Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to jakieś bez sensu jest

przyjaźnię się z byłym facetem. powiedzieć o tym mojemu chłopakowi?

Polecane posty

oczywiscie, twierdzilas ze mozg msa ma mnostwo miejsca w czaszce? no w porównaniu z moim to tak

chwile mnie nie bylo a tu juz dotarlismy do przezywania katharsis umacniajac wiezi duchowe z bylym tudziez wieszania za jaja na galezi... jesli mam byc szczera to wybieram to drugie, moge zawisnac chociazby na jelicie grubym juz widze mine faceta jak mu wciskam pierdoly w stylu "kochanie ide sie spotkac z bylym aby dzielic z nim pasje i umacniac duchowe wiezi, wiesz ze on mnie wspiera i podpowiada jak mam z toba postepowac? kochany jest prawda? kici kici jestesmy niesamowici"

Duży mózg u zwierząt jest pewnego rodzaju obciążeniem - wymaga dłuższego okresu dojrzewania i osiągania dorosłości a także wymaga stałego dostarczania względnie dużej ilości substancji odżywczych. To wzbudzało od dawna wśród biologów pytanie, dlaczego u niektórych zwierząt rozwinęły się zaawansowane mózgi. Naukowcy porównują dla zobrazowania wyniku swych badań żyrafy i hieny. Choć przeżuwacze znacznie przekraczają rozmiarami drapieżniki, ich mózgi są proporcjonalnie do masy całego ciała znacznie mniejsze, niż u hien. Tym wyjaśniają biolodzy dłuższy okres życia drapieżników od żyraf.

"hahahahahha jestescie fantastyczni i bardzomocno waskocham!!!!!! tylko tyle wam powiem.niesamowite ile teorii mozna sobie dorabiac do jednego zagadnienia.... otym zemoja chlopak-jakimprawem on sie intewresuje rozowjem skoro taki i taki jest..jak to ja sie moge tak zachowywac-skoro moja pasja jest rozwoj duchowy to powinnam bc tak i taka" Jeśli ktoś interesuje się np. motoryzacją - to w moim przekonaniu potrafi sam zmienić koło... "oj ludu ludu zmeczylam sie musielibysmy spokojnie usiac sobie przy piwku i pogadac" - chcesz powiedzieć, że na trzeźwo nie da rady? "ale fajnie bylo podniesctroche adrenalinki isobie i wam" - Nie wiem jak nazywa się fachowo podnodszenie topiku na forum, ale na pewno nie adrenalinka... "jeszcze jedna rzecz malo stanowczy-zlosliwymi komentarzami zaslaniaja sie osoby ktorym brakuje argumentow dlatego nie potrafie reagowac na nie z humorem" Oczywiście opcja, że złośliwymi komentarzami reagują osoby, które czytaja pierdolety i wiedzą, że to pierdolety z własnego doświadczenia, odpada? "pa moili milipowodzenia w waszych zwiakachi przyjazniach z waszymi ex" - Co to było o reagowaniu złośliymi komentarzami?

wierzaca, doswiadczajaca tak a propos ciasnoty umysłu... zadziwia mnie to, że Ty - osoba o tak otwartym umyśle nie dostrzegasz, że rozwój duchowy nie jest jakimś abstrakcyjnym działaniem, zupełnie oderwanym od charakteru, zachowań, systemu wartości... to nie jest zbieranie znaczków, w które może bawić się tyran i demokrata, maczo i fajtłapa... ale Ty nadal nie widzisz związku własnej indolencji intelektualnej a właściwie Twego upośledzenia w postrzeganiu otoczenia jakie nam tu prezentujesz oraz okropnego charakteru swojego byłego z rozwojem duchowym, którym podobno się pasjonujecie...

"juz widze mine faceta jak mu wciskam pie**oly w stylu "kochanie ide sie spotkac z bylym aby dzielic z nim pasje i umacniac duchowe wiezi, wiesz ze on mnie wspiera i podpowiada jak mam z toba postepowac? kochany jest prawda? kici kici jestesmy niesamowici" No, ja zobaczyłem swoja minę :D

...zolwie sie chyba nie wpisuja w te regule... Miałam o MS lepsze zdanie...

CHŁOPCY (ZS, Komiczne, Regres i MS) - KOCHAM WAS: Cholera. Jak nie "itp" to na końcu listy a czego tyś się po takiej przerwie spodziewasz komika jak nie było tyle czasu to najpierw każdy pytał ? "że kto? komiczne? a kto to taki?:P"

No, ja zobaczyłem swoja minę " MS - tylko nie mow ze znowu potrzebujesz chusteczke :)

Gość w tym temacie nie mam
Specjalnie dla Ciebie, bez żadnych skrótów: Mało Stanowczy - Kocham Cię 👄 a co mi tam, masz jeszcze ❤️

tak się orange nie rozpędzaj................

Gość w tym temacie nie mam
ah no i zapomniałam o kreseczce, ale to z wrażenia :) I nie przejmuj sie, ja zawsze o Tobie myślę 👄. P.S. A teraz wróccie do tematu, nie przeszkadzajcie sobie, ja sie tylko poprzyglądam :)

Gość wierzaca, doswiadczajaca
jestem nietolerancyjna opryskliwa ,butna i za glupia na rozwoj duchowy dlatego napisalamze sie tym interesuje anie praktykuje;) -alenadal podtrzymuje przekonanie o waszej ciasnocie. plus braku logicznego wiazania faktow. a dlaczego? to zagadka dla was. a problemdotyczy postawy mojego bylego. ciekawa jestem czy na to wpadniecie.

MS - tylko nie mow ze znowu potrzebujesz chusteczke chusteczke zabrala ike, oprawila w ramke i zapalila swieczki to nie moja wina, że zaschnięta sperma ułożyła się w znak krzyża:P ale chcesz to ci ją oddam

chusteczke zabrala ike, oprawila w ramke i zapalila swieczki" :) myslicie ze powinnam zalozyc bylemu kapliczke? moze jak sie postaram to zdobede jakas relikwie?

moze jak sie postaram to zdobede jakas relikwie? jak się bardzo postarasz to przez jakiś czas możesz nawet przechowywać ją w brzuchu:)

"MS - tylko nie mow ze znowu potrzebujesz chusteczke" - Miałem powiedzieć, że nie, ale z racji tego, że to Twoje obrazowe zademonstrowanie hipotetycznej sytuacji pobudziło moją wyobraźnię to zmieniam zdanie i tak, chcę chusteczkę! Wręcz żądam ;) Z monogramem poproszę :) "Mało Stanowczy - Kocham Cię" O matko, zaczerwieniłem się! ;) I taki rozczochrany jestem... :) Czizas, poprosze tę chusteczke SZYBKO! :)

"podtrzymuje przekonanie o waszej ciasnocie. plus braku logicznego wiazania faktow. a dlaczego? to zagadka dla was. a problemdotyczy postawy mojego bylego. ciekawa jestem czy na to wpadniecie." - czekaj, czekaj twoj byly jest gejem ale jego penis jeszcze o tym nie wie?

nastepna z rodzaju zegnam sie by pisac dalej Ta jest lepsza, na koniec zagadki zadaje :)

Czizas, poprosze tę chusteczke SZYBKO!" - z monogramem mialo byc to daj mi chwile na haftowanie, poczytam jeszcze pare postow i pojdzie strumieniem ;)