Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenciarz01

alimenty!!!! pomocy

Polecane posty

Gość WMORDEJEŻA
dlatego że jesteś jego ojcem czy chcesz tego czy nie i na tobie i na niej spoczywa obowiązek wychowania dziecka.. zarówno obowiązek utrzymania dziecka ... i nie tylko ona ma się o nie martwić na jej miejscu to bym postarała się o ograniczenie ci praw ale tobie na pewno byłoby to na ręke

Gość MamusiaFX
alimenciarzu01 według mnie jesteś z jakiejś patologii - inaczej rozumiałbyś,że więzy krwi to nie "tylko" więzy krwi ale "aż" więz krwi, jesteś strasznie patologiczny to jest wstrętne po prostu, takiego kijem od szczotki nie chciałabym dotknąć ! :)

Gość moim zdaniem niezłym sposobem
na takie konflikty jest po prostu równy podział czasu, który dziecko spędza z matką i z ojcem. Niestety nie zawsze jest to możliwe. Co do mnie, to wolałabym w przypadku rozwodu płacić nawet bardzo wysokie alimenty niż zostać z dzieckiem (nie mam tego dziecka, zaznaczę, chodzi mi o porównanie siły konsekwencji obojga rodziców). Płaciłabym, ale nie martwiłabym się o robienie zakupów i przygotowanie posiłków, odwiedzałabym dziecko, ale nie martwiłabym się o codzienne sprawy typu wyjazd z pracy a opieka nad dzieckiem. Nawet płacąc wysokie alimenty taki ojciec "ma lepiej".

Gość WMORDEJEŻA
mendek nie czepiaj się dziewczyny dziecku za równo podaje się danie ze słoiczka jak i zwykły obiadek gotowany dla niego specjalnie chyba nie będzie ci wyliczą jedna marchewka np 0.30 gr na zupkę dziennie bo jak dla nas jest to czywiste

Gość mendek87675
mój mi płacił 200zł 2 lata temu przestał jak skończyłam 24 lata....i skończyłam studia wysyilił się co? jak na 24 latkę 200zł :/ c*uj jebaNY :D

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
sam sobie żyj za 200 zł a swoją drogą nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś płacił 200zł, najmniej to 300 zł dziecko to nie tylko mleko i pieluchy... proszek do prania też trzeba kupić

Gość alimenciarz01
mam 35 lat i 7 klas podstawowki (to nie zart)

Gość mendek87675
wysilił*****

Gość m3miasto
' moj synek ma rok i tak: zupka dziennie t ok 3zl * 30dni -90zl drugie danie okolo 3zl * 30dni -90zl deserek (np owoc lub jogurt) ok 1,5zl *30dni -45zl' gotuje i wyliczylam,ile mniej wiecej to kosztuje, jak sie podzieli na porcje-moj synus obiadek ze sloiczka dostal 2 razy i wyplul-nie smakowalo mu, bo przyzwyczailam go do swoich, poza tym-jeden sloiczek to oolo 4 -6zl

Gość mendek87675
to kamień z serca, bo na samych słoiczkach...to sama wiesz :):):)

Gratuluję nawet podstawówki nie skończyłeś!!! Dla takich jak ty jest pełno roboty na budowach, a tam zarabia się dużo.

Gość alimenciarz01
no coz kijem od szczotki mnie bys nie dotknela ale ja juz mam zone (po tym zdarzeniu) i ona o wszystkim wie, wiec chyba nie wszystkie maja zle o mnie zdanie. Poza tym jestem przystojny:)

Gość MamusiaFX
ALE CO Z TEGO,ŻE "TO NIE ŻART" JESTEŚ DO TEGO POJEBANY ALBO TO JAKAŚ PROWOKACJA BO NIE WIEM PO CO TO POWTARZASZ CO CHWILĘ,ŻE MASZ 7 KLAS SKOŃCZONYCH- KOGO TO OBCHODZI?

Gość WMORDEJEŻA
no co zrobić to tylko faceci ja teraz zakładam sprawę o podwyższenie alimentów mam nadzieje że tym razem trafię na babkę sędzinę a nie na faceta

Gość MamusiaFX
DOKŁDNIE NA BUDOWIE MGĄ CIE PRZYJĄĆ BĘDZIESZ PODAWAŁ NARZĘDZIA BO DO TRUDNIEJSZYCH PRAC SĄ FACHOWCY- ALE JAKO POMOCNIK TEŻ ZAROBISZ NA ALIMENTY ! WYNOCHA DO PRACY ALE JUŻ !

Gość WMORDEJEŻA
alimenciarz uroda to nie wszystko trzeba mieć coś w makówce również

Gość m3miasto
a poaz tym, wychowywanie dziecka i troszczenie sie, dbanie o nie, to tez praca!!! i dlatego powinienes placic wiecej!! samotna matka nie moze isc do pracy, puki dziecko jestmale, a jesli ma zatrudnic opiekunke (np. w gda to koszt okolo 800zl), albo dac dziecko do zlobka (tu nie znam oplat) ale to tez niemala sumka i napewno nie zmiesci sie z tym w 200zl!!!!!!!!!!!!

Wow... z tego co widać tylko do seksu nadajesz się, bo do niczego innego nie. Masz dwie lewe rączki. Jesteś paskudnym leniem

Gość alimenciarz01
przy jednym dziecku sie wycwanilem i przy tym tez to zrobie. w urzedzie pracy nie ma dla mnie roboty. Na budowie trzeba meic nawet wykszatlcenie conajmnien srednie. Moze nie ejstem wyksztalcony ale z gory wygrany:D

Gość zakuta koza
styl Twoich wypowiedzi i ortografia sugerują, że skończyłeś więcej niż 7 klas - na przyszłość dopracuj bardziej swoją postać :P

Gość WMORDEJEŻA
tylko najpierw trzeba się dostać do tego żłobka hahaha no chyba że prywatny ale to już koszt rzędu ok 500 zł jak się nie myle

Gość m3miasto
jak jestes taki przystojny, to moze poszujkaj sobie sponsorki-bedzie cie traktowala,jak Ty matke swojego dziecka-ale bynajmiej da ci kase na alimenty,zeby Twoj maluszek mial dobrze!

Wiesz co to może lepiej zgódź się na 500 zł alimentów i nie płać ich wcale. Wtedy matka dostanie 500 zł z funduszu

Gość WMORDEJEŻA
już nie jeden taki cwaniak jak ty był... dzieciorób bez ambicji

Gość alimenciarz01
ja mam pracę ale dzieki memu przyjacielowi, ktory jes t mym pracodawca mam w papierach najnizsza krajowa.

Gość WMORDEJEŻA
i honoru

Gość m3miasto
wmordejeza moja kolezanka probowala swoja corke zapisac do prywatnego przedszkola i i tak jest na liscie oczekujacych jako trzydziesta-ktoras;/

Gość nie rob tego bo wtedy na
kiecki dla mamuski z alimentow na dziecko beda sie skladac wszyscy podatnicy

Gość jakby to była prawda stary
to na pewno matka Twojego dziecka starałaby się o alimenty od Twoich rodziców lub starałaby się wykazać, że zarabiasz więcej niż wykazujesz. A w ogóle na co Ci to wygrywanie - nawet jak złotówkę zapłacisz a ona milion na to dziecko, to jaki masz w tym interes, żeby je robić? masz o tę złotówkę za dużo?

Bóg wszystko widzi i nie myśl, że w życiu będziesz miał tak dobrze. Krzywdzisz dziecko i jego matkę