Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbój

Dziewczyny u K. Wojewódzkiego

Polecane posty

Gość rozbój

oglądam właśnie jego program i te dziewczyny, które nieraz pojawiają się na scenie są nieziemskie. :) domyślam się, że są to modelki jakieś, ale może wiecie gdzie można podobne poznać, tego pokroju dziewczyny. to jest niesamowite, że są takie gdzieś. poznaliście kiedyś bliżej te bardzo atrakcyjne, ewentualnie mniej skomplikowane z charakteru, albo i nie dziewczyny?

Gość rozbój
co wy ludzie same brzydale poznajecie?

Gość o koorwa
ty i tak nie masz u nich szans, kafeteryjny przegrańcu, więc się niepotrzebnie nie napalaj, bo ci żyłka w dupie pęknie 🖐️

Gość zgadzam sie na takiego
syfka jak ty by nie spojrzala

Gość rozbój
nie znasz mnie, a ja nie znam tego forum za bardzo. raczej dlugo tu nie zabawie, bo to dla kobiet. to ze ty masz problemu to nie oznacza ze i ja

Gość rozbój
haha, a po czym wnioskujecie? niby jakich facetow wola takie dziewczyny? bogatych na pewno, to sie domyslam.

Gość zgadzam się na takiego
Haa, kto ma tutaj problem ??? to ty same maszkarony spotykasz i sie jarasz laskami z TV hahahah

Gość o koorwa
argumenty godne gimnazjalisty, lepiej zajmij się swoimi koleżankami ze szkoły :(🖐️

Gość rozbój
problem jest, bo chca mnie dziewczyny nieciekawe, a tych atrakcyjnych nie widze zazwyczaj. nie marze o tych modelkach konkretnie, ale dziewczynach tego pokroju, o taka bym sie postaral.

Gość rozbój
nie potraficie tak naprawde odpowiedziec na moje pytanie, ktore nie wymaga zbyt dlugiej refleksji, tylko pewnego doswiadczenia. skoro ja nie spotykam takich dziewczyn, to moze wy mieliscie kontakt z takimi, lub byliscie z nimi...

Gość rozbój
chociaż wydaje mi się, że w głowie za wiele nie mają takie dziewczyny

Skoro wydaje Ci się, że w głowie nie mają takie dziewczyny za wiele, to na co Ci taka ? Tylko do bzykania i podziwiania ? Na to wychodzi, że tylko na wyglądzie Ci zależy...

Gość rozbój
właśnie w tej chwili przeglądam. interesuję się fotografią, ale jakiś super pro zdjęć nie robię. może warto się zainteresować i napisać do którejś :)

Gość haha nie licz ze taka spojrzy
na takiego zdesperowanego gnojka jak ty

Gość rozbój
zgadzam się na takiego, z tym co napisałem nie wiązałem myśli o poznawaniu kogoś takiego. owszem, zależy mi na wyglądzie i to bardzo, bo wg mnie facet zarabia i załatwia wszystko. szukam skromnej dziewczyny raczej, ale ładnej. jedna rzecz, która już ją różni od modelki, to że powinna mieć wzrost max 168 około... po prostu podziwiam te dziewczyny, ale nie zaprzeczam, że szukam równie łądnej, ale nie musi mieć wszystkiego, co te na pokaz. twarz ważna i figura szczupła i kobieca...

Gość kaj mnie mać
kup se aparat za 2-4 tysi + obiektywy za kolejne 2-3 kafle, do tego kurs fotoszopa i jedzisz, kazda bedzie chciala

Gość rozbój
tak przeglądam te z maximodels i to chyba nie jest ten typ, który mi odpowiada. a ta z programu też, po prostu figurę miała, ale twarz niezbyt, nie wiem czy chciałbym ją poznać nawet. podłoże problemu jest prawdopodobnie takie, że patrzę na wygląd najpierw, ale jak dłużej się przyjrzę, to jednak się zawodzę. muszę szukać dokładnie i nie kierować się tak tylko figurą.

Gość kaj mnie mać
chociaż te na maxmodelsie które mają napisane że KOMERCJA albo NO TFP to za kasę zrobią wszystko

"owszem, zależy mi na wyglądzie i to bardzo, bo wg mnie facet zarabia i załatwia wszystko." --> z głupim przez ścianę się widziales, czy jak :D ? Rzeczywiście, musisz sobie jakąś idiotkę znaleźć, skoro masz takie podejście do kobiet... Ale to trudne raczej nie bedzie, bo na charakterze ci nie zależy.

Gość rozbój
mam taki aparat, musiałbym poćwiczyć robienie zdjęć ludziom..

Gość rozbój
Profesorka, to mnie pocieszyłaś. a Ty kolego, źle mnie zrozumiałeś... przy wyborze w głównej mierze zwracam uwagę na wygląd i pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, ale dogadać się z nią muszę w życiu jakoś. jakaś myślicielka, czy filozofka mi nie jest potrzebna. dziewczyny po technikum są ok, a na pewno wśród takich są ładne.

Gość rozbój
wybredny jestem, to jest moja wada. ale skoro w głównej mierze przywiązuję uwagę do wyglądu, to mam nadzieję, że znajdę w końcu dobraną dziewczynę do mojego gustu.

Gość Symbiozaa
Ale nie ma ideału. Szukasz dziewczyny z plakatu, za wszelką cenę. Ja bym nie chciała, żeby mężczyzna był ze mną tylko ze względu na wygląd, a moj charakter nie miałby dla niego większego znaczenia...byle się ze mną w miare dogadął na co dzień. Co to za sens takiego związku ?? Trzeba szukać takiego partnera, żeby odpowiadął nam zarowno z wyglądu, jak i z charakteru. Nie kocha się kogoś za to czy za to, tylko za całokształt.

Gość rozbój
nie no racja, niedojrzale myślę na ten temat chyba jeszcze, dlatego nie mam dziewczyny. pani fotograf mi powiedziała kiedyś, że urodzony ze mnie model i się ucieszyłem, że może zasługuję na ładną dziewczynę i teraz jakby tym się kieruję. trzeźwo patrząc na sprawę, to ważne jest dla mnie pierwsze wrażenie, a później jest sprawa charakteru już. 2 razy już byłem zauroczony wyglądem, ale charakter się okazał nieciekawy i w końcu czar prysł co do samej aparycji. teraz liczę na sukces, ale nie zapominam dalej o wyglądzie dziewczyny, jaką sobie wymarzyłem.

Gość rozbój
piszcie drodzy ludzie coś.. może jakieś doświadczenia na ten temat? przemyślenia?