Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

Gość stop z kropkami
nie da sie tego czytac

Gość stop z kropkami
o dzieki Eni_35, od razu lepiej :-) pozdrawiam.

witaaaaam was:)))))))) dziś spałam baaaaaaaardzo dobrze, a to pewnie dlatego, że pierwszy raz poszłam spać po północy a nie o 19.30:D skończyły mi się moje herbatki z vitaxu z antyoksydantami granat z maliną, muszę koniecznie podjechać do sklepu, bo bez niech nie dam rady:P piękna pogoda u mnie można by iść na spacer, ale kurde już sama nie wiem, lekarz kazał odpoczywać....? Pozdrawiam dziewczęta, miłej niedzieli:))))))))) p.s odliczam dni do wtorku, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok:(

u nas tez slonko swieci, zbieramy sie do kosciola, a potem spacerek i obiadek u rodzicow :) jutro mam wizyte wieczorem i nie moge sie doczekac co tam zobacze i czy wszystko ok? milej niedzieli kochane :)

witam wieczorkiem. dzien minąl mi bardzo fajnie, byliśmy w KATOWICACH na meble popatrzeć bo urządzamy sobie domek. Ale niestety nic nie było w naszych gustach. Trzeba poszukać czegos u siebie . Poza tym moje samopoczucie jest bardzo dobre. Jutro do pracy i nowy tydzień. 6 pażdziernika do gina- i nowa fotka maluszka, ale super. podobno ma już 4 cm. brzuszek trochę się zaokraglił, ale ze względu na to ze nie jestem otyła, ponoć będzie bardziej widoczny za m-c już napewno. Miłego wieczoru kochane.

hehe to dobrze, że czujecie się dobrze;) cieszę się!:) u mnie pewnie będzie coś widać w 4-mcu:P zanim się przebije przez brzuch:P ja jutro lekarz, mam nadzieję, że będzie dobrze. eni, a gdzie byłaś? w AGACIE? :> pozdrawiammm

tak PENELOPKO w AGACI. szukam jakiegos wygodnego skórzanego narożnika i dużego. Więc chyba musze poszukać gdzie indziej. Kler odpada za drogi. Poza tym od rana samopoczucie superowe.

hej laski. ja mam jutro usg. i cholernie się boję. z jednej strony chcę zobaczyc malucha,i usłyszec że lekarz powie nie ma obaw, wszystko przebiega ksiązkowo więc nie macie się czym martwic, ale z drugiej.. boję się , że lekarz będzie za długo patrzył w monitor i powie nam coś, przez co będziemy płakac ... :(usg jutro o 14.30 , ja oszaleję do tej godziny, chcę to już miec za sobą :(

any moment a o co chodzi z tymi bańkami? chodzi ci o takie bańki na przeziębienie ?:D

Witam :) Troszke sobie odpuscilam w weekend forum :O teraz juz w pracy czuje sie kiepsko, oslabiona, mam nudnosci mdli mnie od samego rana i brak sil do pracy :/ wweekend za to super My bylismy w bydgoszczy, chcielismy kupic oswietlenie do pokoju dziennego ale niestety nic nie wpadlo w oko, i jakies inne pierdoly karnisze itd. Kupilam sobie juz spodnie ciazowe ;) niestety moje wszystkie jeansy byly mocno sciskajace i sciagajace wiec juz nie wygodne na ciaze :( super takie spodenki kupilam w h&m troszku trzeba grosza wydac ale efekt bardzo mi sie podoba milego dzionka Muaa :*

eni, jest jeszcze sklep Bodzio i Black red white, w TTW na ul. Rozdzieńskiego też są sklepy z meblami. ale czy będzie więcej niż w Agacie to nie sądzę. jest jeszcze targ meblowy w Będzinie wiem, że duuuuuuuużo ludzi tam jeździ-kupuje i są zadowoleni.:) kasieńka nie martw się będzie na pewno dobrze :) Ty się martwisz, a zobacz co ja mam myśleć?:( pozytywne myślenie to podstawa, a więc głowa do góry.:))))) ewelinka a Ty odpoczywaj, a nie sklepy ino w głowie:P p.s dziewczyny jeśli macie zdjęcia z usg dałybyście radę je tu zamieścić???:D

no i pierwsze wymioty za ploty nienawidze tego :( ja uwielbiam z mezem shopping :D wiec trudno sobie odmowic :) Nie moge sie doczekac usg jak bede miala to od razu zeskanuje zdj i wrzuce :D

z targu nie chcemy. Jakoś nie amm do takich sprzedawców przekonania. ale dziekuje bardzo za inne propozycje.

ja jeszcze nie wiem kiedy zastanawiam sie nad wizyta prywatnie... no a w wyniku badania moczu mam pojedyncze bakterie w polu widzenia i tez sie martwie co to moze byc :(

eni targ to tylko miejsce producentów, hurtowników i innych sprzedających osób, które pokazują swoje towary, normalnie z gwarancją, dowozem itd. moi rodzice pamiętam kupili tam przepiękne dębowe meble za dużo mniej niż w sklepie:) no, ale to kwestia przekonania. ja mam meble z agaty w każdym pokoju i sama nie wiem czy to taka rewelka;P ewelinka może jesteś przeziębiona lekko, albo osłabiona, to pewnie dlatego, nic się nie bój:)

ja dzisiaj o 19:10 dopiero mam wizyte no i zanim wrocimy to pewnie jutro wam napisze co i jak bo to 80km ode mnie, ale w moim miasteczku lepiej lekarzy unikac, z pierwszym dzieckiem tez jezdzilam tak daleko. ENI- obejrzyj sobie meble firmy WAJNERT, bardzo polecam, sama mam wypoczynek DAVOS i nie mam ochoty z niego wstawac, a naroznik DAVOS tez jest super, w skorze w promocji masz teraz MALIBU I PONO, tez godne polecenia, no i jest wiele innych, mebelki sa solidne, z gwarancja i firma powazna, robia meble na cala Europe, tylko musisz znalezc sklep, ktory sprzedaje ich meble. cena mniejsza niz Kler, choc moze nie najtansze, ale warto, fajne mebelki robi tez INTERKRES. POZDRAWIAM DZIEWCZYNKI, BO UCIEKLAM Z PRACY I IDE SE KAPAC I ZBIERAC BO PRZECIEZ NA MALE ZAKUPKI WCZESNIEJ TEZ LECE :)

DRUGA WIZYTA U LEKARZA 06-10 I nowa fotka maluszka. Ale fajnie. Mam nadzieje ze wszystko jest wporządku. noi i może katrę mi zaloży wielmożny gin, osotatnio tego nie zrobił. Zupełnie bez sensu, bo miał wszystkie badania.

Eni doskonale Cie rozumiem , ciezko jest cos kupic.. ja to zawsze mam jakas wizje jak chce zeby dom wygladal potem szukam mebli i nie moge znalezc.. moze nakresl w jakim stylu ma byc naroznik? gladki czy pikowany czy jaki? pomozemy ci szukac :)))) ale wam zazdroszcze tego usg :)

my w zeszłym roku, remontowaliśmy caluuuutkie mieszkanie, to był hardcore. podłogi, ściany, płytki, farby, meble,lampy, szafy ahh na początku było fajnie wręcz ekscytująco potem zaczęło mnie to męczyć, bo całe dnie spędzaliśmy w castoramie i tym podobnych sklepach:P ale ten czas leci, masakra, mieszkamy tu już prawie 2 lata.

Witam! Ja na razie tak nieśmiało. Jestem staraczką o dzidzię... Mam PCO, w tym cyklu brałam clostilebegyl i potem pregnyl na pęknięcie pęcherzyka. Dziś po południu (nie wytrzymałabym do jutra rana ;-) ) zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki;-) Po 10 sekundach ta pierwsza jaśniutka,a po 3 minutach (o czasie , w którym pisało w teście,że wynik jest najbardziej miarodajny) dwie praktycznie równe różowe krechy :-D jutro rano na badanie krwi i sie okaże na pewno. Tylko nie wiem czy załapię się jescze na maj, czy juz będzie czerwiec jeśli się okaże,że dzidzia rośnie sobie w brzusiu :-D

siedzę, patrzę w tv i do jutra się chyba z nerwów rozsypię... wzięlam dziś zmianę bo w domu oszaleję z bezczynności ;O

WITAM . DZIEKUJĘ ZA PORADE ODNOŚNIE MEBLI-NAROŻNIKÓW, ale juz znalazłam i mysle ze bedzie super. Miłego dnia kochane