość niemamsilybyjuzzyc
Spakowałam go, po jego rzeczy przyjechał wujek wyrzuciłam kawał mojego zycia czuje,ze moje serce rozpadlo sie na milion kawałeczków :(

Gość bardzo ci wspolczuje
ale bedzie lepiej, wczesniej czy pozniej.. :( 3mam za Ciebie kciuki!

Gość taka tam..........
z pewnoscią...to nie te czasy ze ktoś na Ciebie pracuje. I to jest ten co mi pisał ze rozwiodłam sie bo miałam za duże wymagania i ze z utrzymania taty przeszłam na utrzymanie męża...a on cały dzień na kompie siedzi bo ma dobrze zarabiającą żonę...oferma z Ciebie. Masz strasznie rozbieżne zdanie raz tak,raz tak...byle ktoś inny był gorszy. Może trzymaj się jednej wersji.

Gość niemamsilybyjuzzyc
kiedy byl blisko mnie nie czulam zupenie nic, zastanawialam sie czy go jeszcze w ogole kocham a dzis kiedy go wyrzucilam tak pragne sie przytulic.... obudzic rano i wiedziec,ze to byl straszny sen ktory sie skonczyl 😭

Gość Rozowy Sweterek
Dla mnie matacz to typowy głupek. Podziekujmy wszystkim co tu piszą za odbieganie od tematu/. Temat był znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel czyli esmes od kochanki. A wy tu wyjeżdzacie z pierd..... mataczem srataczem. Jesteście wszyscy zdrowo porypan i aby komuś niszczyć topik. Chcecie sobie siebie odbrażać to sobie załóżcie topi o imieniu matacz ma swoje do powiedzenia. Wszelka uwaga skupiła sie własnie na nim, a co sie dzieje z autorka topiku? Jaką podjęła decyzję? Co zdecydowała? Jak głpukowato tłumaczył się jej mąż jeszcze? Nikt nawet nie zapytał co sie dzieje teraz z autorka i jej problemami? i wy chcecie doradzać innym ludzia z problemami? Najwidoczniej sami je macie. skoro nie umiecie sie skupi i pisać na jeden temat.