Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keiserinnen

powroze 3 pierwszym osoba

Polecane posty

co ty:-) ? najpierw bylo trzem pierwszym i bylo,a potem bylo trzem pierwszym po kresce:-) i prawie jest, tylko ecco zostala a potem aleksandra:-)

ecco co widzisz w sprawach sercowych ania 15.10.1976.. jarek: 2.08.75. : nie raczej nie to aniu:-( choc zodiakalnie moglibyscie stworzyc dobra pare to karty mowia ze nie on tobie sadzony. pocieszeniem jest przyszlosc:-) tutaj ciekawiej:-) bedzie spotkanie:-) i bardzo silny pociag fizyczny (uwaga aby ten nie przyslonil ci swiata;-) ) i bedzie maciezynstwo:-) i happy end:-):-) zalozycie rodzine. ale jeszcze nie teraz:-( i nie w tym roku, trzeba bedzie poczekac. niestety:-( w miedzyczasie beda kontakty z jarkiem:-) jest cos co was laczy:-) moze to byc np. praca:-) ale jak powiedzialam, karty mowia ze to nie ten:-( powodzenia:-)

Gość szalonaM27
no dobra to ja pcozekam z cierpliwoscia:) a pytania zadałam wczesniej :)Pozdrawiam

Aleksandra, 08.04.1977 Czy odnajdę w najbliższym czasie swoją 2 połówkę i czy zostanę mamą ??? : 1. tak tak tak:-) tak miedzy pol roku a rokiem.-)spotkasz milosc:-) i bedzie z tego zwiazek i moze nawet dzidzia z nim:-) czy masz szanse wyjazdu gdziesz w przyszlosci, bo wyszlo wlasnie takie podrozowanie. nie musza to byc jakies dalekie wojaze, np. wyjazd w gory czy jakis kamping bo wyszlo ze wlasnie w drodze go poznasz:-) 2.mama zostaniesz:-) ale jeszcze nie teraz:-) jesli masz jakies klopoty zdrowotne warto sie podleczyc. wyszla prawdopodobnie dziewczynka:-)

Gość francuska miłość
powiedz mi co widzisz w tym zestawieniu - Kamila ( panna) + Patryk (bliźnięta) ?

monika - spod znaku ryb grzegorz spod znaku byka kiedy wyjde za maz? kiedy zajde w ciaze? kiedy sie zareczy zemna? czy bede szczesliwa z tym facetem ? monia, a gdzie daty ur? ale ok. probuje bez i zobaczymy, ale pozniej nie podawaj daty bo juz karty zostaja polozone:-) : aha, kiedy to karty nie mowia:-) tak dla orientacji:-) za maz wyjdziesz i rodzina z was bedzie:-) wiem, ze juz troche nuzy cie to czekanie, ale czekac waro bo ulozy wam sie dobrze. spokojnie bez wiekszych szalenstw. dzidzie beda,ale jeszcze nie teraz. najprawdopodobniej dwojka (chlopcow? ) szczesliwa tak, ale wazne zebys tez o to szczescie dbala, jest niebezpieczenstwo nudy w zwiazku.

Gość hatahata
czy przychylisz się do mojej wcześniejszej prośby dotyczącej życia uczuciowego,czy tylko 1 pytanie?daria

kamila i patryk: panna i blizniak. srednio na jeza:-) zalezy ile u niego wiatru we wlosach i czy umie zapewnic ci stabilnosc zarowno uczuciowa jak i materialna, a z tym u blizniakow moga byc problemy. dla ciebie najlepsze sa trygony wody i ziemi np.rak albo koziorozec:-)

Gość Asia......................
witaj keiserinnen , to znowu ja, dzis juz mi wróżyłaś i bardzo odnoszące sie do rzeczywistości to było, ale nadal nie dowiedziałam sie czy nie zechciałabys odp mi na jeszcze jedno pytanie???

Gość francuska miłość
no tak, dzięki, a chciałam się spytać bo my sie rozstaliśmy, zejdziemy się? można wiedzieć kiedy? dziękuje za poświęcony czas 😘

Gość hatahata
no to super:)

Gość dzis smutna
witam wróżko, poproszę o wróżbę ewa 2.10.79 i on 2.02.76, jakie widzisz relacje m-dzy nami?

Prosze odpowiedz mi na pytanie jak się dalej potoczy moja znajomość z tym mężczyzną.\ \ Proszę bardzo mi zalezy po twojej ostatniej wrozbie szczegolnie\ \ asia 23.05.1990

daria 16.05.1983 zapytalam sie o rok, czyli od dzis do nastepnego wrzesnia:-) mozliwosci i namietnosci jak najbardziej:-) ale nic co mozna nazwac wielka miloscia i nic stalego.ale zakonnica w tym roku nie bedziesz, wrecz przeciwnie:-) (nie oburzac sie prosze) masz charyzme i ciagniesz do siebie facetow;-) koniecznie sie zabezpieczaj i tu juz nawet nie chodzi o ciaze;-) i nie mysl za duzo o tej milosci:-) na wszystko w zyciu jest czas:-)

Gość paniNawłościach
Dorota 28.07.1984 Czy będę miała dzieci, kiedy i jak płeć

__________________________________________________________ trzem osoba po tej kresce, wieczorem (ale teraz to juz naprawde wieczorem:-) (bo inaczej wszystko mi sie pomiesza:-)

Gość dzis smutna
19.09.2010] 16:50 [zgłoś do usunięcia] dzis smutna witam wróżko, poproszę o wróżbę ewa 2.10.79 i on 2.02.76, jakie widzisz relacje m-dzy nami?

asia 23.05.1990 co bedzie ze znajomością z tym mężczyzną?

Gość Iza////
Izabela 02,03,1990 Kiedy wyjdę za mąż i kiedy urodzę pierwsze dziecko??

Gość hatahata
dzięki:)

Gość dzis smutna
jego imię Michał, :)

Gość Asia..........
Tak znam Piotr. Chciałabym wiedzieć jak będą dalej wyglądać nasze relacje, jak to sie dalej między nami potoczy, jaki on ma do tego stosunek. Bardzo Ci dziękuje, to dla mnie ważna. Czekam

kurcze, podalam rok nizej bo sie zle napisalo to poprawilam w kolejnej wypowiedzi ... szkoda ze nie zauwazylas. .. a co dot ego slubu, to raczej ja chcialabym tylko cywilny, i zadalam takie pytanie zeby sie dowiedziec czy bede musiala sie zmuszac do tego koscielnego czy wszystko pojdzie tak jak ja chce... no coz, szkoda ze tego roku nie zauwazylas, ale dziekuje :D

''wyszlo tez ze przed tymi oswiadczynami bedzie jakies zdarzenie , ktore przyspieszy jego decyzje o oswiadczynach.'' -mam nadzije ze tym zdzrzeniem ktore przypieszy nie bedzie ciaza ;/ ooooo nie :D:D:D

Gość heshjhdsjhdsjstd
mam nadzieje wrozko ze mi tez powrozysz.. pisalam na 1 stronie . Alicja 21.06.1993 czy on do mnie wroci ?