Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musi się udać!

zaczynam (13.09.2010)

Polecane posty

Gość dam rade i ja! - na pomarańczo
a jednak nie pierwsza :P

pinezka : tak, jesli myslimy o tym samym temacie to tak, to ja :P tylko z racji chronienia mojej tożsamości musiałam pozmieniać kilka istotnych faktów :o. ale myślę, że to nie grzech i chamstwo ?? dam rade i ja! : skakanka jest dobra, chyba do niej wrócę :P miłego dnia 🌻

Gość pinezka87
Spokojnie, zapytałam z ciekawości :-) Jak tam Twoje postanowienie odnośnie ćwiczeń? Miłego dnia :-)

no ok :P a jak Ty się na niego napatoczyłaś ? :classic_cool: teraz jem śniadanie. odsapnę tak z godzinkę lub dwie i poćwiczę :).

Witam Was z pracy :-) Zaraz sobie herbatkę zrobię - zimno dzisiaj jakoś i mglisto :O no ale to już jesień w końcu... Na obiad mam dzisiaj zupę jarzynową (mix jarzyn), a na drugie gołąbka :-) M 🌻 I 🌻 Ł 🌻 E 🌻 G 🌻 O 🌻 D ❤️ N ❤️ I ❤️ A ❤️

Gość pinezka87
Zauważyłam nick w świeżych tematach jak zamykałam okienko i skojarzyło mi się :-) mam straszną ochotę na cieplutkiego tosta z serem i szynką, chyba po 10 pójdę kupić. Wiem że to mało dietetyczne ale poćwiczę wieczorem i odrobię :-)

musi się udać! : ja właśnie chlipie herbatkę z cytrynką :D cały dzbanek zrobiłam :classic_cool: heh pinezka : ale to jak już to nick "Uuuu.." bo tylko na tym topiku z wami pisze jako "Unnoticed" :D

Gość pinezka87
Tak, tak ja mówię o tym nicku Uuuu bo kilka razy pisałaś pod nim tutaj więc pomyślałam że to Ty. Też właśnie piję herbatę z cytryną ale nie cały dzbanek :-) ostatnio kupiłam fajną herbatkę na wagę z kawałkami ananasa, poziomek taki mix owocowy , pięknie pachnie i jest pyszna bo słodka nawet bez cukru.

heh no.. to ja byłam :P. ja miałam kiedyś fajną herbatkę, kupiłam w "świecie herbat i ziół" w mieście, była z cynamonem i wanilią. też właśnie taka sypana, pyszna była :D. a tak to co tam u was ? ja pościerałam kurze i odkurzyłam dom :).

Gość pinezka87
A ja muszę wejść na drabinę którą zamierzam przyciągnąć ze składzika bo żaluzja spadła na podłogę wrrr :-p

ja mam w pokoju takie roletki na okna, ostatnio jak jedną zwijałam za ten to sznureczek to za mocno pociągnęłam i mi na łeb spadła :D dobrze, że są lekkie hihi :P

ide zrobić filety z kurczaka na obiad :P znaczy sie przyprawić i opanierować :) a na gotowo zrobie jak wróca wszyscy z pracy :P

Gość pinezka87
Założyłam :-D a teraz byłam w mieście i kupiłam śliczny sweterek. Teraz czas popracować trochę :-) pa pa

hej unnoticed:) hej pinezka87 :) hej musi sie udac:):) jak tam dzionek mija ja zjadłam kanapke i chrupałam paluszki wiem ze to nie za bardzo dietetyczne ale miałam ochote :P:P:P tez sie zastanawiałam na tym a6w trzeba przez 6 tygodni cwiczyc tak samo nie wiem może sie na to skusze:P:P ja dzisiaj na obiadek robie mielone z ziemniaczkami i jaka surówka do tego:):) moze wyjde na spacerek z mała bo jest ładna pogoda zobacze:):)

hey Aniu ! 🖐️ dzisiaj u mnie również zdumiewająco pogodny dzień, troszkę wieje, ale słoneczko świeci :). później wybiorę się na spacer z pieskiem chyba :P. oczywiście jak na razie z ćwiczeń nici, bo zajęłam się sprzątaniem domu i przygotowywaniem obiadu, zamiast myśleć o tym co by poćwiczyć :O. ciapa ze mnie i nieudacznica 😭 leniwa jestem strasznie i muszę to zmienić bo chyba osiwieje :O. a z tym fitnessem to ja na serio, może jak wydam na to kasę to się zmobilizuję, autobusem nie będę musiała jeździć skoro mam już prawko. uhh.. głupia gęś.

ania czuję się pominięta :( chyba zamknę się w sobie :P

hmmmm no to się zastanowię jeszcze nie chcę żebyś płakała :P 🌼

hehe muszę się z tym przespać .... albo nie dla Ciebie będę się dalej udzielać 👄 oczywiście co jakiś czas bo z moją frekwencją tutaj na bakier ale cóż poradzić jak od rana do wieczora w biegu :P dziś idę na kurs prawa jazdy i zastanawiam się co ja najlepszego zrobiłam przecież jeszcze komuś krzywdę zrobię za tą kierownicą :P no ale moja siostra stwierdziła że tam gdzie będę jeździć porozwiesza tablice informacyjne z ostrzeżeniem o grasującej babie za kierownicą w "L-ce" :P:P:P

dam rade i ja! : dziekuję :D:D 🌻🌻 wybaczam Ci, że jesteś taka zalatana :classic_cool: ważne, że jesteś 😍 nie bądź wobec siebie taka ostra.. :) z biegiem czasu się nauczysz ;) zobaczysz, jeszcze będziesz z siebie dumna ! 🌻 (tak jak ja z siebie w obecnej chwili :D).

co za dzień... jakby się wszystcy klienci zmówli właśnie na dzisiaj :O gr... no ale może teraz będzie spokojnie już do 17:00??? oby!!! Wieczorem musze pomóc mamie w przygotowaniach do niedzielnej imprezy... więc zapowiada się pracowity wieczór. Wczoraj np wieszałam firany :p (jedną nawet trzy razy, bo rodzice się nie umieli zdecydować, która to prawa strona :p )

musi się udać! : nie dość, że napracujesz się w pracy to wieczorem masz zajęcie. Oj Ty :(. odpocznij sobie kobieto w końcu ! 🌻 idę dokończyć obiad bo dzwoniła teściowa, że już jedzie do domu- muszę kotlety z piersi kurczaka usmażyć :P heh. po teściowej pewnie przybędzie jej mąż (mój teść) no i mój Michacz :D. miłego po południa 🌻 ! 🖐️

oj przepraszam:):) dam rade i ja:):) wybaczysz??? ja juz obiadek zrobiłam męzulka do pracy odprawiłam i teraz siedze mała zasneła:):) i mam czas dla siebie moze troszke po cwicze :):) buziale

uhu hu hu :D 🖐️ ogląda któraś z was "Pierwszą Miłość" ?? normalnie jak to oglądam to aż mi się płakać chce :P co raz gorsze te seriale wymyślają :O. masakra jakaś.. idę na kolacyjkę, a później na papieroska :D. miłego wieczoru 🌻 !

też powinnam cos zjesc:):) własnie patrze jak sasiedzi sie kłoca hehe sa lepsi niz polacy:P:P:P zaraz tutaj sie pozabiaja ehehe i to baby stare a chłopy je rozganiaja ale mam ubaw :):)

widzę, że fajnie tam masz :D hihi nie ma to jak kłócący się sąsiedzi :P też mam takich, zadymy co jakiś czas.. :classic_cool:

Ania to napewno ciekawie z takimi sąsiadami ;-) ja pomogłam mamie, trochę przygotowałyśmy na niedzielę, teraz jeszcze dopadłam neta, żeby zobaczyć co u Was słychać. Na jutro zrobię sobie pstrąga na obiadek :D i surówkę, a na śniadanie i kolację coś wymyślę ;-) Zaraz zmykam pod prysznic i do łóżeczka, bo ok. 6:00 muszę wstać... D 🌻 O ❤️ B 🌻 R ❤️ A 🌻 N ❤️ O 🌻 C ❤️