Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrola podstawą zaufania3283

MUSZE ustalic NAZWISKOlaski mając nr.tel i imię

Polecane posty

Gość czego wy od niej chcecie
Jeśli nawet nie wiercisz, to nieufności i poderzliwości nie da się ukryć. Nigdy nie można być pewnym, że drugi człowiek jest wobec nas uczciwy, jednak większość ludzi postępuje uczciwie i większość ludzi zakłada, że inni postępują uczciwie. Bez zaufania życie społeczne byloby niemożliwe. To, że zostałaś kiedyś oszukana, nie świadczy o tym, że każdy następny napotkany czlowiek będzie próbował Cię oszukać. Przemyśl to i jeśli traktujesz swojego chłopaka jak przyjaciela, to ufaj mu. Problem, który tu przedstawiłaś, jest zbyt błahy, by tak się zachowywać.

no narazie odpuszczam , jak by bele de jour załatwiła to nazwisko to sprawdze ale dzwonic nie bede tym razem mu odpuszcze, mam nadzieje ze sie nie powtórzy cos takiego

Gość czego wy od niej chcecie
Tu nie chodzi o to, żebyś odpuściła tę konkretną sprawę. Musisz zmienić swoje nastawienie do związku, do chłopaka i do ludzi, bo za jakiś czas pojawi się jakaś bzdurna wątpliwość, a Ty będziesz ją rozstrząsała jak sprawę tego nr telefonu. Życzę więcej wiary w siebie i w ludzi.

Oki, wszyscy na nią jedziecie, że jest fatalnie zazdrosna itd , ale popatrzcie na to z 2 strony. Dziewczyna o ile dobrze pamietam była juz raz skrzywdzona, więc jesli ktos był zdradzony powinien wiedzieć jak to jest z tym zaufaniem poźniej.. Po 2 jeśli na prawdę ma jakieś podejrzenia niech sobie dla świętego spokoju sprawdzi... Sama wiem, ze mega zazdrość jest w związku mecząca dla 2 osoby i moze doprowadzić do rozwalenia związku, ale ona nie pyta nas czy dobrze robi sprawdzając go tylko czy da się jakoś to sprawdzić !! Jeśli sama czuje,że może facet kręcić niech to sprawdzi, jeśli przez to rozwali związek przynajmniej będzie nast. temat na kafe.. Amen..

Gość WY CHYBA
WSZYSCY CI CO JA TUTAJ ŻAŁUJĄ I STARAJĄ SIĘ JEJ WIELCE POMÓC SĄ PORĄBANI!!!!!WRÓCIŁAM TU PO PARU GODZINACH,A LASKA CIĄGLE TO SAMO!!!!IDŹ SIĘ UTOP!!!!

nie utopiłam sie , wręcz mam sie dobrze :)

juz chyba nie chce wiedziec co to za agnieszka , ale od wczoraj bede miała alergie na to imie w sumie chłopak przez 2 lata nie zrobił nic takiego ( no moze raz ale to byly początki ), wiec skoro nie wywęszyłam nic wcześniej to moze i teraz jest w porządku (bo chyba az tak dobrze ukrywac sie nie mozna )

Gość Kajajakajaka
kontrola podstawą zaufania3283 jak chcesz to ja mogę do tej Agnieszki zadzwonić bądź naisać jako chłopak i wypytać co nieco :) m.in czy kogoś ma itd :) juz pomagałam raz koleżance w ten sposób.

Odpuśc sobie na jakis czas, ale czujnosci nigdy za wiele ... i obys nigdy nie musiala dowiedziec sie ze ma inna, powodzenia

nie , chyba z tego zrezygnuje chyba wole miec przespane noce i nie myslec ciagle czy ta agnieszka ma cos z nim wspolnego czy nie choc ciekawosc mnie zżera

Gość mam sposob...
na dowiedzenie sie nazwiska... a mianowicie dzwonisz do niej lub kolezanka, ze sa do wygrania rozne rzeczy jezeli wypelni ankiete przez telefon ankieta zawiera rozne pytania np. jaki proszek do prania uzywa etc. potem na koncu ankiety pytasz sie jej dokladny adres imie i nazwisko gdzie mozna przeslac wygrana.. pytasz sie tez o jej rozmiar M, L czy XXL ( bedziesz wiedziala czy jest pasztetem) bo sa tez koszulki do wygrania. ankiete mozna sobie dowolnie wymyslec. .. zycze suczesu....

Gość jakajaka..
up

Gość ewka..
to wyżej to dobry sposób.. (:

Gość kontrola..
ustaliłaś jusz nazwisko?

nie ustaliłam nazwiska i daje sobie z tym spokój , to mi zaoszczedzi nioepotrzebne nerwy poza tym teraz to juz nie bedzie zwiazek na odległosc bo chłopak zaczyna studia zaoczne , bedzie blizej mnie i bede miec wieksza kontrole nad wszystkim jego tez kiedys skrzywdzila dziewczyna wiec mysle ze jest uczciwy

z resztą w razie wątpliwosci zachowam sobie ten numer w telefonie