Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

Gość Chłopie wklej pare linkow z
Ja moge wkleic przykladowe linki ale dopiero wieczorem, bo jestem na wyjezdzie.

Gość Chłopie wklej pare linkow z
Niestety obaj wygladaja okropnie, na zadnego z nich nie zwrocilabym zadnej uwagi, ot tacy sobie disco polo life. Nara.

Gość o których gadasz

Gość pewnie o tych z fotki.pl
:D🖐️

Gość aigoo
od razu, że koreańczycy to źle. ja podałam zdjęcia z koreańczykami, bo takowi mi się podobają i z takowymi się spotykałam. ale tu bardziej chodziło o styl, widziałam mnóstwo ubranych tak (czy bardzo podobnie) chłopaków/mężczyzn na tegorocznym heinekenie. i zapewniam, wszyscy byli biali. ;) zgadzam się z jedną tu dziewczyną, która napisała, że kiedy mężczyzna pokazuje pazur nie bojąc się ubrać nietypowo czy ciekawie to od razu wiele dziewczyn się nim zainteresuje. taka prawda. znam dużo przypadków, w których chłopacy z wyglądu jakoś nie byli jacyś super przystojni, ale ubierali się ciekawie i nie krępowali się spojrzeniami innych mężczyzn.. i mieli przez to wiele, że się tak wyrażę, wielbicielek. taka prawda.. kobiety też są wzrokowcami (i niech faceci nie wierzą kiedy kobieta/dziewczyna mówi "liczy się tylko wnętrze". to jedno z kłamstewek kobiet)

Fakty są takie, że mężczyźni po prostu nie przywiązują wagi do tego w co się ubierają (mówię o większości), a każdy przejaw zainteresowania modą uznają za metroseksualny. A od nas wymagają, żeby zawsze ładnie się prezentować...

Gość typowy polski facet
po prostu szanujące się kobiety wstydzą się zaniedbanych mężczyzn miałam kilku facetów, w zasadzie tylko o jednym mogę powiedzieć, że był przystojny 2 nigdy nie zaprosiłam do domu bo się ich wstydziłam (styl ubierania)

Gość typowy polski facet
mój obecny na pewno nie jest przystojny ale zwraca uwagę w co się ubiera czasami zdarza mu się kupić coś co kompletnie do niego nie pasuje, wygląda okropnie - ale on to widzi inaczej :)

Gość jak sie nie podobaja
polscy faceci to wypierdalac i jebac sie z ciapatymi nie potrzebujemy tutaj kurew :classic_cool:🖐️

"zgadzam się z jedną tu dziewczyną, która napisała, że kiedy mężczyzna pokazuje pazur nie bojąc się ubrać nietypowo czy ciekawie to od razu wiele dziewczyn się nim zainteresuje" A potem mamy tematy na kafe: On mnie bije, co powinnam zrobić? :D Jak patrze na tych co z pannami chodza to: 1) Sylwetka z siłowni wyrobiona nie samymi ćwiczeniami jak sadzę. 2) Obowiązkowo srebrny lub złoty łańcuszek na szyi (obroża?) i jakaś bransoletka na przegubie. 3) Gęba z listu gończego. Naprawdę, wiele głupich rzeczy tu przeczytałem ale jeszcze nikt mnie nie próbował przekonać, że jak odpierdolę się niczym stróż w boże ciało to mnie panny będą oblegać bo "będe interesujący" :D

Nie jak stróż w boże ciało ale jak choinka na święta raczej - sądząc po farmazonach tu wypisywanych. :D

Ależ wychodzę z domu i to dość często i jeszcze nie widziałem aby tylko ci ubrani od stóp do głów u Giorgio Armaniego z dziewczynami chodzili.

Gość oFFeRmUssh
bO JeStEśCiE KoBiEtAmI. pOzA FfYgLoMdEm nIeFfIeLe sObOm rEpReZeNtójEcIe. To dLaTeGo fFłAśNiE FaCeCi fFyMiEnIaJoM KoBiEtY Na nOfFsHe mOdElE, dLaTeGo kObIeTy sIeM MaLóJoM, pAcYkójOm i rObIoM SoBiE BoToKsY. z fAcEtófF To cHyBa tYlKo kRzYsHtOf iBiSh. :*:*:*:* :F

Gość oFFeRmUssh
lOFFciam wAs:::*

Gość oFFeRmUssh
:X

Jak się ma spierdolony charakter to nic nie pomoże niestety... Bez urazy, ale tak po prostu jest. Da się wyczuć od człowieka jego nastawienie. Jedni do siebie przyciągają, inni odpychają. Jest na pęczki ładnych, samotnych dziewczyn. Jaka jest przeszkoda w poznaniu takiej? Dlaczego ciągle męczycie temat dresiarstwa i blachar? W takim otoczeniu się obracacie?

Gość Mens Healt
To dowiem się jak się powinni ubierać. Bo dzinsy nie, kolorowe buty nie, białe nie. To jakie?

Gość darker jak ty mogles
z tak popierdolona dziewucha pisac to az zachodze w glowe :O🖐️

"Jaka jest przeszkoda w poznaniu takiej?" Ciapaci obcokrajowcy, miejscowi z bajerem którym ja butów czyścić nie godzien - w tej kwestii oraz moja wrodzona nieśmiałość. Jeszcze jakies pytania?

"darker jak ty mogles z tak popie**olona dziewucha pisac to az zachodze w glowe " Tak jakoś samo wyszło... nawet nie ma kogo winić.

Gość Mens Healt
No wiec daj pare przykładów. Co jest wskazane, a co kategorycznie nie. O skarpetach w sandałach to wiem:P

Gość aigoo
te epitety były w moim kierunku? bardzo kulturalnie. ;) dobrze, wam może nie podobać się styl u mężczyzn jaki mnie się podoba. nie musi. podałam też inne przykłady, gdzie facet może wyglądać dobrze a nie ubierać się wg was "jak pedał". wystarczy tylko chwilę pomyśleć..

Gość oFFerMuSSSh
fAcEt tO Ma bYć fAcEt słoDkI ChłoPcZyK Ja lóbIe fAcEtófF KtórZy jErZdRzOm nA DeSkOrOlCe sOm bArDzO ChChCh zAkOcHaNa pOnAdTo oBoFfIoMzKoFfE JeSt oBcIeMcIe nA łySo i nJlEpIeJ StRóJ SkEtA : )):**

Wyglądaj jak ci w MTV. Nimi panny się interesują to musi coś w tym byc, nie?

Gość Mens Healt
Bo ma często wrażenie. Że albo facet się nie potrafi ubrać albo jest metroseksualistą i gejem. Więc..?