Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

Ja jestem słabo zorientowana, bo dopiero weszłam zapomnialas dodac, ze zaraz wychodzisz po co dodawać oczywistą oczywistość ?

"zapomnialas dodac, ze zaraz wychodzisz" wyganiasz mnie? ;-) Mi mała, w Polsce nie mieszkasz, to moze jakos przejdziesz z taką autoklasyfikacją chociaz nie byłabym pewna, bo tam też macie duze możliwości wyborcze ;-)

Gość kolejny temat dla TWA
to już przestało być dawno zabawne

"co to bylo o tych mediach? pamietasz ms?" Coś o zakazanym źródle wiedzy, a raczej "wiedzy" Luśka, najprawdopodobniej jesteś personalnie odpowiedzialna za sztuczną mgłę, ale masz do wyboru jeszcze sztuczny horyzont i sztuczne cycki :) A, i nie zapominajmy o strzałach, Luśka, przyznaj się, to Ty strzelałaś! A potem zamordowałaś tego, co nakręcił film i później był z nim wywiad!

Lusiu, w wyborach głosuje i tutaj, i w Polsce totez na razie jestem tutaj, bo wybralismy konserwatystow i robi sie coraz fajniej:)

też zauważyłaś , że jest 10ty? - no a jutro 11 wrzesnia ...twierdzisz ze to przypadek? ;) z jakiej jestes strefy czasowej?" poki co likalizuje sie w srodkowoeuropejskiej :)

A potem zamordowałaś tego, co nakręcił film i później był z nim wywiad! nie, jego skazal prawomocnym wyrokiem antek a strzelal zbychu z ziobra

Lusiu, w wyborach głosuje i tutaj, i w Polsce" - pozwolili ci dwa razy?

"ale masz jakies konszachty ze sloncem?" - raz nagralam na kasete ciala niebieskie z wieczorynki;)

Gość po roku małżeństwa
dzięki za rozwalenie tematu

"nie, jego skazal prawomocnym wyrokiem antek a strzelal zbychu z ziobra" Antek go wykopał, a może nie pozwolił zakopać..? Nie jestem pewien... Ale Zbychu jakś ucichł ostatnio, może naprawił laptopa? I teraz może śmigać po tych tubach różnych...

Gość astoria1985
Widzę tu wysyp autyzmu. Autorki, rozumiem Cię, ale z 2 strony Twoi rodzice też powinni wyluzować. To, że Twój mąż z nimi mieszka to nie transakcja wiązana. On też zapewne chciałby mieć trochę czasu dla siebie, a nie mieć zycie organizowane przez Twoich rodziców.

zbychu gromadzi armie pod mordorem niedlugo wyruszy zgasic slonce peru

co to jest wysyp autyzmu? chłopcy - no ubaw jak cholera, nie?:) smiejcie sie na zdrowie.

"Luśka, najprawdopodobniej jesteś personalnie odpowiedzialna za sztuczną mgłę, ale masz do wyboru jeszcze sztuczny horyzont i sztuczne cycki wybieram sztuczny uśmiech :-) A, i nie zapominajmy o strzałach, Luśka, przyznaj się, to Ty strzelałaś! strzal w dziesiatke A potem zamordowałaś tego, co nakręcił film i później był z nim wywiad! " tez zauważyłeś, ze nie skonsultował sie ze stylista?

Gość Policjant
Autorko, moim zdaniem masz w dużej mierze rację, ale z 2 strony rozumiem też i Twojego męża. Trochę mu współczuję.