Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimenciarz01

alimenty!!!! pomocy

Polecane posty

Gość WMORDEJEŻA
to już nawet i tam jest kolejka oczekujących o kurde ale się porobiło

Gość m3miasto
komornik i tak cie znajdzie... a wtedy i twoj przyjaciel dostanie po dupie...

Gość alimenciarz01
a c tymyslisz ze ktos kto skonczy 7 klas musi byc analfabeta? poza tym poszlem do szkoly dla doroslych i to nie stylizacja i wymysl tylko prawda

Gość m3miasto
wmordejeza moze w innych miastach jest inaczej, ja wiem tylko jak wyglada w gdansku

Gość alimenciarz01
a niby jakim cudem ona ma wykazac ze zarabiam weicej? nic nie zrobi!

Gość alimenciarz01
i od moich rodzicow to ma prawo dopiero wtedy gdy ja jestem neiwyplacalny, ja duzo czytalem na te tematy i jestem na wygranej pozycji

Gość m3miasto
komornik moze zaczac dochodzic takich rzeczy... a poza tym-ma prawo wymagac alimento od twoich rodzicow.

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Jesteś leniem i tyle. Normalny człowiek ma przynajmniej zasadniczą szkołę zawodową. Myślisz, że jak założysz spodnie na szelkach to jesteś wielkim fachowcem??? Wielu jest takich jak ty wielcy fachowcy, a nic nie umieją. Jesteś leniem, bo nie chcialo ci się uczyć i nie chce ci się pracować, żeby płacić alimenty

Gość jakby to była prawda stary
oj, ośmieszasz się. Od pierszego postu śmierdzi prowokacją, bo każdy ojciec w takiej sytuacji ma trochę oleju w głowie i wie, że po pierwsze nie ma po co pisać o tym na kafe, po drugie trzeba stwarzać przynajmniej pozory, że interesujesz się dzieckiem (jakbyś miał w życiu chociaż jedną sprawę o alimenty to byś wiedział, jak wypowiadać się o tym dyplomatycznie), poza tym umieszczając taki post tylko tworzysz dowody przeciwko sobie - może po 7miu klasach podstawówki ;) (akurat w PRLu) ludzie są inni, ale wystarczyłaby jedna taka sprawa w Twoim życiu i byłbyś specjalistą od spraw alimentacyjnych - a nie jesteś.

Gość m3miasto
bardzo chetnie bym pomogla twojwj bylej cie udupic, gdybym tylko miala mozliwosc.... takich jak ty powinno sie zamykac do ciezkich fizycznych robot przymusowych za kromke chleba i wode zamiast wyplaty!!!

Gość alimenciarz01
poza tym co wy mi tu komornikiem grozicie, dostanie niskie alimenty i bede placil bo zadzierac nie chce z rpawem. ale cche placic jak najmniej

Gość alimenciarz01
znam sie na tym dobrze, potrafie kombinowac. i wiem ze od moich rodzicow jak na razie nie ma rpawa wyciagac pieniedzy bo ja bede placic

Gość no to powiem wprost
przy alimentach liczą się się tzw możliwości zarobkowe a nie faktyczne zarobki. Jak jesteś młodym sprawnym byczkiem to i tak ci zasądzą normalne alimenty. Narobiłeś dzieci, to teraz za łopatę i rowy kopać a nie zwalać cały koszt utrzymania dziecka na jego matkę. Ona je wychowuje, a ty co? Zzrobiłes i na tym koniec? Ty możesz dorobić a ona nie póki dziecko jest małe.

Gość m3miasto
a na dobru twojego maluch ci nie zalezy?

Gość MamusiaFX
wiecie co nie reagujcie na tą patologie-autora on sam dobrze wie,że jest zwykłym lumpem tylko próbuje się JAKOŚ usprawiedliwiaĆ, po za tym wydaje mi sie,że to prowokacja

Gość daj jej 50zl mysle ze jest
to odpowiednia suma w sam raz dla kretynki ktora sie puszczala z debilem

Gość alimenciarz01
to nie prowokacja! tutaj pisze prawde bo wiem, ze ejstem anonimowy i moge napisac prawde. W zyciu ejst inaczej. mieszkamy kolo siebie blisko i naprswde dziecko czasem widuje, nie podchodze, nie zaczepiam fakt spojrzec spojrze ale nic wiecej

Gość MamusiaFX
M3MIASTO JA TEŻ JESTEM Z 3MIASTA A ILE TOBIE PRZYZNALI NA DZIECKO W NASZYM CUDOWNYM SĄDZIE?

Gość alimenciarz01
nie ejstem zadna patologia, mam ladne mieszkanie, mam zone i dzieci o ktore dbam, obecnej zony dziekco wychowuje i mam z nia swoje, no i mam jeszcze ejdno z pierwszego malzenstwa

Gość jakby to była prawda stary
Znasz się na tym bardzo pobieżnie - lepiej znasz się na nastrojach społecznych na kafeterii i wiesz, że tematy o samotnych matkach i pieniądzach są zawsze na topie - gratki za duże doświadczenie kafeteryjne.

Gość WMORDEJEŻA
nie jestes anonimowy możemy poprosić o moderatorki o twoje IP a wtedy to już nie problem ustalić kim jestes haha chyba naprawde skończyłeś tylko te 7 klas

Gość kamea32
ojciec mojego dziecka tez był taki "cwany" jak ty,tez przynosił lewe zasw.o dochodach itd...itp... sędzina go tak udupiła,ze borok nie wiedział gdzie patrzec i co powiedziec:) dostałam tyle, ile chciałam czyli 600 zł i NIC! mu nie pomogły zasw.ze zarabia najniższa krajowa. i tobie tez nie pomoga, zapewniam cie. staccie było na dwoje kolejnych dzieci??? to bedzie tez cie stac na wysokie alimenty na pierwsze... kto pierwszy,ten lepszy...niestety:):):)

Gość MamusiaFX
TO PROWOKACJA TYLKO PO CO KTOŚ ZAKŁADAŁ TAK KWAŚNY TEMAT

Gość m3miasto
MamusiaFX u nas jest inaczej, na poczatku sie klocilismy i poszlismy do sadu, ja chcialam 400, (bo wiedzialam, ze go stac-mieszkalismy wczesniej 3 lata razem) i (mialam swoj dochod-niemaly) i mieszkalam u mamy, wiec koszta sie obnizyly, a on na te 400 bez gadania sie zgodzil, w sadzie zamiast wyroku dostalismy ugode, po kilku miesiacach sie pogodzilismy (czesto nas odwiedzal i jakos tak wyszlo:)) i wzielismy slub, wiec wszystko anulowane... a Ty ile masz?

Gość nie można być po 7 klasach
podstawówka trwała 8 lat. Chyba do 16. roku życia dzieci wtedy były objęte obowiązkiem szkolnym. ( teraz są do 18 lat) No chyba że zimowałeś w jednej klasie kilka lat aż skończyłeś tą szesnastkę. Innej opcji nie ma.

Gość zakuta koza
IP a konkretny adres komputera to już raczej tylko policja

Gość alimenciarz01
ale ja mam jeszcze 2 dzieci a Twoj byly chyba to twoje jedno co nie?

Gość kamea32
atak w ogóle to na bank prowo,jest weekend, małolat/adorwał/a sie do kompa i ma polewe z nas:)

Gość alimenciarz01
pisalem ze to nie prowokacja, ale jakos mnie to nie interesuje co myslicie o tym

Gość nie można być po 7 klasach
I wychowujesz fajfusie cudze dziecko a swoje mijasz na ulicy jak powietrze?