Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

japoński,koreański..jednakowe oczy:) tak,pamiętam co piszę,czyżbyś tym razem nie przeoczył?nic się nie chwalisz...

Właśnie zaczynam myslec, ze wpadłem na nią kilka dni temu.... Nie rozglądałem sie dzisiaj przez cały dzień... Zacząłem jej wypatrywać dopiero późnym popołudniem... Może jeszcze nie świeci zbyt jasno, ale widzę przynajmniej nikły błysk.. I nawet nie wiesz jaką radość mi sprawia jej widok;)

No nie wiem.. Ale chyba nie sprawiam jej przykrości?? I przestań się czerwienić... Czarodziejko;)

Jeszcze nie można tych zmysłów wysyłać wirtualnie... No, może poza widokiem;) Niech działa wyobraźnia;) a u mnie wchodzi na najwyższe obroty....;)

:D:D:D u mnie niestety nie jest zawarty w nicku... ale podoba mi się Twój..;) ja jestem pachnący klasycznym davidoff cool water...

super zapach:) lubię ładne zapachy, chyba nie ma kobiet które nie lubią

davidoff,Michałku to klasyk ponadczasowy,szczególnie widząc jego reklamy:)

ej no czemu porażka, nie wszyscy przywiązują do tego taką wagę, ja dlatego ze lubię, dwa ze to trochę kosztuje i mogę sobie od czasu do czasu na to pozwolić, trzy mam taką pracę ze wypada :)

tylko sie cieszyć, tak normalni faceci nie wyglądają :) w blasku photoshopa :(

ciutki...każdemu wypada pachnieć ,nie o kwotę tu chodzi ,trzeba znaleźć zapach ,który tylko do danej osoby pasuje i ją w jakiś sposób charakteryzuje.ten sam zapach nigdy jednakowo nie pachnie na innych osobach

Gość ciutki ciutki
a idź że stąd!!!!!!

i bardzo dobrze,że nie...bo wtedy miałbyś dużo kasy,dużo kobiet i byłbyś innym człowiekiem:)

rozumiem, ale ja mam kilka i nie trzymam sie jednego, pachnieć wypada każdemu ale to wszystko zalezy od kieszeni, na studiach nie mogłam sobie pozwolić, teraz sobie troszkę odbijam ale bez przesady...

kolorowych,choć nie wiem kto Ciebie wygania...Michałek zapraszał wiele osób:) przyjdzie taki czas ,że będziesz mięć każdy zapach świata jaki tylko sobie zamarzysz..czego życzę:)