Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość kurtyzana...
niereformowalna - to trochę pracowałaś na mieszkaniówce skoro uzbierałaś na dom? Jak dawno to było? I w ogóle długo w biznesie siedziałaś?

chciał bym była na każdy telefon , bo "płaci i wymaga" I dlatego ja takim nie odpisywalam nawet. Ustalilam z gory kiedy moge, ile razy w tygodniu, bo wlasnie mialam tez swoje zycie i tez nie usmiechalo mi sie byc panienka na zawolanie jakiegos faceta

Gość niereformowalna
Zaczęłam 4 lata temu w klubie, w 30 tys mieście, po roku przeniosłam się "na swoje" (też tam). W sumie przepracowałam trzy lata. I naprawdę oszczędzałam.

a ja bym jeszcze chciala zapytac bylej prostytutki jakie miala najdziwniejsze zachcianki klientow? Bo skoro jak sama pisala wolala ostrzejszy seks i perwersje to musialo byc ciekawie. No chyba, ze nie chcesz do tego wracac- to przepraszam

Anabelle spod latarni - a nie uwazasz, ze to jest nieuczciwe, ze nic nie mowisz o tym swojemu chlopakowi? Chcialabys byc na jego miejscu ? Wybrac sobie na meza tego jedynego, ukochanego, planowac z nim dzieci zeby kiedys za 10-15-20 lat dowiedziec sie, ze byl meska kurtyzana? Predzej czy pozniej to sie wyda... Moze lepiej nie planuj chociaz dzieci? Jak one beda sie czuc jak sie dowiedza? Wspolczuje tobie, przyszlemu mezowi, przyszlym potomkom... W zyciu zachowany jest balans - ty zachowujesz sie nieuczciwie, to kiedys zycie Tobie lub Twoim dzieciom podziekuje z nawiazka.. nie wiesz o tym?

Asia a skad ty masz pewnosc ze to wyjdzie? Moj narzeczony nie jeste Polakiem, nie mieszka w tym kraju, po slubie zamieszkamy u niego w kraju i tam bedziemy zyc. Nie ma szans by sie dowiedzial. I co ci do moich dzieci? Sugerujesz ze mialabym byc gorsza matka od kobiety, ktora prostytutka nigdy nie byla?

Gość byla prostytutka
mam meza i mam dziecko. Nigdy nie robilam nic wbrew sobie,mimo najwiekszych perwersji i wydziwien. Kwestia podejscia, wylaczenia sie lub potraktowania wszystkiego jak "prace". Najstraszniejsze bylo chyba to, jak musialam wyjebac jednego kolesia, ale nie powiem czym. Bralam udzial w orgiach rowniez. Moge wracac do tego, bo zyje w zgodzie sama ze soba. Nie zaluje niczego, nie czuje sie skrzywiona czy zepsuta. Niektorym wyda sie to dziwne, ale tak jest. Bardzo was kreca historyjki, co ? :-) Dlatego pewnie mozecie to robic wy, a nie inne :-) Zycze najlepszego i pamietajcie, ze szczerosc co do przeszlosci nie jest i nie powinna byc wytyczna, bo tak naprawde to wam to przeszkadza i to wy chcecie sie z tego" oczyscic" przed partnerem. Moj wie. Wiedzial od poczatku. Niczego to nie zmienilo.

Gość byla prostytutka
Ale ja zawsze mialam szczescie w zyciu, moze dlatego. Ja juz nawet nie staram sie nikogo przekonywac, ze nie wszystkie prostytutki to patologiczne kurwy, bo to jak walka z wiatrakami. Wazne, by znac swoja wartosc, szanowac siebie i innych i byc dobrym czlowiekiem. Niezaleznie od tego, co robimy, bo krzywdy nikomu nie wyrzadzilam, nie kradlam, nie zabijalam.

Nie sugeruje, ze bylabys lepsza lub gorsza matka, sugeruje, ze zycie lubi balans - jak kogos okradniesz, to kiedys ktos okradnie Ciebie lub jak nie to twojego potomka 2x wiecej, jak kogos oszukasz to to samo .. itp. takie jest po prostu zycie. Ty sie tym chwalisz i mowisz jak bylo super cool, ale kiedys to moze wrocic i jak nie za Twojego zycia to moze zycia Twoich potomkow... Ja oczywiscie ci tego nie zycze, ale wierze w rownowage na swiecie. Wiec przynajmiej zrob cos... zeby nie wrocilo. Bo dla mnie krzywdzisz swojego faceta, ktory mysli , ze ma super dziewczyne, ktory mysli o przyszlosci A z tego co wiem to dla facetow taka wiadomosc to zwykle cios w samo serce... Dowie sie czy nie - wspolczuje mu.

Gość Typowy Polaczek
Nigdy nie zaakceptowałbym żony, która oddawała się innym za pieniądze. "Znać swoją wartość", cóż jak ktoś lubi być workiem na nasienie, to zna swoją wartość. Kobiety z Europy mnie dobijają, a Polki wogóle. Chyba zaczynam trochę rozumieć muzułmanów (aczkolwiek mają więcej złego niż dobrego).

Gość byla prostytutka
Ty nie moglbys a sa tacy, ktorzy moga. Rownowaga :-)

Gość byla prostytutka
worek na nasienie :-) a jesli robilabym to za darmo z chlopcami pod blokiem albo na dyskotece ?

Gość Typowy Polaczek
Bylam prostytutka - Twój facet albo naprawdę ciebie kocha albo go kupiłaś. A gdybym dowiedział się po paru latach, co moja kobieta robiła ... chyba strzeliłbym sobie w łeb. Brawo Smutna Oleńka - twój chłopak stracił kilka miesięcy (no wakacji rzeczywiście szkoda), to jestem w stanie zrozumieć. Ale ukrywanie tego latami - nie.

Gość byla prostytutka
a ile i jak znasz te kobiety ? Bo to czasem bardzo mylne myslenie i nie wrzucaj wszystkich do tego samego WORKA :-)

Gość byla prostytutka
nie kupilam go :-) to jedyna rzecz ( oprocz dziecka tez) , ktorej nie kupilam.

Gość Typowy Polaczek
Kobieto, pisałaś o orgiach jakby to było coś normalnego. Rozumiem kobietę, która oddaje się, bo nie ma za co żyć i jest na dodatek matką. Jesteś z tego dumna, że bzykałaś się z polskimi Vipami?

Ja znam historie malzenstwa, w ktorym facet dowiedzial sie po 20 latach malzenstwa,ze jego dzieci nie sa jego ale jego najlepszego przyjaciela.. i sie powiesil... Dla facetow cos takiego to cios...

Gość byla prostytutka
czy jestem dumna ? zle pytanie. Sugerujesz zatem, ze matka glodujaca ma lepsze wytlumaczenie z nierzadu ?

Gość Typowy Polaczek
Ale co to za facet, który pozwala żonie dawać tyłek ... albo naprawdę kocha, albo naprawdę pazerny.

Gość byla prostytutka
tak. Dla mnie orgie to nic nienormalnego :-) od zarania dziejow znane poniekad :-)

Gość byla prostytutka
jak juz zaznaczylam wczesniej, robilam to 5 lat temu, wtedy bylam sama. Malzenstwem jestesmy od 3,5 roku.

Gość Typowy Polaczek
Tak, głodującą matką potrafię zrozumieć - kiedy człowiekiem kieruje głód bądź dzieci. Częściowo nawet studentki, które czasami się komuś oddadzą, bo brakuje na czynsz. Jesteś dumna z tego co robiłaś?

Gość byla prostytutka
to jest kazdego sumienie i wolna wola. Kazdy zyje jak chce.

Gość Typowy Polaczek
I twój facet pozwalał tobie się sprzedawać przez 3,5 roku?

Gość byla prostytutka
Czyli gdybym byla matka lub studentka, to przymknalbys oko na prostytuowanie sie ?

Gość Typowy Polaczek
Tak, twoja sprawa. Ale mam prawo to oceniać według swoich kategorii.

Gość byla prostytutka
ciezki jestes. Powtorze. Mam meza od 3,5 roku. Bylam prostytutka 5 lat temu przez 1,5 roku.

Gość Typowy Polaczek
Głodującą matkę bym wspomógł, a studentce poszukał zajęcia. Bez potrzeby badania ich anatomii.

Gość byla prostytutka
wiesz masz swoja odpowiedz :-)

Gość Typowy Polaczek
Jesteś z biednej rodziny? Głodowałaś? Potrzebowałaś na studia?