Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość chlopczykx
lubie czytac bajki bo sa wyladzone wypieknione i dobrze sie koncza i zawsze jest troche prawdy jak to mowia

Gość byla prostytutka
Nie glodowalam, nie jestem z biednej rodziny. Wybralam taka droge z ionnych pobudek.

Gość byla prostytutka
innych pobudek.Zaraz zapytasz jakich ?

Gość Typowy Polaczek
Tak, nie mam pojęcia co tobą kierowało wtedy.

Gość byla prostytutka
Krecil mnie inny rodzaj seksu, perwersyjny a skoro moglam na tym dobrze zarobic, to tak sie stalo. Proste jak budowa cepu.

Gość byla prostytutka
Tak, juz mnie to nie kreci :-) Wyszalalam sie.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef
Witam ponownie dziewczynki:-) jak mija wieczorek? zaraz poczytam o czym pisalyscie:-)

Gość byla prostytutka
anabelle, jestes :D :D mozesz smialo to dalej robic. Typowy [polaku, jestes typowy. Albo prostytucja jest dla ciebie zlem albo nie jest, nie ma wyjatkow kto, czemu, po co to robi.

Gość Typowy Polaczek
Każdy robi to co lubi. Ale moim zdaniem facet ma PRAWO wiedzieć o takiej rzeczy, OBOWIĄZKIEM byłej prostytutki jest powiedzieć mu, czym ona się zajmowała. Czyli innymi słowy, prawem faceta jest wiedzieć o tym, bo ma prawo wybrać, z kim ma mieszkać i kto ma być matką jego dziecka.

Gość co masz zroić? z tą miłością
no pewno, żeby się nie zdziwił, jak dziecko będzie czarne.

Gość Typowy Polaczek
Aborcja jest złem, bez wzgledu na wszystkie okoliczności. Ale zastanowię się, zanim rzucę się do krytyki kobiety, która usunęła dziecko poczęte w wyniku gwałtu. Prostytucja jest złem, bez względu na wszystkie okoliczności. Ale zastanowię się, zanim rzucę się do krytyki kobiety, która się sprzedaję bo nie ma za co żyć. Proszę nie zarzucać mi hipokryzji.

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef czesc:) byla prostytutko na taj jestem:D Najlepsze jest to, ze prostytutki usprawiedliwia wg niektorych to ze nie mialy co dac jesc dzieciom. I najlepiej zeby jeszcze plaklay jaki to straszny zawod, jak im zle bylo z tym. A jak jakas napisze ze nie zaluje, ze dobrze wspomina to od razu mowia ze kurwa, ze wstydu nie ma itd. Smieszy mnie to

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef
obowiazkiem kazdego czlowieka jest zyc tak jak chce lub lubi.!!!! niekiedy jest zmuszony.wiec typowy polaczku zanim cos napiszesz przemysl wszystko od a do z-:-( Mam kilku znajomych ktorzy twierdza i chyba sie pod tym podpiusze ze prostytutki to super kobiety, przyjaciolki , matki i ogolnie kumpele..Dlaczego: bo potrafia zrozumiec 2 czlowieka..i dwa znaja zycie ale nie probuja na sile kogos uszczesliwic swoim widzeniem swiata.Umieja zyc, bawic sie mimo niekiedy zlego dnia.. Pozdrawiam i ja mile Panie:-)

Gość byla prostytutka
mnie tez. Jestes hipokryta strasznym polaczku.

Gość Typowy Polaczek
Każdy człowiek jest inny. Dla nimfomanki prostytucja to zapewne odpowiednia praca. Dla mnie dziewczyna może być sobie kurewką, ale ma OBOWIĄZEK powiedzieć o tym partnerowi, żeby nie stracił życia. Bo mało który facet wyobraża sobie z prostytutką.

Anabelle spod latarni czy inne byle prostytutki - dla mnie to jest bzdura totalna, ze kobiety wybieraja ten zawod z powodu tego,z e nie maja pieniedzy na wykarmienie dzieci. W naszym systemie socjalnym nie ma takiej mozliwosci... Totalna bzdura Sa lub byly prostytutkami bo chcialy i swiadomie wybraly ta droge, jak zreszta same piszecie ps ja kiedys tez bylam studentka i dostawalam od mamy 100 zl miesiecznie, w tym bylo za bilety do domu...Naukowym placilam sobie za akademik, te 100 zl bylo na wszystko reszte. Na zajecia chodzilam na piechote bo nie musialam placic za miesieczne. Zreszta, lubialam te polgodzinne spacery... barziej niz podroze tranwajami... jakos sobe poradzilam i nie szukalam sponsora i nie musze sie niczego wstydzic ani niczym chwalic jak Wy

Gość Blondlaska26
Hej Anabelle nie przejmuj się jeeli jesteś z obcokrajowcem to oni są bardziej wyluzowani niż Polacy dlatego może powinnaś mu powiedieć o tym co robiłas bo pozniej moze sie obrazic

Gość Typowy Polaczek
Ożeniłem się z prostytutką. Niestety nie miałem wyjścia. Chodziłem z nią, ale była w ciąży. Niestety ze mną. Dowiedziałem się niestety po fakcie, czym lubiła sobie dorobić. Dlatego radzę informować partnerów.

Asia widzisz ty sobie poradzilas na studiach, ale skad wiesz jaka ja mialam sytuacje? Czy moze z gory zakladasz, ze twoja to byla ta najgorsza i gorzej nikt miec nie mogl? Nie znasz mojego tamtego zycia, ale fakt z szukaniem sponsora to byla moja swiadoma decyzja i choc naprawde wtedy potrzebowalam pieniedzy to nie uwazam tego za cos co mnie usprawiedliwi. Bo nie czuje sie winna i nie musze byc usprawiedliwiona

Gość Blondlaska26
DO ASI - może po prostu nie wiesz jak czasem bywa ciężko w życiu - ty jak piszesz mialas mame i nie powiesz mi,że nie dawała ci jeść, o systemie socjalnym nic nie pisz bo gdy ma się dziecko system nasz nic nie daje , widać,że żyjesz w innym świecie jakimś urojonym szok ! skoro myslisz,że zasiłek w kwocie 48zł na dziecko tak bardzo pomaga samotnej matce kłaniam się nisko twojej głupocie.

Gość Typowy Polaczek
Ale nie masz odwagi cywilnej poinformawać partnera o tym!

Gość brzydal ...........
".............Dlaczego: bo potrafia zrozumiec 2 czlowieka..........." tutaj chyba nastąpiło tzw. "przejęzyczenie" i winno być "wysłuchać" a nie zrozumieć bo prawda jest taka że dla prostytutki najważniejsza jest ona sama i nie ma mowy o zrozumieniu innych tyle ode mnie

Anabelle spod latarni wcale sie nad soba nie zale i nie mowie, ze moja sytuacja byla straszna.. mowie to po to , zeby udowodnic, ze jak sie chce to mozna... A jak nie chce to idzie sia na latwizne Ale jeszcze jedno - mi wtedy nawet do glowy nie przyszla mysl tego typu - wiec coz....morale, morale, morale.... nawet to,ze bedziesz oklamywac swojego chlopaka/meza przez cale zycie nic sie nie zmienilas....

Asia rozne sa przypadki, ja ci napisze ze mialam do wyboru rzucic studia i isc do pracy lub to co wybralam. No moglam jeszcze wziac dziekanke, ale nie chcialam. Nie chcialam rzucac studiow, nie chcialam przerwy w nauce wiec wybralam tamto wyjscie. Nie powiem partnerowi, bo nie chce, nie czuje ze to moj obowiazek, to moja przeszlosc i mam prawo ja zachowac dla siebie. Tym bardziej ze nikogo nie skrzywdzilam

Blondlaska26 - wiele przeszlam w zyciu i byly chwile bardzo ciezkie... ale teraz nie o mnie ta rozmowa... wiem cos o zyciu i tez wiem, ze mimo roznych bardzo ciezkich sytuacji wiem o sobie tyle, ze mimo wszystkich przeciwnosci JA ZAWSZE DAM SOBIE RADE zawsze majac do siebie szacunek. ps moze nie jestem ekspertem od socjalki, ale znam rodziny, w ktorych oboje rodzice latami nie pracuja a ich dzieci glodne nie chodza. Skads musza brac pieniadze lub dostawac na jedzenie? Z tego co wiem, to takim dzieciom w szkolach funduje sie obiady... ale klocic sie o to nie bede, bo jak wspomialam, nie jestem ekpertem w tej dziedzinie.

Gość Typowy Polaczek
To jest twój obowiązek. Jeśli on ciebie okłamie i załóżmy ma już żonę, to uznasz ... no tak, to przeszłosć, nic się nie stało ...

Gość Typowy Polaczek
Ma jakieś dzieci na boku ... nic się nie stało, nie musi mówić ...

raczej posiadanie zony przez niego uniemozliwiloby nam zawarcie zwiazku malzenskiego nawet z przyczyn technicznych. I jesli ma zone to nie przeszlosc, bo skoro ona nia jest w dlaszym ciagu to terazniejszosc