Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

ja tez nie liczę na emeryturę... a płacenie podatków... za brak potomstwa ...to skandal

nie dożyję :) dlatego cyklicznie co roku zmieniam OFE za co dostaję 200zł od akwizytora, nic więcej nie jestem w stanie zrobić przeciwko tej machinie administracyjno-urzędniczej :) malutka - papa :)

ja tam też nie dożyje. 3 razy mało na tamtym świecie nie wylądowałem więc 4 raz będzie skuteczny.

oj kapselko nie doluj sie tak :) jak podatek będzie wyższy od alimentów to najwyżej zapłodnimy pierwszą-lepszą :) a emerytury zobaczymy jak świnia niebo :D szkoda tylko tych pieniędzy które co miesiąc wędrują bezpowrotnie do ZUS.

raz zaliczyłem wypadek na rowerze przy prękości 50km/h. To był lot cud że sobie karku nie skręciłem.

dobrze no wiem, że takiego jak w stopce nie znajdę :P ale też takiego nie szukam ;) no ja chyba mam taką minę niedostępnej księżniczki, jeśli się peszę albo onieśmielam :O

tajemnica_on i będziecie mieli taka pierwsza lepsza na głowie ....a co z dzieckiem ?? kapselko dobrej nocy życzę

dobrze - to był tylko żart :) ja chcę wychowywać swoje ewentualne dziecko. jakbym chciał mieć dziecko z byle kim to już dawno bym miał, tak jak zresztą 99% facetów.

trochę zawyżyłeś ten procent mężczyzn mających dziecko z byle kim

dobrze a nie szukam :P może się sam jakiś znajdzie :P ale jakbym miała pomóc losowi, to niech to będzie wesoły, inteligentny, miły, uczynny, spontaniczny, spokojny, czuły, energiczny, ugodowy! :P

wady? hmm niekiedy bujam w obłokach , nie umiem tańczyć (ale chce sie nauczyć) , jestem nieufny dla kobiet, troche nieśmiały, mam brzydką fryzurę, jestem wrażliwy , lubię chodzić własnymi ścieżkami pewnie jeszcze jakieś by się znalazły ale nic mi do głowy już nie przychodzi :D

aha , jeszcze jedna wada, niekiedy kłamię, zwłaszcza na forach internetowych :) Little Miss Bossy - jeżeli zechcesz to napisz, ale za 30 minut idę spać bo jutro rano znowu będzie horror :)

to z tym kłamaniem to oczywiście żarcik był ;) dobrze - przekonałem się wielokrotnie, że u mężczyzny ta cecha nie jest żadną zaletą

nie mam ideała z wyglądu.... jeżeli zdecyduje się na związek...to najważniejsze żeby mnie kochał, żebym czuła się bezpieczna przy nim ...akceptował jaka jestem .... musi zainteresować mnie swoja osobowością

dobrze - a na tym zdjeciu w stopce to ty? znalem kiedys bardzo podobna dziewczyne, nie jestes przypadkiem z Katowic a imię na M... ?

little - myslalem ze chcesz popisac na osobnosci :) tutaj jak zauwazylas juz klikamy wiec nie wiem skad to pytanie :P o ktorej wstajecie ?