Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelik sam

Fotelik montowany tyłem 9 kg wzwyż

Polecane posty

Gość fotelik sam

Który polecacie, bo z tego, co wiem, to praktycznie wszystkie od 9 kg wzwyż są montowane przodem

Gość karolcia888
Podnoszę bo też jestem na etapie szukania fotelika powyżej 9 kg.

ja mam taki fotelik - Britax 2-way Elite , 9-25 kg. Polecam, zrobilam przeglad wszystkich fotelikow tego typu i ten jest chyba najbardziej uniwersalny i kompaktowy jak rowniez pomiesci wieksze dziecko dluzej.

Gość fotelik sam
Dzięki za odpowiedź Może jeszcze ktoś się wypowie?

warto sobie zajrzec na ta stronke, tam mozna tez kupic wszystkie foteliki tylem do kierunku jazdy, oferuja wysylke miedzynarodowa rowniez. Jest forum, mozesz pytac o wszystko :) http://www.carseat.se/

Gość polska firma Baby Design

ucięło mi fotelik Espiro OPTIMA PRO (9-25kg) też jest montowany tyłem do kierunku jazdy - fotelik samochodowy przeznaczony dla dzieci o wadze od 9-25 kg homologowany na podstawie regulaminu ECE R44/04 - produkowany w fabryce posiadającej certyfikat ISO 9001:2000, - duża, stabilna podstawa fotela, - regulacja oparcia fotela w trzech pozycjach (od siedzącej do półleżącej), - pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa z regulacją długości i miękkimi ochraniaczami, - zwiększająca bezpieczeństwo osłonka tułowia (impact shield) - regulowany zagłówek - schowek na drobiazgi, - montaż przodem do kierunku jazdy, - dodatkowa, miękka wkładka dla mniejszych dzieci, - nowoczesna kolorystyka.

sorki znów pomyłka, to inny model tej firmy FOTELIK ESPIRO OPTIMA 0-25KG BABY DESIGN - ten jest montowany tyłem

Gość ale czy ten polski ma
jakieś porządne atesty?

Gość ja polecam fotelik
firmy Brevi, montowany tyłem od 9do 18 kg. świetnie nam sie sprawdził przy pierwszy dziecku i teraz trzymamy go dla drugiego skarba :)